2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canm benimde 38 bitti yaklasik bir aydir yatktan kalkarken çatır çutur ediyrm

Bende şikayet ediyim bari herkes kafasına gore yorumluyor anlamadim ki bu.sistemi

Benimde 2 kontroldede 8 cikti doktor tekrar 3.ye cagirdi düzenli olarak emiyorda doktor beslemeyle alakasi yok olacaksa olur sarilir diyor

Bende 7 gün sarılık en yüksek seviyeye çıkar sonra düşüşe geçer diye biliyorum bizimki 12 kusurlerle düşüşte

Bende şikayet ediyim bari herkes kafasına gore yorumluyor anlamadim ki bu.sistemi

Benden kontrol için para almadılar ama sarılık tahlili için para aldılar eşim şikayet etti bir tanesini aldık diğer ikisini alamadım bende 15. Günde kulak testimiz var para alırlarsa şikayet edecegim bende

Benimde 2 kontroldede 8 cikti doktor tekrar 3.ye cagirdi düzenli olarak emiyorda doktor beslemeyle alakasi yok olacaksa olur sarilir diyor
Mümkün olduğu kadar soyup sadece bezli en iyisi yoksa zibinla pencerenin önüne gün ışığına tut . Ne kadar tutabilirsen .günde 10 .15 dk tutmaya calisiyorum

Sezaryen sonrası aşırı gaz bi tek bende mi var yoksa olağan bi durum mu hanımlar ya karnımda gök gürültüleri şimşekler falan var cıkaramıyorum da
Sezeryan sonrasi öyle canım 10.gunumdeyim hala daha var . İlk zamanlar çok çok daha fazlaydı normalde yapmam ama artık rahat davranıyorum yapacak bisy yok çıkması lazım

Hanımlar burda biri yenidoğanın hastahane ücretleriyle alaklı bir şey yazmıştı ilk 28 gün ücretsiz diye bunun kapsamı tam olarak nasıl?

Ben yazmıştım ve öyle bir hakkımız da var yenidoğan için. Bebegimde sarılık çıktı 2 günde bir bilirubin testi yaptırmamız gerekti hiçbirinde ücret ödemedik. Her seferinde hastane istedi ama Sağlık Uygulama Tebliğine göre yenidoğanların 28 gün islemleri ücretsiz diyorum birilerine soruyorlar tamam diyip ücretsiz kayıt açıyorlar.
SGK çalışanı bir takip ettiğim de bunu paylaşmıştı aylar önce ben de o zaman öğrenmiştim.

Benden kontrol için para almadılar ama sarılık tahlili için para aldılar eşim şikayet etti bir tanesini aldık diğer ikisini alamadım bende 15. Günde kulak testimiz var para alırlarsa şikayet edecegim bende
Bizimde aynisi tahlilde aldi sali gunu gidicm yine sarilik tahlili vercz yine alcaklar.ama söyleyince o.kural tahlilelri kapsamiyo.diyolar

Kızlar sizde de çapak sorunu var mı bebeğim gözleri sürekli çapaklı temizliyorum yine oluyor temizliyorum yine oluyor
Merhaba, bizde de oldu aynı sorun. 3 gün kadar sürdü, bir doktora danıştım direkt antibiyotikli damla ismi verdi. Ama kullanmadım. Araştırdım, videodaki masaj olayını öğrenip uyguladım. Temiz ellerle kaynayıp soğumuş suya batırılan pamuk ya da sargı beziyle temizledik gözü. Bir göze kullandığınız pamuğu diger göze kullanmayın ve göz pınarından dışa doğru silin. Başka bi yerde böyle anlatılmıştı. Sonra da masaj yapın. Bizde hemen etki etti gözler düzeldi. Bugün kontrole başka bir çocuk doktoruna götürdük, sordum çapaklanmayı aynen bu şekilde anlattı o da. Gayet normalmiş.

Teşekkür ederim

Hepsi birbirinden kötü , cidden zerre yararları yok . Bizimki de gelmiş bugün diyor ki görmemişin bi oğlu olmuş , yüzüne çok bakma nazar değer , üstünü sıkı ört terlet , cahil cahil laflar sözler . Sanki ona sorduk sanane naparsam yaparım . Görmemişim ve ilk çocuğum kimene .

Çok tatlısın ya

Benimki de öyle kendilerini memede güvende hissediyolarmis kucağıma alıyorum şarkilar söylüyorum oksuyorum yok ama ikide bir verince çok acıyor yara olmasından korkuyorum

Kızlar bebeklerim kendileri düz kafaları tamamen yana şeklinde yatıyorlar. Bence rahatsız bi pozisyon bide birinin kafasinin arkasi uzun sizinkiler nasıl düz yatırmaya çalışıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…