- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.879
- 88
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #33.701
İnternette beyaz gürültü sesi açıp dene istersen ben hep öyle uyutuyorumOğlum 7saattir uyumuyor son 2 saattir memede ama memede bile uyumuyor uyaniyor sürekli ne yapcagimi saşirdim memede dahi uyumayan bebek nasil uyutulur
Ben kurtköydeyim canım emseyde yaptım doğumu zaten Ceyda hanıma randevu almışlar diye gittim ama hiç memnun kalmadım Murat ve Mesut beyi bende duydum ama Mesut beyden memnun kalmadıysan hiç gitmeyeyimCanım bana emsey de mesut beni önerdiler ben 1 kere gittim çok hızlı yaptı muayeneyi ilk muayeneydi bir de açıkçası insan detaylı bilgi almak istiyor ben çok tatmin olamadım. Ama yorumları hep iyiydi İnternette
Şimdi pendik medipol de gülnara diye bir doktoru söylediler ay sonu da ona gideceğim
Sen pendikte nerede oturuyorsunu?
Çok teşekkür ederim inşallahSütün gelmesi için sıcak su torbası ile masaj yapmak iyi oluyor.
Ne kadar ağrın olsa da dayan kalkıp yürü. Yürüdükçe açılacaksın.
Su içmeyi ihmal etme.
Anın tadını çıkart.
Aynenn bazen bende uyanmayi unutuyorum gece oda uyanmassa 3,5 saati buluyor ama daha fazlasini uyumuyo acikiyor geriGece Uyanmıyor, ben 2 5, 3 saatte uyandırıp veriyorum tekrar uyuyor sabaha kadar bu şekilde devam ediyor. Gündüzleri daha çok uyanık kalıyor ama 2,3 saati geçmez toplam
Kadın doğumcun kimdi? Bende orda doğum yaptım. Mesut bey muayene ederken çok güzel yaklaştı ama apar topar bir muayene oldu. Toplasan 5 dk bile sürmedi bana bilgi verirken de ayaküstü bilgi verdi oturup dinleyemedim yaniBen kurtköydeyim canım emseyde yaptım doğumu zaten Ceyda hanıma randevu almışlar diye gittim ama hiç memnun kalmadım Murat ve Mesut beyi bende duydum ama Mesut beyden memnun kalmadıysan hiç gitmeyeyim
Kn vermismiydin kac cikmistiBende de suratında ve gözlerinde var canım vücudunda yok
Şu anda keçi mi desem minik bir ejderha yavrusu mu desem yine söylenip söylenip uykusuna devam ediyor
Ben de onu kullanıyorum canım sağlık ocağındaki hemşire önermişti aşıya gittiğimizde doktora söyledik yazdı. Gerçekten etkili maşallah daha huzurlu birkaç gündürselamm kizlar, ozlemisim burayi yaa valla firsat oldukca okumaya calisiyorum ama eskisi gibi giremiyorum tabi
Simdi bizim bebislerr nekadar icmeli acabaa benimki bi iciste 100 ml iciyorr, daha fazla sutum gelse onuda icicek yani
Biz 7. Gunumuzde geri dogum kilomuza ulasmistikk hafifte sariligimiz vardi ama dususte dedi doktor iyi dedi kilo alimida istedigimiz gibi, emzirmeye devam et dedi ama ben sagip veriyorum artik ya gece cunku beni inanilmazz yoruyor memede emmek istiyor tam doyup doymadiginida bilmedigim icin bende surekli emziriyorum ama bitik oluyordumm bende artik sagiyorum 3 saatte bir. Biberon emzik meme hic fark etmiyor benimkine hepsini aliyoryeterki ac kalmasin babasi kilikli.
Sagip verdigimden beri cok guzel uyuyor, 100 ml verdigimde 3 saat uyuyor. 80 ml verdigimde 2,5 saat filan uyuyor. Sanirim yetiyordur herhaldee dimi? Bugun iyibariylede gaz damlalarina basladik uyuyamadi sancidan bu sabah, SAB SIMPLEX olan gaz damlasini oneriyorum kizlar. Bizimkiler hep bunu kullanirdi ve cok iyi gercekten, burdan alip yirtdisina goturuyorlardi hatta. Benim doktorda bunu yazmis zaten yoksa yine bunu alicaktim yazmasaydida.
Sabah bi verdim hemen kakasini yapabildi yavrum. Iste oyle kizlarr bizim durum simdilik boyleegenel olarakk memnunumm ben oglusumdan hahah uyumasi filan guzel, benim bebekligime benziyormus diyor annem sutumu icer uyurmusum hep akilli akilli :))
Sali gunu 2 haftalik olucaz bilezaman cok cabuk geciyor
İlk önce sol memeden emzir canım ilk içtiği memeyi daha aktif emermiş o şekilde çoğalabilirKızlar benim sol göğsümdeki süt azaldı gibi. Sağım yaptığımda sağ 90 ml felan sol 50 ancak çıkıyor görsel olarak da sağ daha şişkin normal mi
Bebek orayı daha çok emiyorsa olabiliyorKızlar benim sol göğsümdeki süt azaldı gibi. Sağım yaptığımda sağ 90 ml felan sol 50 ancak çıkıyor görsel olarak da sağ daha şişkin normal mi
Ben de elektrik süpürgesi açıyorum mızmız ses çıkardığındaİnternette beyaz gürültü sesi açıp dene istersen ben hep öyle uyutuyorum
Yapma yaBuna benden kötü bi cevap gelirşahsen 2,5 sene çektim.
Ayva çekirdeği jeli de sürüyorum ama baya yarılmış fayda etmiyorBenim cok surmuo genelde 10 gun faln oluo.Suan ayva cekirdeklerini suya koydum baya jel oldu ondan suruorum bastaki kadar kalmadi haffledi baya acimasi faln
Kesinlikle bizi görüyorlarBenim kiz uyur uyur tamm derim bu sefer derin uyudu azda ben uyuyum basim yastiga degdigi anda miyavlamaya baslarNe zamanda desemki uyumayim birazdan uyanacak sersem gbi olacam en iyisi telefndan flm izleyim ozamanda giki cikmaz
Benim de olmuştu doktora gittim kontrole normal iyileşirken böyle olur dedi. Sosis gibi oldu orası öyle olurmuşKızlar sezaryen dikişlerimin üstündeki derinin olduğu alan şişmiş acaba neden ?
Sab simplexi devlet karşılıyor mu?Ben de onu kullanıyorum canım sağlık ocağındaki hemşire önermişti aşıya gittiğimizde doktora söyledik yazdı. Gerçekten etkili maşallah daha huzurlu birkaç gündür
İlk önce sol memeden emzir canım ilk içtiği memeyi daha aktif emermiş o şekilde çoğalabilir
Açiyorum ama hiç sakinlestirmiyor bugun sanki atak gibi biseydi ilk defa bukadar agladi huysuzlandi memede dahi uyumadi cok zorlandimİnternette beyaz gürültü sesi açıp dene istersen ben hep öyle uyutuyorum
Kuzu sarılık testi dediğiniz değer hangisi? Total bilirubin bizde 7 çıkmış ama kimse bir şey demedi.Kn vermismiydin kac cikmisti
Gaz damlası kullanıyor musun?Açiyorum ama hiç sakinlestirmiyor bugun sanki atak gibi biseydi ilk defa bukadar agladi huysuzlandi memede dahi uyumadi cok zorlandim
Hala imkanın varken normal doğum dene. Çarşamba gecesi doğum yaptım hala perişanım, dikişlerim çok ağrıyor hem de çok.Merhaba arkadaşlar yarın sabah hastaneye gidecem genel anestezi ile sezaryen olcam şunu kesin yap veya yapma dediğiniz önerileriniz var mı çok heyecanlıyım :)
Uyuyamayan bebeği uyutamazsın, zorlama, kabullen :) kabullenince rahatlsrsın o zaman bebem uyur.Oğlum 7saattir uyumuyor son 2 saattir memede ama memede bile uyumuyor uyaniyor sürekli ne yapcagimi saşirdim memede dahi uyumayan bebek nasil uyutulur
Çok normal.Kızlar benim sol göğsümdeki süt azaldı gibi. Sağım yaptığımda sağ 90 ml felan sol 50 ancak çıkıyor görsel olarak da sağ daha şişkin normal mi
Evet kullaniyorum oglum zaten cok uyanik kaliyor günde 8saatten filan uyanik hep bugun 10u da gecti galiba cok az uyumuyor mu yenidogan cok uyur diyor herkes doktorda normal uyumayabilir diyorGaz damlası kullanıyor musun?
Valla olabiliyor demek ki kuzu, stres yapma şarkı falan söyleyince rahatlatmaya çalış. Bebeden bebeye fark ediyor demek kiEvet kullaniyorum oglum zaten cok uyanik kaliyor günde 8saatten filan uyanik hep bugun 10u da gecti galiba cok az uyumuyor mu yenidogan cok uyur diyor herkes doktorda normal uyumayabilir diyor
Benim 18.gün normal dogum dikislerim hala tam oturamiyorum üstunede dogumdan beri kabizim inanilmaz sıkinti cekiyorumKızlar ameliyatın üstünden 4 gün geçti ama benim dikişlerim hala ilk günkü gibi acıyor, oturup kalkarken, yürürken, yatarken. Ne zaman geçecek bu veya ne zaman hafifleyecek? Bebem ağlıyor evden birinin yardıma gelmesini bekliyorum çaresizce, hareket edip alamıyorum kucağıma. bu akşam da zaten aşırı huzursuz iyice kötü hissediyorum kendimi.
Eşim sagolsun asla sakin kalamiyor bebek ağlayinca bende cok üzuluyorum bebek nekadar zormuş insan bi türlu tam yetemiyorValla olabiliyor demek ki kuzu, stres yapma şarkı falan söyleyince rahatlatmaya çalış. Bebeden bebeye fark ediyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?