- 28 Ocak 2021
- 1.480
- 3.686
- 83
- 37
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #33.521
bebeğim doğduğunda hırıltısı var diye yoğun bakıma aldılar 2 gündür yoğun bakımda sizin sonradan mı oldu hırıltıKızlar sizinde bebiklerde hırıltılı nefes alma problemi var mı ? Doktor normal olduğunu söyledi korkuyorum genede sariligida atamadık moralim çok bozuk yetemiyorum çocuğa galiba
Canim tahlillerde para aliyolar dun bizden sarilik icn aldilar.muayene parasi yok ama tahlilde %200ekadar fark alinabilir diyolar 170i aradi esim onlarda aynini diyolar devlette hersey ucretsiz diyolar.ee ne anladim bu isten devlet ztn ucretsiz sacmalik.ya devlete gitsen hastaneler icler acısı cocukla gidilmez yine paranin hükmü geccek.napalimHanımlar burda biri yenidoğanın hastahane ücretleriyle alaklı bir şey yazmıştı ilk 28 gün ücretsiz diye bunun kapsamı tam olarak nasıl?
Canım ben 2 aralıkta doğum yaptım 4 aralıkta taburcu oldum. Bebeğime ekstra tahlil yapıldı eko falan çekildi hastahanedeyken onlardan da ücret talep edilmedi sadece doğum ücretini ödedik.Canim tahlillerde para aliyolar dun bizden sarilik icn aldilar.muayene parasi yok ama tahlilde %200ekadar fark alinabilir diyolar 170i aradi esim onlarda aynini diyolar devlette hersey ucretsiz diyolar.ee ne anladim bu isten devlet ztn ucretsiz sacmalik.ya devlete gitsen hastaneler icler acısı cocukla gidilmez yine paranin hükmü geccek.napalim
Sarılık bizde de var.hastaneden çıkarken 3.gün değer 7 idi.dün kontörlü vardı 5. Gün 13 olmuş.doktor bol bol besleyin artmasın dedi ama çocuk sürekli uykuda.besleyebildiğimiz kadar beslemeye çalışıyoruz.Pazartesi tekrar bakacaklar inşallah düşmüştürKızlar sizinde bebiklerde hırıltılı nefes alma problemi var mı ? Doktor normal olduğunu söyledi korkuyorum genede sariligida atamadık moralim çok bozuk yetemiyorum çocuğa galiba
Bizimkininde var hırıltısı. Dün hem özel hem devlette doktor baktı. Sümük kaynaklı dedi, ciğerle alakalı değilmiş. Ama bende bayağı kafaya takmıştım, rahatladım çok şükür.Kızlar sizinde bebiklerde hırıltılı nefes alma problemi var mı ? Doktor normal olduğunu söyledi korkuyorum genede sariligida atamadık moralim çok bozuk yetemiyorum çocuğa galiba
Ben incianın yağını almıştım. Bebeğimin bacakları falan pul puldu. Süreyim dedim daha da pul pul oldu. Herhalde losyon almak gerekiyor. Yüzü falan da baya soyuluyor. Tavsiyesi olan var mı hangi losyonları kullanıyorsunuz?Kızlar ben nemlendirici ürün almamıştım. Losyon mu yoksa yağ mı? Farkı nedir?
Her ikisini de yapıyorlardır herhalde. Benim dikişliydi.Sezeryan da dikiş yapiyorlarmj halen yoksa lazer mi
bebeğim doğduğunda hırıltısı var diye yoğun bakıma aldılar 2 gündür yoğun bakımda sizin sonradan mı oldu hırıltı
Sarılık bizde de var.hastaneden çıkarken 3.gün değer 7 idi.dün kontörlü vardı 5. Gün 13 olmuş.doktor bol bol besleyin artmasın dedi ama çocuk sürekli uykuda.besleyebildiğimiz kadar beslemeye çalışıyoruz.Pazartesi tekrar bakacaklar inşallah düşmüştür
Bizimkininde var hırıltısı. Dün hem özel hem devlette doktor baktı. Sümük kaynaklı dedi, ciğerle alakalı değilmiş. Ama bende bayağı kafaya takmıştım, rahatladım çok şükür.
hiç bilmiyorum bizim özel hastane olduğu için en ufak sıkıntıda yatırıyorlar dedi dr da iyiye gidiyor dedi biz yoğun bakımdan çıkmasını bekliyoruzSonradan oldu doktora sorduğumuzda normal olduğunu söyledi başka doktora mi götürsem çocuğu
11 günlük. Gündüz sorun yok memede uyuyor yatırıyorum uyuyor ama geceleri sürekli meme arıyor. Kaç saattir uyumadı. Az önce dayanamayıp emzik verdim ama onu da dakikalarca emdi uyuma belirtisi yok
Kızlar bende de durum aynı memeye tutturmak savaş bırakınca yatması savaşMeme nobetleri bitmiyo cocugun agzina meme sokmaya çalışmaktan delircemm
Bizimkini de burnu hırıltılı tıkalı gibi ama sadece burnu Damla ile temizleyin diyorlar Ben birkaç damla damlatıyorumKızlar sizinde bebiklerde hırıltılı nefes alma problemi var mı ? Doktor normal olduğunu söyledi korkuyorum genede sariligida atamadık moralim çok bozuk yetemiyorum çocuğa galiba
Dedim acaba benim bağırsaklara bişey mi yaptı bunlar ameliyatta öyle kötüCanım oluyor o, 1 haftaya kadar. Bende fe olmuştu. Ağrılar gelip gidiyordu. Tuvaletimi bağıra bağıra yapıyordum
Aynısı bende de var ilk günler sarılık olacaktı çocuk emmiyordu en son silikon uç koydum şuan emiyor en azından anne sütü alıyor diye mutluyumKızlar bir de silikon uçsuz bebeğim meme almıyır e yapmam lszım
Benimde 2 kontroldede 8 cikti doktor tekrar 3.ye cagirdi düzenli olarak emiyorda doktor beslemeyle alakasi yok olacaksa olur sarilir diyorİnşallah düşmüştür canım benimkinede 3 tür bakıyorlar 12 lerde doktor evde takip edin düşmeye başlamiş dedi mama tavsiye etmedi bol bol emziriyorum bende
İlk kızımda olmuştu,normal doğum kaynaklı enfeksiyon kapmış demişlerdi,antibiyotikli bir krem sürüyorlardı,sarılıktan dolayı yatıştayken onu da tedavi etmişlerdiKızlar sizde de çapak sorunu var mı bebeğim gözleri sürekli çapaklı temizliyorum yine oluyor temizliyorum yine oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?