- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #33.821
Tsh kaç çıktı?Bebegimde guatr cikmis az önce aradilar yarin tekrar gidicez. Bu önemli ciddi bir sey mi bilginiz var mi ? Internette zeka ve gelisim geriligi falan yaziyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsh kaç çıktı?Bebegimde guatr cikmis az önce aradilar yarin tekrar gidicez. Bu önemli ciddi bir sey mi bilginiz var mi ? Internette zeka ve gelisim geriligi falan yaziyor.
Benim kardeşimi sağlık ocağından arayıp kızınızda zeka geriliği var diyip kapatmışlardı, hiç unutmuyorum o günü nasıl ağlamıştı. Sonra çocuk endokrinolojiye gittiler şimdi adını vermeyeyim bir tiroid hapı ile çözüldü problem. 11 yaşında şahane akıllı bir kız kendisi.Tesekkur ederim rahatladim biraz , sinirlerim boşalmisti birden .
Zaten erken dogdu yüregim agzimda bir şey olacak diye.
Duş haftasohu annem gelince ancak. Yemekte annem dolaba koyuyor o bitince aperwtif şeyler ya da dışarıdan. Uyku bebek uyuyunca tetikte uyuyorum. Bebeğimi tek bırakmak istemiyorum kusar diye. Bu konuda biraz evhamlıyım maalesef şimdilik hiçbirşey yapmıyorumBebegine tek başina bakan arkadaslar nasil yapiyorsunuz yemek duş tuvalet uyku sanki hic biseye vakit yok
Arada bir girip hesabına bakıyordum çok merak ettim seni, basın sağ olsun canım. İnşallah istediğin vakitte hayırlısıyla sağlıkla kucagin dolsunmerhaba arkadaşlar eski hesabım Mavigrill 'dü.. Site girişte bi sorun olduğundan uzunca bir süre girememiştim..Gördüğüm kadarıyla hepiniz doğum yapmışsınız ben 25 haftalıkken rahim ağzı yetmezliği sebebiyle erken doğum yaptım 8 saat yaşadı oğlum şimdi bir melek..Acı bir şekilde bizim için süreç yeniden başlıcak hepinizi görmek çok güzel minik yavrularınzı benim yerime kocaman öpün
Yemeği bebek uyursa, eşimle yapıyoruz. Duşu bebek uyur uyumaz yine evde biri varken yapıyorum. Uykuyu gündüz uyuyorum bebekle genelde hafiftir zaten uykum mırıldanmasına bile uyanıyorum. Akşamları eşten destek almaya çalış canım. Bebeği biraz pışpışlasalar bize epey vakit kalıyor zaten.Bebegine tek başina bakan arkadaslar nasil yapiyorsunuz yemek duş tuvalet uyku sanki hic biseye vakit yok
Topuk kanı sonucuna göre mi söylediler? İlk kızımda sağlık ocagindaki topuk kanında bizimde yüksek çıkmıştı tekrar kan aldılar temiz geldi. Anneden geçen hormonlardan olabiliyor denmişti o zaman. Şimdide hatta hemşire uyardı olabilir diyeBebegimde guatr cikmis az önce aradilar yarin tekrar gidicez. Bu önemli ciddi bir sey mi bilginiz var mi ? Internette zeka ve gelisim geriligi falan yaziyor.
Benim topuk kanı temiz geldi ama rutin kan testlerinde tsh biraz yüksek çıktı. Bugün tekrar kan verdikBebegimde guatr cikmis az önce aradilar yarin tekrar gidicez. Bu önemli ciddi bir sey mi bilginiz var mi ? Internette zeka ve gelisim geriligi falan yaziyor.
Bende birebir aynı durumdayım hiç doğuracak gibi değilim ama bakalım)Ben de varım canım,nişanım geldi,hafiften sancılar da çıktı nstde ama yeterli değil diye geldik eve,Çarşamba görmek istedi doktorum,bekliyoruz bakalım
Normal bekliyoruz ama hiç belli olmaz. Bide 3 gündür miyom ağrısı yaşıyorum ki doğumdan beterYalnız değilsin canım perşembe günü İnşaallah senin normal mi olacak ?
hadi bakalım sona kaldık bizBen de varim 27 aralikta randevum
Ben de varım canım,nişanım geldi,hafiften sancılar da çıktı nstde ama yeterli değil diye geldik eve,Çarşamba görmek istedi doktorum,bekliyoruz bakalım
Biz de yarin tekrar kan vericez.Benim topuk kanı temiz geldi ama rutin kan testlerinde tsh biraz yüksek çıktı. Bugün tekrar kan verdik
Evet topuk kaninda yüksek cikmis. Yarin bir daha kan vericez.Topuk kanı sonucuna göre mi söylediler? İlk kızımda sağlık ocagindaki topuk kanında bizimde yüksek çıkmıştı tekrar kan aldılar temiz geldi. Anneden geçen hormonlardan olabiliyor denmişti o zaman. Şimdide hatta hemşire uyardı olabilir diye
çOk şükür sorun olmamiş.Benim kardeşimi sağlık ocağından arayıp kızınızda zeka geriliği var diyip kapatmışlardı, hiç unutmuyorum o günü nasıl ağlamıştı. Sonra çocuk endokrinolojiye gittiler şimdi adını vermeyeyim bir tiroid hapı ile çözüldü problem. 11 yaşında şahane akıllı bir kız kendisi.
Dikişi 13. Hafta gibi atacaklar erken atıldığı için 20li haftalarda acil atılan dikişler gibi sürekli yatmana gerek yok canım çok daha rahat geçiyor ve genelde dikişi doğum zamanı alıyorlar iki zorlu ameliyat olmuşsun vücudunun toparlanması için süre vermek en güzeli çok korkmuştum hep erken doğum yaşayacağım diye tedirgin oldum 20li haftalar özellikle çok yıpratıcıydı ama 38de sezeryanla doğum yaptım beklesem belki 40. Haftayı görecektik eminim senlnde bir sonraki hamileliğinde sürecin çok pozitif geçecek iyi bir perinatolog bul en önemlisi oEn çok merak ettiğim konuydu dikisten sonra sürekli yatmam grekiyor mu ya da dikiş kaçıncı haftaya kadar gidiyor aklımda hep soru işareti. Benim 21 haftalikken açıklık 4 cm di gittiğimde kesem sarkmisti dikiş attılar ama tutmadı dikisten sonra bebeğin suyu azalmaya başladi full yattım 25 haftalıkken doğdu bide kesesi idrar keseme yapışmış hem sezeryan hem de idrar kesesi ameliyatı oldum. Bayağ zorlu bir 1 buçuk ay geçirdim. Sırtüstü yatmaktan kemiklerim açıyordu yine aynısı olucak diye korkuyorum açıkçası.. banada 6 ay dedilerde 1 seneden önce istemiyorum ancak toparlanirim
yaa sen bana nasıl moral oldun Allah razı olsun inşallah bundan sonraki zamanında doğar. bebeğin anne karnında 1 saat 1 gün bile durmasının ne kadar önemli olduğunu o kadar iyi öğrendimki inşallah sürecim seninki gibi güzel gider :) çok teşekkür ederim bana iyi geldi buDikişi 13. Hafta gibi atacaklar erken atıldığı için 20li haftalarda acil atılan dikişler gibi sürekli yatmana gerek yok canım çok daha rahat geçiyor ve genelde dikişi doğum zamanı alıyorlar iki zorlu ameliyat olmuşsun vücudunun toparlanması için süre vermek en güzeli çok korkmuştum hep erken doğum yaşayacağım diye tedirgin oldum 20li haftalar özellikle çok yıpratıcıydı ama 38de sezeryanla doğum yaptım beklesem belki 40. Haftayı görecektik eminim senlnde bir sonraki hamileliğinde sürecin çok pozitif geçecek iyi bir perinatolog bul en önemlisi o
Dün benim oglumda öyleydi cok huysuzdu gaz sancisi var sanirim diye düsundum damlada kullaniyorum ben ama anlamadim bugun de yine biraz huysuz ama uyuyor dün hiç uykuya dalamadi 10saat uyanikti memede yaşadi dün memede bile uyuyamadi bi süreBizim oglan butun gece uyumadi gunduzde memeden birakiyorum 10.dk da basiyo cigligi hep memede durmak istiyo gaz sancisi cekiyo cikartamiyo doktoe gaz damlasi icin erken dedi ama yarin kontrole gidicez israrla isticem boyle kivraniyo cocuk gece oturdum agladim ben neden bakamiyrum susturamiyorum cocugumu diye. Lohusalik depresyonu geliyo galiba bide sutun geldimi nasil emebiliyomu sorularida oluyo ayri bunaliyorum.birilerine kaynamak uzereyim her an patlayabilirim zatn dogumun zorlugu sezeryan agrisi toparlanma sureci.zahmetli bide sorular insani ayri yoruyo. Cidden cahil.insan cook dazla var hepsine sövesim var
Kaç çıkmış söylediler miEvet topuk kaninda yüksek cikmis. Yarin bir daha kan vericez.
Memeylede kavga ediyo yaa oyle bi cildiriyo panikliyo insan napcagini sasiriyo.biraz sakinledi bugun benim anami aglatti amaDün benim oglumda öyleydi cok huysuzdu gaz sancisi var sanirim diye düsundum damlada kullaniyorum ben ama anlamadim bugun de yine biraz huysuz ama uyuyor dün hiç uykuya dalamadi 10saat uyanikti memede yaşadi dün memede bile uyuyamadi bi süre