- 20 Temmuz 2014
- 934
- 1.605
- 313
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #33.721
Aaaa ben de arıyorum doktor aynı civardaPendik’te oturan arkadaşlar çocuk doktoru olarak kime götürüyorsunuz bebişleri
Hiç öyle düşünme, gayet yeterlisin. Sadece bazen aksi olabiliyor sıpalarEşim sagolsun asla sakin kalamiyor bebek ağlayinca bende cok üzuluyorum bebek nekadar zormuş insan bi türlu tam yetemiyor
Oglumu pendik bolge hastanesinde murat gozene götürmüştük ilk zamanlar, sonra medical park pendik necla yuce ye goturduk artik oglumun her seyini biliyordu ama 2 3 ay once ayrildi hastaneden. Simdi kizimlq ilgili bisey olunca da msj atiyorum donuyor direk ama yeni bir dr arayisindayiz memorial atasehir3 bakicam bi olmazsa murat gozene devam. Ben hastaneyi sevmiyorum sadece yoksa dr harika canim aklinda olsunPendik’te oturan arkadaşlar çocuk doktoru olarak kime götürüyorsunuz bebişleri
Ben de ilk bebegimde yaşamıştım 4 bucuk yil once cok zordu. Seni cok iyi anliyorum ama inan 40. Gun hepsi gececek iyi dusun tadini cikar bu gunler tekrar gelmiyor ve onlar cok hizli buyuyorlarBu annelik işi ne zormuş , büyük ihtimalle lohusa depresyonuna girdim . Sürekli çocuğa zarar vereceğimi düşünüyorum mutsuzluk hat safhada kaygı bozukluğu olan biriydim normalde de ama bu çok başka . Resmen bebekle tek kalmak istemiyorum ya yanlışlıkla hormonların etkisiyle zarar verirsem diye , mahvoldum ciddi manada
Aaa ben valla suan bu durumdayim delircem uyustu heryerim kuyruk sokumu bel boyun heryer felc resmen memede yasiyo bizmkiOğlum 7saattir uyumuyor son 2 saattir memede ama memede bile uyumuyor uyaniyor sürekli ne yapcagimi saşirdim memede dahi uyumayan bebek nasil uyutulur
Ben de hiç memnun değilim sleepyden. 1 ve 2 numara stok yapmıştım. 2 numaraya henüz geçmedik ama geçsek de bitirsek diye bekliyorum çok lanet bi bezmiş. Dediğin gibi cırtları yapışmıyor sızdırma da var bizde bi de her besleme öncesi değiştirmeme rağmen pişik yapıyor. 3 numara molfix aldım memnun kalcağımı düşünüyorumSleepy almıştım bende ama hiç memnun kalmadım.sızdırma yok evet ama bantları yapışmıyor.hiç yapışkanı yok.ayrıca bantı çekince kopan bez gün içinde 1-2 tane kesin çıkıyor.kullanmadan atıyoruz.ben birde bayağı bi paket almıştım toplu olarak 240 adet falan.bitince ya prima ya molfix denicem
Tamda şuan bu durumdayken yazının karşıma çıkmasıBu annelik işi ne zormuş , büyük ihtimalle lohusa depresyonuna girdim . Sürekli çocuğa zarar vereceğimi düşünüyorum mutsuzluk hat safhada kaygı bozukluğu olan biriydim normalde de ama bu çok başka . Resmen bebekle tek kalmak istemiyorum ya yanlışlıkla hormonların etkisiyle zarar verirsem diye , mahvoldum ciddi manada
Hareket etmeye çalış. Sezeryande ne kadar hareket edersen o kadar çabuk toparlarsın derlerKızlar ameliyatın üstünden 4 gün geçti ama benim dikişlerim hala ilk günkü gibi acıyor, oturup kalkarken, yürürken, yatarken. Ne zaman geçecek bu veya ne zaman hafifleyecek? Bebem ağlıyor evden birinin yardıma gelmesini bekliyorum çaresizce, hareket edip alamıyorum kucağıma. bu akşam da zaten aşırı huzursuz iyice kötü hissediyorum kendimi.
Geçsin lütfen bi an önce , mental olarak çöktümBen de ilk bebegimde yaşamıştım 4 bucuk yil once cok zordu. Seni cok iyi anliyorum ama inan 40. Gun hepsi gececek iyi dusun tadini cikar bu gunler tekrar gelmiyor ve onlar cok hizli buyuyorlar
Ben sagmaya usenirim ya hemde pompam da cok cikarmio anlamadim.Senin pompa elktrklmi.oglunada Massallah.selamm kizlar, ozlemisim burayi yaa valla firsat oldukca okumaya calisiyorum ama eskisi gibi giremiyorum tabi
Simdi bizim bebislerr nekadar icmeli acabaa benimki bi iciste 100 ml iciyorr, daha fazla sutum gelse onuda icicek yani
Biz 7. Gunumuzde geri dogum kilomuza ulasmistikk hafifte sariligimiz vardi ama dususte dedi doktor iyi dedi kilo alimida istedigimiz gibi, emzirmeye devam et dedi ama ben sagip veriyorum artik ya gece cunku beni inanilmazz yoruyor memede emmek istiyor tam doyup doymadiginida bilmedigim icin bende surekli emziriyorum ama bitik oluyordumm bende artik sagiyorum 3 saatte bir. Biberon emzik meme hic fark etmiyor benimkine hepsini aliyoryeterki ac kalmasin babasi kilikli.
Sagip verdigimden beri cok guzel uyuyor, 100 ml verdigimde 3 saat uyuyor. 80 ml verdigimde 2,5 saat filan uyuyor. Sanirim yetiyordur herhaldee dimi? Bugun iyibariylede gaz damlalarina basladik uyuyamadi sancidan bu sabah, SAB SIMPLEX olan gaz damlasini oneriyorum kizlar. Bizimkiler hep bunu kullanirdi ve cok iyi gercekten, burdan alip yirtdisina goturuyorlardi hatta. Benim doktorda bunu yazmis zaten yoksa yine bunu alicaktim yazmasaydida.
Sabah bi verdim hemen kakasini yapabildi yavrum. Iste oyle kizlarr bizim durum simdilik boyleegenel olarakk memnunumm ben oglusumdan hahah uyumasi filan guzel, benim bebekligime benziyormus diyor annem sutumu icer uyurmusum hep akilli akilli :))
Sali gunu 2 haftalik olucaz bilezaman cok cabuk geciyor
Bebek 25 günlük cnm22-23 civarı tutuyoruz 24u geçirmiyoruz. İçine atlet üstüne alt üst takım veya tulum giydiriyorum yetiyor
Kaç günlük canım bebişin? Su vardır benimki de kalmıştı bir tanesinden ilkinde
7-8 çişli 5-6 boklu bezimiz var günde. 1kez yapması biraz azmış doktoruna sordun mu canım o ne diyor? Mama da veriyorum diyorsun yapması lazım aslında çoğalır inşallah annelik nasıl bir şey bok görünce seviniyoruz
Bende 10 cikti cuma gunu yarina tekrr istdi doktorKuzu sarılık testi dediğiniz değer hangisi? Total bilirubin bizde 7 çıkmış ama kimse bir şey demedi.
Bizde aynı durumdayız ya korkuyorum inşallah ilerlemezOğluşun da burnu tıkalı arada bir iki öksürüyor da inşaallah ilerlemez.
Normal doğumda benimki de öyleydi hatta 1 ay sürdü ama o durduk yere acımıyordu sürekli. Bu her an her sn acıyor resmen. Dümdüz yatarken bile bi sızlama varBenim 18.gün normal dogum dikislerim hala tam oturamiyorum üstunede dogumdan beri kabizim inanilmaz sıkinti cekiyorum
Hareket ettikçe dr daha fazla canım yanıyor gün sonundaHareket etmeye çalış. Sezeryande ne kadar hareket edersen o kadar çabuk toparlarsın derler
Az önce koltuğu yumrukladım ve ağlama krizine girdim. Evde yalnızım. Karnı tok ama uyumak için meme arıyor veriyorum uyuyor emmiyor çekiyorum tekrar aranıyor şuan bile kucağımda nefes nefese kaldı meme aradığı için. Asla ama asla uyumuyor gündü herşey çok güzel ama geceBu annelik işi ne zormuş , büyük ihtimalle lohusa depresyonuna girdim . Sürekli çocuğa zarar vereceğimi düşünüyorum mutsuzluk hat safhada kaygı bozukluğu olan biriydim normalde de ama bu çok başka . Resmen bebekle tek kalmak istemiyorum ya yanlışlıkla hormonların etkisiyle zarar verirsem diye , mahvoldum ciddi manada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?