2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Emzik verince meme reddi yaşadın mı?benim de korkum o

Bende aynıyım.gece 1 den beri memede.karnı doyunca bırakıyor yatağına koymamla geri uyanıyor.birde gazı çok dalamıyor.valla biraz daha dayanıcam böyle devam ederse emzik alıcam
Emzik gerçekten kurtuluş ya. Ben de baş edemiyordum başka türlü

Aynı durum bende de var, sırtıma şal alıyorum yada yelek giyiyorum öyle emziriyorum yine bile belim buz gibi oluyor birde yorganla falan yatmıyorum yani ince pikeyle yatiyorum

Eşim sagolsun asla sakin kalamiyor bebek ağlayinca bende cok üzuluyorum bebek nekadar zormuş insan bi türlu tam yetemiyor
Bebeğiniz sizlerle rezone oluyor, o yüzden dinginliğinizi korumalısınız.. benim dördüncü bebeğim..inanın çok hızlı geçiyor bu zamanlar, önemli olan eşinizin ve sizin tedirgin veya stresli olmamanız. Bebek bu kendisini duyurabileceği tek yöntem ağlamak. Bu da geçecek özellikle anne olarak sakin hissetmek çok mühim bebek direkt alıyor bizdeki duyguyu.

Bütün gece uyumayan bebe memede duruyo yatağa koyuyoruz basiyo çığlığı sanki cani yaniyo gibi. Yikiyo ortaligi..simdi saglik ocaginda kan verme günü basladim tedirginlige ağlayacak diye. Sifir uyku goz altları ayri bir dunya olmus göğüsler ayri surda 15 20 gun yada 1 ay onceye kdr dogum son belirtiler derken simdi bu ufakliklar bizi kukla etmis durumdahepsinin sagligi iyi olsunda gececek insallah ama hepimize allah cokca sabir ve kolaylik versin

Kaç günlüktü yaptırdığınızda? Bende hemen yaptırmak istiyorum bu sefer. Geçen sefer 1,5 yaşında yaptırdım. Genel anestezi aldı çok zor oldu hem benim için hem onun için.

Ya bana hemşire lansinoh sür açık kalsın dedi. Gümüş kapağı da süt sürerek yap dedi. Gümüş kapak kullanırken krem kullanma gümüş kapak değsin dedi. Ben öyle yaptım. Yara olmadı.
Ben de sütle gümüş kapak kullanıyordum. Bebeğim memeyi emzik yapana kadar çok iyi geliyordu. Yarıklar oluştu şimdi geçmiyor. Teşekkürler bilgiyi paylaştığın için
Emzik verince meme reddi yaşadın mı?benim de korkum o
Yaşamadım çok şükür. Şimdilik sürekli vermiyorum emziği kriz anlarında veriyorum ilerde ne olur bilemiyorum

Benim önceki hamileliğimde yara olduğunda bir tek lansinoh iyi geldi. Bu arada gümüş kapak bende kötü bir etki yaptı kesti hep kenarları ıslak kaldıkça da kurumadı. Ben lansinoh sürüp göğüs pedi koydum öyle iyileşti.
Bu arada sadece başta oldu bende yara. Daha bebiş de biz de nasıl tutması gerektiğini bilmiyor o kadar temasa doğal olarak yara oluyor. Sonra hiç bir şey kalmıyor merak etme. Bebiş sadece ucunu almasın memenin ona dikkat edersin bundan sonra.

Bende dün gittim son kontrole. 38+2 bugün. Doktor bir kaç sancın var ama tek başına anlamlı değil dedi. 26 Aralık a sezeryan günü verdi. Bebiş 3429 kg 51 cm dedi. Ben geçen sefer 38 de sezeryana girmiştim. Bu sefer korkuyorum normal doğum başlayacak diye. Ama doktorum çok rahat bu konuda onu da anlamıyorum diyorum ya gece suyum falan gelirse, acile gelirsin bakarlar açıklığı sancıyı kontrol ederler. Ben gece sezeryan yapmama taraftarıyım mümkünse sabah alırım diyor. Bilmiyorum bir tuhaf geldi bana ama tabi kadın baya tecrübeli bir bildiği vardır heralde diye düşündüm. Sonuç olarak benim de son bir haftam neler eksik diye düşünüyorum sürekli. Mutlaka şunu almayı unutma dediğiniz bir şey varsa onlara dikkat edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…