- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #33.501
Kızlar bebeğimizi eve getirdik. Evi kaç derece yapıyorsunuz çocuğu üşüttük mü bilmiyorum kaç derece yapıp nasıl giydiriyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birebir aynı durumdayız.memeyi bıraktığı an uyanıyor.emzik de ilk 4 ay meme reddi yaparmış bende vermiyorum.şimdi sarılığı var bol bol emziriyorum ama bitik durumdayım.göğüslerim de hep yara oldu kanıyor emzirmek iyice işkenceye dönüştüKızlar bebeğim beni emzik olarak görüyor. Kafayı yiyeceğim. Emiyor uyuyor yatağına koyuyorum uyanıyor. Meme sürekli ağzında olsun istiyor. Gücüm kalmadı. Emzik verme dediler hastaneden ama bu böyle gitmez. Benim gibi olan var mı
Bugün kontrolde doktor 23-24 derece olacak odası dedi.bizim de 27 dereceydi biraz kıstıkKızlar bebeğimizi eve getirdik. Evi kaç derece yapıyorsunuz çocuğu üşüttük mü bilmiyorum kaç derece yapıp nasıl giydiriyosunuz
Benimde memeyi biraktigi an uyaniyor zaten gwz cikarmaya ugrasirkende kesin uyaniyor ben emzik verdim çünku uyanik kaldigi heran da emmek istiyor ama emziginde uykuya dalmasinda bi faydasi olmuyo illa memede durmak uyumak istiyor yataga koyunca gözler açiliyorBirebir aynı durumdayız.memeyi bıraktığı an uyanıyor.emzik de ilk 4 ay meme reddi yaparmış bende vermiyorum.şimdi sarılığı var bol bol emziriyorum ama bitik durumdayım.göğüslerim de hep yara oldu kanıyor emzirmek iyice işkenceye dönüştü
Cekip biraknca burnunu sk cenesnin altina elle srtini sktir bizim ebe ole ypti yoksa dymaz dediKızlsr mesajşara bakamıyorum kızım Allaha çok şükür ki 38+3 te 3250 g 49 cm dünyaya geldi Sezaryeni olanlar söylüyorum asssla korkmayın. Hiç tahmin ettiğimiz gibi zor değil yarın doğumu olan Arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun besleyemiylrum mama verme dediler vermedik emiyo ama uyuyo iki çekip beş dk uyuyor doyuyo mudur sizce
Canım oluyor o, 1 haftaya kadar. Bende fe olmuştu. Ağrılar gelip gidiyordu. Tuvaletimi bağıra bağıra yapıyordumKızlar iyi akşamlar. Ben spinal anestezi ile salı günü doğum yaptım. Çarşamba taburcu oldum. Perşembe duş aldım. Duş almadan önce Perşembe sabahı tüm gaz ağrılarım ve karnimin şişkinliği geçmişti, gazımi iyi cikarabilmistim. Duştan sonra tekrar başa sardım. Sanki hastanedeki o acılar tekrar döndü. Gaz bagirsaklardan geçtikçe çığlık atıyorum o kadar acıyor ne yapacağımı şaşırdım
23, 24 arası değişiyor canım. İçine çıtçıtlı badi, üstüne tulum giydiriyoruz. Müslin beze sarıyorum. Uyurken battaniye örtüyoum üstüneKızlar bebeğimizi eve getirdik. Evi kaç derece yapıyorsunuz çocuğu üşüttük mü bilmiyorum kaç derece yapıp nasıl giydiriyosunuz
Ben de myle yaptım canımCanım oluyor o, 1 haftaya kadar. Bende fe olmuştu. Ağrılar gelip gidiyordu. Tuvaletimi bağıra bağıra yapıyordum
23, 24 arası değişiyor canım. İçine çıtçıtlı badi, üstüne tulum giydiriyoruz. Müslin beze sarıyorum. Uyurken battaniye örtüyoum üstüne
Bende de var canım.hatta hastanede çok sıkıştırıyordu fitil yaptılar inanılmaz rahatladım.sonra yine başladı.ameliyatlardan sonra maalesef gaz ve wc ye çıkmak bi süre işkence oluyorSezaryen sonrası aşırı gaz bi tek bende mi var yoksa olağan bi durum mu hanımlar ya karnımda gök gürültüleri şimşekler falan var cıkaramıyorum da
Gözün aydın canım maşallah, Allah analı babalı büyütsün inşallah.Hayırlı akşamlar kizlar.Dogumum gerçekleşti elhamdülillah.Detaylari biraz iyi olduğumda anlatacağım
Aynı dertten müzdaribim. Emzik veriyorum ama meme istediğinde emziği atıyor ağzından oda çözüm olmadı. Fazla memede kalınca kusuyor üstelik. Memede uyumazsa uyutamıyorum. Dün ayakta salladım sinirlendi. Bebekler sever bildiğim oysaki. Tam daldı çocuk geçe hemşire geldi bastı antibiyotiği çığlık çığlığa bizim kiKızlar bebeğim beni emzik olarak görüyor. Kafayı yiyeceğim. Emiyor uyuyor yatağına koyuyorum uyanıyor. Meme sürekli ağzında olsun istiyor. Gücüm kalmadı. Emzik verme dediler hastaneden ama bu böyle gitmez. Benim gibi olan var mı
Sendeki bu gaz sütünden bebeğine geçer diyolar böyle bi gerçeklik var mı? Yoksa yine çok ünlü düşünür çok bilen aike büyüklerimizin eşsiz bilgileri miBende de var canım.hatta hastanede çok sıkıştırıyordu fitil yaptılar inanılmaz rahatladım.sonra yine başladı.ameliyatlardan sonra maalesef gaz ve wc ye çıkmak bi süre işkence oluyor
Aynı durum bizde de var hemde 2.geceden beri doktor ilk 1 ay verme dedi diye bekliyorum emzik vermemek için ama büyük kızımda ilgi bekliyor. Gece uykusuz gündüz uykusuz mahvoldumKızlar bebeğim beni emzik olarak görüyor. Kafayı yiyeceğim. Emiyor uyuyor yatağına koyuyorum uyanıyor. Meme sürekli ağzında olsun istiyor. Gücüm kalmadı. Emzik verme dediler hastaneden ama bu böyle gitmez. Benim gibi olan var mı
Bizim ev 22 23 derece arası, uzun kollu zibin alt üst takım corap şapka giydiriyorum, ince penye battaniyeye sarıyorum. Çok şükür şimdiye kadar bir sorun olmadıKızlar bebeğimizi eve getirdik. Evi kaç derece yapıyorsunuz çocuğu üşüttük mü bilmiyorum kaç derece yapıp nasıl giydiriyosunuz
Geçen akşam tv kapalı eşimde yanımda aynı dediğin gibi karnım gurul gurul, eşimde bebekten geliyor sanmış yazık kuzuma deyip duruyor dedim yazık olan o değil ben şok oldu adam hele bi de az katı besleneyim resmen ses var görüntü yok moduna geçiyorumSezaryen sonrası aşırı gaz bi tek bende mi var yoksa olağan bi durum mu hanımlar ya karnımda gök gürültüleri şimşekler falan var cıkaramıyorum da
Benim karın da gökgürültülü sağanak yağışlı resmen. Karnım guruldayınca herkes bebekten geldi sanıp aa gaz cıkardı diye seviniyolarAynı durum bizde de var hemde 2.geceden beri doktor ilk 1 ay verme dedi diye bekliyorum emzik vermemek için ama büyük kızımda ilgi bekliyor. Gece uykusuz gündüz uykusuz mahvoldum
Bizim ev 22 23 derece arası, uzun kollu zibin alt üst takım corap şapka giydiriyorum, ince penye battaniyeye sarıyorum. Çok şükür şimdiye kadar bir sorun olmadı
Geçen akşam tv kapalı eşimde yanımda aynı dediğin gibi karnım gurul gurul, eşimde bebekten geliyor sanmış yazık kuzuma deyip duruyor dedim yazık olan o değil ben şok oldu adam hele bi de az katı besleneyim resmen ses var görüntü yok moduna geçiyorum
Bilemiyorum ama bebek de gazlı 2 gündür.mamadan mı acaba diye düşünüyorum ben deSendeki bu gaz sütünden bebeğine geçer diyolar böyle bi gerçeklik var mı? Yoksa yine çok ünlü düşünür çok bilen aike büyüklerimizin eşsiz bilgileri mi
Canım ayva yemeyi dener misin bi? Ben de hamileyim, ayva yiyince ne gaz varsa çıkıyor hepsi... Eşimle aynı odada olmaktan kaçıyorum, o derece yaniii denersen sonucu yazar mısın bakalım işe yarayacak mı sende deSezaryen sonrası aşırı gaz bi tek bende mi var yoksa olağan bi durum mu hanımlar ya karnımda gök gürültüleri şimşekler falan var cıkaramıyorum da
Şırınga ile besleyip ısrarla memeye tutacaksın, ya da benim gibi pes edip silikon ucu takacaksınKızlar bir de silikon uçsuz bebeğim meme almıyır e yapmam lszım