2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben kurtköydeyim canım emseyde yaptım doğumu zaten Ceyda hanıma randevu almışlar diye gittim ama hiç memnun kalmadım Murat ve Mesut beyi bende duydum ama Mesut beyden memnun kalmadıysan hiç gitmeyeyim

Gece Uyanmıyor, ben 2 5, 3 saatte uyandırıp veriyorum tekrar uyuyor sabaha kadar bu şekilde devam ediyor. Gündüzleri daha çok uyanık kalıyor ama 2,3 saati geçmez toplam
Aynenn bazen bende uyanmayi unutuyorum gece oda uyanmassa 3,5 saati buluyor ama daha fazlasini uyumuyo acikiyor geri

Normal demekkii, bende acaba azmi veriyorum diye dusunuyordum

Ben kurtköydeyim canım emseyde yaptım doğumu zaten Ceyda hanıma randevu almışlar diye gittim ama hiç memnun kalmadım Murat ve Mesut beyi bende duydum ama Mesut beyden memnun kalmadıysan hiç gitmeyeyim
Kadın doğumcun kimdi? Bende orda doğum yaptım. Mesut bey muayene ederken çok güzel yaklaştı ama apar topar bir muayene oldu. Toplasan 5 dk bile sürmedi bana bilgi verirken de ayaküstü bilgi verdi oturup dinleyemedim yani

Ben de onu kullanıyorum canım sağlık ocağındaki hemşire önermişti aşıya gittiğimizde doktora söyledik yazdı. Gerçekten etkili maşallah daha huzurlu birkaç gündür
Kızlar benim sol göğsümdeki süt azaldı gibi. Sağım yaptığımda sağ 90 ml felan sol 50 ancak çıkıyor görsel olarak da sağ daha şişkin normal mi
İlk önce sol memeden emzir canım ilk içtiği memeyi daha aktif emermiş o şekilde çoğalabilir

Buna benden kötü bi cevap gelir şahsen 2,5 sene çektim.
Yapma ya kahroldum şuan
Benim cok surmuo genelde 10 gun faln oluo.Suan ayva cekirdeklerini suya koydum baya jel oldu ondan suruorum bastaki kadar kalmadi haffledi baya acimasi faln
Ayva çekirdeği jeli de sürüyorum ama baya yarılmış fayda etmiyor
Benim kiz uyur uyur tamm derim bu sefer derin uyudu azda ben uyuyum basim yastiga degdigi anda miyavlamaya baslar Ne zamanda desemki uyumayim birazdan uyanacak sersem gbi olacam en iyisi telefndan flm izleyim ozamanda giki cikmaz
Kesinlikle bizi görüyorlar benimki de aynı
Kızlar sezaryen dikişlerimin üstündeki derinin olduğu alan şişmiş acaba neden ?
Benim de olmuştu doktora gittim kontrole normal iyileşirken böyle olur dedi. Sosis gibi oldu orası öyle olurmuş

Sab simplexi devlet karşılıyor mu?

Merhaba arkadaşlar yarın sabah hastaneye gidecem genel anestezi ile sezaryen olcam şunu kesin yap veya yapma dediğiniz önerileriniz var mı çok heyecanlıyım :)
Hala imkanın varken normal doğum dene. Çarşamba gecesi doğum yaptım hala perişanım, dikişlerim çok ağrıyor hem de çok.
Oğlum 7saattir uyumuyor son 2 saattir memede ama memede bile uyumuyor uyaniyor sürekli ne yapcagimi saşirdim memede dahi uyumayan bebek nasil uyutulur
Uyuyamayan bebeği uyutamazsın, zorlama, kabullen :) kabullenince rahatlsrsın o zaman bebem uyur.
Kızlar benim sol göğsümdeki süt azaldı gibi. Sağım yaptığımda sağ 90 ml felan sol 50 ancak çıkıyor görsel olarak da sağ daha şişkin normal mi
Çok normal.

Kızlar ameliyatın üstünden 4 gün geçti ama benim dikişlerim hala ilk günkü gibi acıyor, oturup kalkarken, yürürken, yatarken. Ne zaman geçecek bu veya ne zaman hafifleyecek? Bebem ağlıyor evden birinin yardıma gelmesini bekliyorum çaresizce, hareket edip alamıyorum kucağıma. bu akşam da zaten aşırı huzursuz iyice kötü hissediyorum kendimi.

Evet kullaniyorum oglum zaten cok uyanik kaliyor günde 8saatten filan uyanik hep bugun 10u da gecti galiba cok az uyumuyor mu yenidogan cok uyur diyor herkes doktorda normal uyumayabilir diyor
Valla olabiliyor demek ki kuzu, stres yapma şarkı falan söyleyince rahatlatmaya çalış. Bebeden bebeye fark ediyor demek ki

Benim 18.gün normal dogum dikislerim hala tam oturamiyorum üstunede dogumdan beri kabizim inanilmaz sıkinti cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…