selamm kizlar, ozlemisim burayi yaa valla firsat oldukca okumaya calisiyorum ama eskisi gibi giremiyorum tabi
Simdi bizim bebislerr nekadar icmeli acabaa benimki bi iciste 100 ml iciyorr, daha fazla sutum gelse onuda icicek yani
Biz 7. Gunumuzde geri dogum kilomuza ulasmistikk hafifte sariligimiz vardi ama dususte dedi doktor iyi dedi kilo alimida istedigimiz gibi, emzirmeye devam et dedi ama ben sagip veriyorum artik ya gece cunku beni inanilmazz yoruyor memede emmek istiyor tam doyup doymadiginida bilmedigim icin bende surekli emziriyorum ama bitik oluyordumm bende artik sagiyorum 3 saatte bir. Biberon emzik meme hic fark etmiyor benimkine hepsini aliyor
yeterki ac kalmasin babasi kilikli.
Sagip verdigimden beri cok guzel uyuyor, 100 ml verdigimde 3 saat uyuyor. 80 ml verdigimde 2,5 saat filan uyuyor. Sanirim yetiyordur herhaldee dimi? Bugun iyibariylede gaz damlalarina basladik uyuyamadi sancidan bu sabah, SAB SIMPLEX olan gaz damlasini oneriyorum kizlar. Bizimkiler hep bunu kullanirdi ve cok iyi gercekten, burdan alip yirtdisina goturuyorlardi hatta. Benim doktorda bunu yazmis zaten yoksa yine bunu alicaktim yazmasaydida.
Sabah bi verdim hemen kakasini yapabildi yavrum. Iste oyle kizlarr bizim durum simdilik boylee
genel olarakk memnunumm ben oglusumdan hahah uyumasi filan guzel, benim bebekligime benziyormus diyor annem
sutumu icer uyurmusum hep akilli akilli :))
Sali gunu 2 haftalik olucaz bile
zaman cok cabuk geciyor