• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bebeklere d vitamini basladinizmi ne zaman baslanior birde hangi markalari kullaniosunuz.kac damla verilio .sanirim sariligada iyi geliomus biz daha saglİk ocagina gtmedik esimde sor bizde evdekilerden verelim dedi.
5 Günlükken başladık. Ocean kullanıyorum günde 1 fıs olacak şekilde
Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz?

Prima premium care ile başladım ama günde 7 bez gitmeye başlayınca maddi anlamda zorlanmamak adına alternatif arayışına girdim. Hastanede baby turco takıyorlardı ondan deneyeyim dedim, 2 saatlik çişi bile sızdırınca eledim onu. Şimdi sleepy bio natural sipariş ettim bakalım inşallah memnun kalırım.
Sleppy ecologic kesinlikle tavsiye ederim yumuşacık bir dokusu var.. biao naturalden çok daha ince ve kaliteli
Biraz eken olacak belki ama Oğluşu olan anneler . Sunnet ne zaman düşünüyorsunuz.
35 gunluk civarında düşünüyorum
Kızlar sezaryen dikişlerimin üstündeki derinin olduğu alan şişmiş acaba neden ?
Benim de şiş. İlk sezaryenimde aynı şekildeydi. Karın kendini toparladıkca düzeliyor. Kontrole gittiğimde de doktorum her şey yolunda dedi

Kızlar bebeğin geçen haftaki kan sonuçlarına bakıyordum da, glikoz seviyesi 56 çıkmış bu düşük değil mi? Doktor bir şey demedi ama İntentte düşük olması iyi değil yazıyor

Merhaba arkadaşlar yarın sabah hastaneye gidecem genel anestezi ile sezaryen olcam şunu kesin yap veya yapma dediğiniz önerileriniz var mı çok heyecanlıyım :)

selamm kizlar, ozlemisim burayi yaa valla firsat oldukca okumaya calisiyorum ama eskisi gibi giremiyorum tabi 🙈

Simdi bizim bebislerr nekadar icmeli acabaa benimki bi iciste 100 ml iciyorr, daha fazla sutum gelse onuda icicek yani😂

Biz 7. Gunumuzde geri dogum kilomuza ulasmistikk hafifte sariligimiz vardi ama dususte dedi doktor iyi dedi kilo alimida istedigimiz gibi, emzirmeye devam et dedi ama ben sagip veriyorum artik ya gece cunku beni inanilmazz yoruyor memede emmek istiyor tam doyup doymadiginida bilmedigim icin bende surekli emziriyorum ama bitik oluyordumm bende artik sagiyorum 3 saatte bir. Biberon emzik meme hic fark etmiyor benimkine hepsini aliyor 😂 yeterki ac kalmasin babasi kilikli.

Sagip verdigimden beri cok guzel uyuyor, 100 ml verdigimde 3 saat uyuyor. 80 ml verdigimde 2,5 saat filan uyuyor. Sanirim yetiyordur herhaldee dimi? Bugun iyibariylede gaz damlalarina basladik uyuyamadi sancidan bu sabah, SAB SIMPLEX olan gaz damlasini oneriyorum kizlar. Bizimkiler hep bunu kullanirdi ve cok iyi gercekten, burdan alip yirtdisina goturuyorlardi hatta. Benim doktorda bunu yazmis zaten yoksa yine bunu alicaktim yazmasaydida.

Sabah bi verdim hemen kakasini yapabildi yavrum. Iste oyle kizlarr bizim durum simdilik boylee 😁 genel olarakk memnunumm ben oglusumdan hahah uyumasi filan guzel, benim bebekligime benziyormus diyor annem 😀 sutumu icer uyurmusum hep akilli akilli :))

Sali gunu 2 haftalik olucaz bile 🥹 zaman cok cabuk geciyor

Merhaba arkadaşlar yarın sabah hastaneye gidecem genel anestezi ile sezaryen olcam şunu kesin yap veya yapma dediğiniz önerileriniz var mı çok heyecanlıyım :)
spinal olacaksanız sakın ameliyatta kendini kasma doğumu epey zorlaştırıyor ama gerisi kolay hele bebeği gördüğünüz o an dünyanın en güzel hissi
ay genel yazmışsınız dikkat etmemişim

selamm kizlar, ozlemisim burayi yaa valla firsat oldukca okumaya calisiyorum ama eskisi gibi giremiyorum tabi 🙈

Simdi bizim bebislerr nekadar icmeli acabaa benimki bi iciste 100 ml iciyorr, daha fazla sutum gelse onuda icicek yani😂

Biz 7. Gunumuzde geri dogum kilomuza ulasmistikk hafifte sariligimiz vardi ama dususte dedi doktor iyi dedi kilo alimida istedigimiz gibi, emzirmeye devam et dedi ama ben sagip veriyorum artik ya gece cunku beni inanilmazz yoruyor memede emmek istiyor tam doyup doymadiginida bilmedigim icin bende surekli emziriyorum ama bitik oluyordumm bende artik sagiyorum 3 saatte bir. Biberon emzik meme hic fark etmiyor benimkine hepsini aliyor 😂 yeterki ac kalmasin babasi kilikli.

Sagip verdigimden beri cok guzel uyuyor, 100 ml verdigimde 3 saat uyuyor. 80 ml verdigimde 2,5 saat filan uyuyor. Sanirim yetiyordur herhaldee dimi? Bugun iyibariylede gaz damlalarina basladik uyuyamadi sancidan bu sabah, SAB SIMPLEX olan gaz damlasini oneriyorum kizlar. Bizimkiler hep bunu kullanirdi ve cok iyi gercekten, burdan alip yirtdisina goturuyorlardi hatta. Benim doktorda bunu yazmis zaten yoksa yine bunu alicaktim yazmasaydida.

Sabah bi verdim hemen kakasini yapabildi yavrum. Iste oyle kizlarr bizim durum simdilik boylee 😁 genel olarakk memnunumm ben oglusumdan hahah uyumasi filan guzel, benim bebekligime benziyormus diyor annem 😀 sutumu icer uyurmusum hep akilli akilli :))

Sali gunu 2 haftalik olucaz bile 🥹 zaman cok cabuk geciyor
65 ml içen bebeğime acaba çok mu derken 100 ml şoku 😂😂

65 ml içen bebeğime acaba çok mu derken 100 ml şoku 😂😂
Hahah yaa vallamii, herzaman 100 ml gelmiyor tabiii ama gunluk ortalama 650/700 ml sagiyorum gun gectikce artiyor. Ama 60 verirsem doymuyor hala araniyorr benimki 😂

Ortalama 80/90 geliyor her sagmamda, geceleri biraz artiyo 100/110 ml geliyor onuda iciyor valla hic birakmiyor sipaa 😂

65 icince nekadar uyuyo mesela? 90/100 mlde 3 saat uyuyo cunku benimki tam doydugu icin

Sütün gelmesi için sıcak su torbası ile masaj yapmak iyi oluyor.

Ne kadar ağrın olsa da dayan kalkıp yürü. Yürüdükçe açılacaksın.

Su içmeyi ihmal etme.
Anın tadını çıkart. 🧿

Hahah yaa vallamii, herzaman 100 ml gelmiyor tabiii ama gunluk ortalama 650/700 ml sagiyorum gun gectikce artiyor. Ama 60 verirsem doymuyor hala araniyorr benimki 😂

Ortalama 80/90 geliyor her sagmamda, geceleri biraz artiyo 100/110 ml geliyor onuda iciyor valla hic birakmiyor sipaa 😂

65 icince nekadar uyuyo mesela? 90/100 mlde 3 saat uyuyo cunku benimki tam doydugu icin
Gece Uyanmıyor, ben 2 5, 3 saatte uyandırıp veriyorum tekrar uyuyor sabaha kadar bu şekilde devam ediyor. Gündüzleri daha çok uyanık kalıyor ama 2,3 saati geçmez toplam

Pendik’te oturan arkadaşlar çocuk doktoru olarak kime götürüyorsunuz bebişleri 🥰
Canım bana emsey de mesut beni önerdiler ben 1 kere gittim çok hızlı yaptı muayeneyi ilk muayeneydi bir de açıkçası insan detaylı bilgi almak istiyor ben çok tatmin olamadım. Ama yorumları hep iyiydi İnternette

Şimdi pendik medipol de gülnara diye bir doktoru söylediler ay sonu da ona gideceğim

Sen pendikte nerede oturuyorsunu?

Back