2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar sizinde bebiklerde hırıltılı nefes alma problemi var mı ? Doktor normal olduğunu söyledi korkuyorum genede sariligida atamadık moralim çok bozuk yetemiyorum çocuğa galiba
bebeğim doğduğunda hırıltısı var diye yoğun bakıma aldılar 2 gündür yoğun bakımda sizin sonradan mı oldu hırıltı

Hanımlar burda biri yenidoğanın hastahane ücretleriyle alaklı bir şey yazmıştı ilk 28 gün ücretsiz diye bunun kapsamı tam olarak nasıl?
Canim tahlillerde para aliyolar dun bizden sarilik icn aldilar.muayene parasi yok ama tahlilde %200ekadar fark alinabilir diyolar 170i aradi esim onlarda aynini diyolar devlette hersey ucretsiz diyolar.ee ne anladim bu isten devlet ztn ucretsiz sacmalik.ya devlete gitsen hastaneler icler acısı cocukla gidilmez yine paranin hükmü geccek.napalim

Canım ben 2 aralıkta doğum yaptım 4 aralıkta taburcu oldum. Bebeğime ekstra tahlil yapıldı eko falan çekildi hastahanedeyken onlardan da ücret talep edilmedi sadece doğum ücretini ödedik.
6 aralıkta ilk muayaneye gittik ücret alınmadı yine. Dün tekrar 15. gün muayenesine gittik ve para istediler. Ben de 170'i aradım ordan da bana taburcu olduysanız ücret alınır dedi. Eşim de o esnada şikayet sitesine yazmış durumu. Bugün aradılar hastahaneden ücret iadesi yapacağız diye. Şimdi muallakta kaldım hastahane marka imajı için mi geri ödeme yapıyo yoksa biz haklı mıyız sgk karşılıyor muydu yani

Kızlar sizinde bebiklerde hırıltılı nefes alma problemi var mı ? Doktor normal olduğunu söyledi korkuyorum genede sariligida atamadık moralim çok bozuk yetemiyorum çocuğa galiba
Sarılık bizde de var.hastaneden çıkarken 3.gün değer 7 idi.dün kontörlü vardı 5. Gün 13 olmuş.doktor bol bol besleyin artmasın dedi ama çocuk sürekli uykuda.besleyebildiğimiz kadar beslemeye çalışıyoruz.Pazartesi tekrar bakacaklar inşallah düşmüştür

Bizimkininde var hırıltısı. Dün hem özel hem devlette doktor baktı. Sümük kaynaklı dedi, ciğerle alakalı değilmiş. Ama bende bayağı kafaya takmıştım, rahatladım çok şükür.

Selam kızlar, bugün 38. Haftadayız. Dün gece çok tuhaf bir şey oldu. Yatakta dönerken pelvis kemiklerim çatı bölgesinde bir şeyler yerinden oynadı çıtır çıtır etti. Acaba vücut kendini normal doğuma hazırlıyor da artık iyice gevşemeye mi başladı diye bir korktum. Benim ilki sezeryan olduğundan bu da öyle olacak ama doktorum 40 haftaya yakın açıyorum ben sezeryanı da dedi. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Canım anneler aylardır burada birbirimize destek olduk herşeyimizi paylaştık. Çoğumuz doğum yaptık ve yeni bir bölüme geçtik. Gerçekten çok zorlayıcı bir süreç. Grup şimdi daha anlamlı geliyor. Benzer şeyleri yaşadığımızı görmek daha da güç veriyor. Umarım hepimiz rahatlıkla huzurla kolaylıkla sağlıkla büyütürüz bebeklerimizi. İyi ki varsınız

Kızlar ben nemlendirici ürün almamıştım. Losyon mu yoksa yağ mı? Farkı nedir?
Ben incianın yağını almıştım. Bebeğimin bacakları falan pul puldu. Süreyim dedim daha da pul pul oldu. Herhalde losyon almak gerekiyor. Yüzü falan da baya soyuluyor. Tavsiyesi olan var mı hangi losyonları kullanıyorsunuz?

Selam kızlar. Karnımda çok şiddetli bi ağrı var. Doğum sancısı değil çünkü sağ kasığımda ağrı. Birde kasığıma doğru iğde büyüklüğünde bi kitle geliyor elime dışarıdan da belli oluyor. Doktorumu aradım sordum rahim içinde bi miyom olabileceğini çok kilo almadığım için dıştan belli olabileceğini baskı nedeniyle ağrı olabileceğini söyledi. ben sabah 5ten beri kıvranıyorum sağ bacağımı hareket ettiremiyorum artık ağrıdan böyle bir durum yaşayan oldu mu

İnşallah düşmüştür canım benimkinede 3 tür bakıyorlar 12 lerde doktor evde takip edin düşmeye başlamiş dedi mama tavsiye etmedi bol bol emziriyorum bende

Bizimkininde var hırıltısı. Dün hem özel hem devlette doktor baktı. Sümük kaynaklı dedi, ciğerle alakalı değilmiş. Ama bende bayağı kafaya takmıştım, rahatladım çok şükür.

Banada cigerlerle alakalı olmadigini söyledi burnu tam gelişmediği için oluyormuş ama takıldım baya

11 günlük. Gündüz sorun yok memede uyuyor yatırıyorum uyuyor ama geceleri sürekli meme arıyor. Kaç saattir uyumadı. Az önce dayanamayıp emzik verdim ama onu da dakikalarca emdi uyuma belirtisi yok
Meme nobetleri bitmiyo cocugun agzina meme sokmaya çalışmaktan delircemm
Kızlar bende de durum aynı memeye tutturmak savaş bırakınca yatması savaş
Bizimkini de burnu hırıltılı tıkalı gibi ama sadece burnu Damla ile temizleyin diyorlar Ben birkaç damla damlatıyorum

İnşallah düşmüştür canım benimkinede 3 tür bakıyorlar 12 lerde doktor evde takip edin düşmeye başlamiş dedi mama tavsiye etmedi bol bol emziriyorum bende
Benimde 2 kontroldede 8 cikti doktor tekrar 3.ye cagirdi düzenli olarak emiyorda doktor beslemeyle alakasi yok olacaksa olur sarilir diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…