• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım muayene zor bir işlem mi? Gözüne bişiler sokuyor demiştin. Bir de sorun çıktı mı?

Çok geçmiş olsun canım, bize de çok gelmek istediler, açık açık gelmeyin dedim 😔
Ben devlet hastanesinde yaptırdım gözüne bir şey sokmadılar mercekle baktılar ama Damla damlattılar önce çok ağlamadı

Ben ondan olduğunu düşünüyorum, içinde ayçiçek yağı varmış. Onu rafa kaldırdım. Ocean d vitamini aldım onu veriyorum, bir sorun yaşamadım ondan sonra
[QUOTE="kahveseverlerden, post: 73522706, member: 791271"
Ocean sadece d vitamini mi yazıyor üzerinde. Ben de k vitaminli olan var da bu nedenle sordum

Kızlar bebeği pişik olan var mi? Nasil bir çözüm yolu buldunuz?
[/QUOTE]
Tracort diye mantar kremi var az sür hiçbir şey kalmıyor .

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar eski hesabım Mavigrill 'dü.. Site girişte bi sorun olduğundan uzunca bir süre girememiştim..Gördüğüm kadarıyla hepiniz doğum yapmışsınız ben 25 haftalıkken rahim ağzı yetmezliği sebebiyle erken doğum yaptım 8 saat yaşadı oğlum şimdi bir melek..Acı bir şekilde bizim için süreç yeniden başlıcak hepinizi görmek çok güzel minik yavrularınzı benim yerime kocaman öpün :KK200:
Allah sağlıkla en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 🤲

İnşallah canım dikiş olması gerekiyormuş ikinci gebelikte bakalım nasıl bı süreç beni bekliyor. 3 bucuk ay oldu sezeryan yerlerim hala hafiften ağrıyor ne zaman gecicek bilmiyorum şuan beden olarak iyileşmek istiyorum biran önce 😊
Benim 21 haftalık olduğu için normal doğumla olmuştu vücut olarak değil de psikolojik olarak hazır olmam 1 seneyi bulmuştu kendimi ancak hazır hissetmiştim canım inşallah sen de bir an önce iyileşip güzel haberler alacaksın dikişi erken haftalarda önlem amaçlı atacakları için sürekli yatmana gerek kalmadan rahat bir hamilelik geçireceksin eminim🥰

Bende dün gittim son kontrole. 38+2 bugün. Doktor bir kaç sancın var ama tek başına anlamlı değil dedi. 26 Aralık a sezeryan günü verdi. Bebiş 3429 kg 51 cm dedi. Ben geçen sefer 38 de sezeryana girmiştim. Bu sefer korkuyorum normal doğum başlayacak diye. Ama doktorum çok rahat bu konuda onu da anlamıyorum 😂 diyorum ya gece suyum falan gelirse, acile gelirsin bakarlar açıklığı sancıyı kontrol ederler. Ben gece sezeryan yapmama taraftarıyım mümkünse sabah alırım diyor. Bilmiyorum bir tuhaf geldi bana ama tabi kadın baya tecrübeli bir bildiği vardır heralde diye düşündüm. Sonuç olarak benim de son bir haftam 😊 neler eksik diye düşünüyorum sürekli. Mutlaka şunu almayı unutma dediğiniz bir şey varsa onlara dikkat edeyim
Sizinle ayni haftam, benim de doktorum sene kaybetmesin diye sanırım 1 ocak i bekleyelim diyor ☺️ bebek biraz iri olduğu için sezeryan olucam muhtemelen
40 dan sonra sezeryan sıkıntı olur mu aklıma birkaç gündür bunu taktim

Benim 21 haftalık olduğu için normal doğumla olmuştu vücut olarak değil de psikolojik olarak hazır olmam 1 seneyi bulmuştu kendimi ancak hazır hissetmiştim canım inşallah sen de bir an önce iyileşip güzel haberler alacaksın dikişi erken haftalarda önlem amaçlı atacakları için sürekli yatmana gerek kalmadan rahat bir hamilelik geçireceksin eminim🥰
En çok merak ettiğim konuydu dikisten sonra sürekli yatmam grekiyor mu ya da dikiş kaçıncı haftaya kadar gidiyor aklımda hep soru işareti. Benim 21 haftalikken açıklık 4 cm di gittiğimde kesem sarkmisti dikiş attılar ama tutmadı dikisten sonra bebeğin suyu azalmaya başladi full yattım 25 haftalıkken doğdu bide kesesi idrar keseme yapışmış hem sezeryan hem de idrar kesesi ameliyatı oldum. Bayağ zorlu bir 1 buçuk ay geçirdim. Sırtüstü yatmaktan kemiklerim açıyordu yine aynısı olucak diye korkuyorum açıkçası.. banada 6 ay dedilerde 1 seneden önce istemiyorum ancak toparlanirim 😊

merhaba arkadaşlar eski hesabım Mavigrill 'dü.. Site girişte bi sorun olduğundan uzunca bir süre girememiştim..Gördüğüm kadarıyla hepiniz doğum yapmışsınız ben 25 haftalıkken rahim ağzı yetmezliği sebebiyle erken doğum yaptım 8 saat yaşadı oğlum şimdi bir melek..Acı bir şekilde bizim için süreç yeniden başlıcak hepinizi görmek çok güzel minik yavrularınzı benim yerime kocaman öpün :KK200:
Yaaa başın sağolsun canım Allah sabır versin. İnşaallah bu sefer sağlıcakla alırsın kucağına ve acılarını azaltır.

Rabbim sabırlar versin kuzum😔insallah saglikli hayirli bir evlat nasip eder allah sizlerede🤗

Başınız sağolsun 😓 Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.

Bebegimde guatr cikmis az önce aradilar yarin tekrar gidicez. Bu önemli ciddi bir sey mi bilginiz var mi ? Internette zeka ve gelisim geriligi falan yaziyor.
Bir minik tiroid hapı verecekler sabahları aç karnına o hapı vereceksin, hiç bir problem olmayacak. Aynısı yeğenimde olmuştu orta 2 de şimdi hiç sıkıntısı yok. Endokrinolog görmesi gerekecek . Canını sıkma problem değil.geçmiş olsun cok

Kızlar göğüs ucu konusunda yardım bekliyorum. Ebe göğüs ucun açık kalsın kuruması lazım dedi. Kuruyuncada semsert oluyor kanıyor. Lansinoh krem tavsiye etti ee o da çok yoğun sürünce hava almıyor kurumuyor. Şimdi ucu kurutcaz mı nemli mi olacak kafam karıştı. Gümüş kapakta kullanıyorum ama onda da süt akınca ıslak kalıyor uç yumuşuyor.
Ben nemli kalmasındsn yanayım, yani bana daha iyi geliyor nemli tutmak. Gümüş kapaklar da teması engellediği için ve içinde biriken süt ile nemlimkalmayı sağladığı için çok memnunum. İlk bebegımde neler cekmiştim bunda daha rahatım.
Kızlar bebeği pişik olan var mi? Nasil bir çözüm yolu buldunuz?
Yazın yaptıgım şahane kantaron yağımmm ❤❤
Kızlar bugün sezeryanimin 4.gunu ama halen yataktan birinin desteği olmadan kalkamıyorum🥺 Ağrı coK.
Sezeryan olanlar kaçıncı gün toparlanmaya başladınız.??
Benim de 5. Gün benmde fenayım hala 😔
Kızlar ben geceleri uyurken aşırı terliyorum ya. Her uyandığımda üstümü değiştirecek kadar hem de. Lohusalıktan kaynaklı mı bu durum ya çok şaşırıyorum saç diplerim falan ıslanıyor resmen.
Dün gece ter akıp kulağımı tıkamış, uyanıncs farkettım kulağım tıkanık 🤣 sonra emzirirken yan yatıyoruz yanı ara aktı kulağımdan bi garip oldum.

Aminnn inşallah 🤲😊
Allah sabir versin canim. Ben ilk bebegimi 39 haftalikken kaybetmistim. Çok zordu alismak kabullenmek. Simdi ikinci kizimi kucakladim şifa gibi geldi kuzum. Allah senin de ruhunun şifasini versin insallah.

Bir minik tiroid hapı verecekler sabahları aç karnına o hapı vereceksin, hiç bir problem olmayacak. Aynısı yeğenimde olmuştu orta 2 de şimdi hiç sıkıntısı yok. Endokrinolog görmesi gerekecek . Canını sıkma problem değil.geçmiş olsun cok
Tesekkur ederim rahatladim biraz , sinirlerim boşalmisti birden .
Zaten erken dogdu yüregim agzimda bir şey olacak diye.

Back