- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.385
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #33.661
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz hastanedeyken çıkmadan yaptırdık sünneti canım, pazartesi günü yaptırmıştık 7.gün bugün iyileşti bile neredeyse kabukları düsmeye basladı sıfır acı ve bakımla aradan cıkardık sünnet işiniBiraz eken olacak belki ama Oğluşu olan anneler . Sunnet ne zaman düşünüyorsunuz.
İlk kızımda 18 ay emzirdim, ilk 1.5 ay falan açık yara şeklindeydi sonrasında hassasiyet oluşmuştu. Bunda hamile kaldigimda hassasiyet başladı, şuan yara yok ama fena hassas. Emzirme sonrası normale dönmüştüTecrübeli anneler birşey sormak istiyorum. Bu göğüs ucu yaraları ilk zamanlara mı mahsus yoksa 2 sene emzirdik diyelim 2 sene hep olacak mı
Buna benden kötü bi cevap gelir şahsen 2,5 sene çektim.Tecrübeli anneler birşey sormak istiyorum. Bu göğüs ucu yaraları ilk zamanlara mı mahsus yoksa 2 sene emzirdik diyelim 2 sene hep olacak mı
Ay Selizay şimdş yazacaktım Bende. Sürekli bir ses var tabiri caizse keçi melemesi gibi. Bende merak ettim normal mi diyeKızlar bebeleriniz uyurken inliyor gibi ses çıkarıyor mu? Ağlamaklı böyle
Normal demek ki. Ne kadar da aynı şeyleri yaşıyoruz kızAy Selizay şimdş yazacaktım Bende. Sürekli bir ses var tabiri caizse keçi melemesi gibi. Bende merak ettim normal mi diye
Uykular haram oldu bebeler ele geçirdi bizi valla bsyler yiyip bi dusa girsem yeter diyorumBir sürü msj alıntıladım, güzel güzel cevapladım ama bir anda hepsi gitti nasılsınız kızlar bebekler doğduktan sonra kımse eskisi gibi giremiyor sanırım.
Ilk 3ay bi gecsin ben yaptirmayi düşünüyorum canim bi an evvel olsn bitsin toparlasinBiraz eken olacak belki ama Oğluşu olan anneler . Sunnet ne zaman düşünüyorsunuz.
Benim cok surmuo genelde 10 gun faln oluo.Suan ayva cekirdeklerini suya koydum baya jel oldu ondan suruorum bastaki kadar kalmadi haffledi baya acimasi falnTecrübeli anneler birşey sormak istiyorum. Bu göğüs ucu yaraları ilk zamanlara mı mahsus yoksa 2 sene emzirdik diyelim 2 sene hep olacak mı
Duşa bile daha bugün girdim ilk resmen süt kokuyordum yaUykular haram oldu bebeler ele geçirdi bizi valla bsyler yiyip bi dusa girsem yeter diyorum
Benim kiz uyur uyur tamm derim bu sefer derin uyudu azda ben uyuyum basim yastiga degdigi anda miyavlamaya baslar Ne zamanda desemki uyumayim birazdan uyanacak sersem gbi olacam en iyisi telefndan flm izleyim ozamanda giki cikmazUykular haram oldu bebeler ele geçirdi bizi valla bsyler yiyip bi dusa girsem yeter diyorum
Benim kızın 1 hafta sonra 12 çıktı sarılık yok dediler 17 üstü yatış yapiyorlarmiş dedigin gibi 14.5 çok gelmedi bana ne kadar değişiyor prosedür sen bol bol emzir düşer zaten bence kuzuKızlar bebekleriniz sarılık oldu mu?yatış yapıldı mı?benim kızımın değeri 14,5 çıktı bugün 7.günü.hastanede hemşireler yatması lazım falan dediler kan aldılar doktor sonuca göre bakacakmış.oğlumda değer 3. Gün 16,9 du yine bile yatırmamışlardı.17 üzerini yatırıyorlardı.ben de güvenmedim kafam karıştı.bebeği yatan anneler bilgilendirebilir mi?
İlk günler de çok yapıyordu ama bir tık daha azdı bundan canımDün gece resmen ben
Canım salı günü dr muayenemiz. Katılıyorum en büyük hediye boklu bez çişli bez bana senin 3. Gün de bu kadar fazla mıydı kuzu yoksa şu an güncel durumı mu
Aaaa kuzum aynı bizim durum. Eşimle bende de aob uyuşmazlığı varmış sarılığa yatkınlığı var dedi ilk muayene eden dr. Ben 0+ bebiş a+ aynı. Ve yüzü de bana çok sarı geliyo. Bakalım bize ne diyecek ya
Sleepy natural kullanıyorum ben memnunum cit citlari da hiç kopmadı hiç taşma da olmadı şaşırdım o mesajlaraKızlar hangi bezi kullanıyorsunuz?
Prima premium care ile başladım ama günde 7 bez gitmeye başlayınca maddi anlamda zorlanmamak adına alternatif arayışına girdim. Hastanede baby turco takıyorlardı ondan deneyeyim dedim, 2 saatlik çişi bile sızdırınca eledim onu. Şimdi sleepy bio natural sipariş ettim bakalım inşallah memnun kalırım.
Evet hatta geçen uyurken baya ses çıkardı uyumam gerekiyordu uyuyamadım bir şey mi oluyor acaba diye ses kaydı falan aldım belki doktora dinletirim diyeKızlar bebeleriniz uyurken inliyor gibi ses çıkarıyor mu? Ağlamaklı böyle
Benim kızın 1 hafta sonra 12 çıktı sarılık yok dediler 17 üstü yatış yapiyorlarmiş dedigin gibi 14.5 çok gelmedi bana ne kadar değişiyor prosedür sen bol bol emzir düşer zaten bence kuzuKızlar bebekleriniz sarılık oldu mu?yatış yapıldı mı?benim kızımın değeri 14,5 çıktı bugün 7.günü.hastanede hemşireler yatması lazım falan dediler kan aldılar doktor sonuca göre bakacakmış.oğlumda değer 3. Gün 16,9 du yine bile yatırmamışlardı.17 üzerini yatırıyorlardı.ben de güvenmedim kafam karıştı.bebeği yatan anneler bilgilendirebilir mi?
İlk günler de çok yapıyordu ama bir tık daha azdı bundan canımDün gece resmen ben
Canım salı günü dr muayenemiz. Katılıyorum en büyük hediye boklu bez çişli bez bana senin 3. Gün de bu kadar fazla mıydı kuzu yoksa şu an güncel durumı mu
Aaaa kuzum aynı bizim durum. Eşimle bende de aob uyuşmazlığı varmış sarılığa yatkınlığı var dedi ilk muayene eden dr. Ben 0+ bebiş a+ aynı. Ve yüzü de bana çok sarı geliyo. Bakalım bize ne diyecek ya
Sleepy natural kullanıyorum ben memnunum cit citlari da hiç kopmadı hiç taşma da olmadı şaşırdım o mesajlaraKızlar hangi bezi kullanıyorsunuz?
Prima premium care ile başladım ama günde 7 bez gitmeye başlayınca maddi anlamda zorlanmamak adına alternatif arayışına girdim. Hastanede baby turco takıyorlardı ondan deneyeyim dedim, 2 saatlik çişi bile sızdırınca eledim onu. Şimdi sleepy bio natural sipariş ettim bakalım inşallah memnun kalırım.
Evet hatta geçen uyurken baya ses çıkardı uyumam gerekiyordu uyuyamadım bir şey mi oluyor acaba diye ses kaydı falan aldım belki doktora dinletirim diyeKızlar bebeleriniz uyurken inliyor gibi ses çıkarıyor mu? Ağlamaklı böyle
Aynısını 5 dakika önce yapmış olmam hahahahEvet hatta geçen uyurken baya ses çıkardı uyumam gerekiyordu uyuyamadım bir şey mi oluyor acaba diye ses kaydı falan aldım belki doktora dinletirim diye
Sleepy natural aldım migrosta bugün 2. Ürüne %60 indirim var. Molfix ile değiştiriyorum. Ben günde 12 den fazla bez değiştiriyorum.Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz?
Sleepy kullanıyorum canım gayet de güzel sızdırma pişik vs yapmadıKızlar hangi bezi kullanıyorsunuz?
Öndeki şeridin dolmasını bekliyor musun yoksa sürekli değiştirdiğin için mi o kadar gidiyorSleepy natural aldım migrosta bugün 2. Ürüne %60 indirim var. Molfix ile değiştiriyorum. Ben günde 12 den fazla bez değiştiriyorum.