Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen hafta cuma 7000 kudurdu ondan sonra tekrar bakmadım birazdan tekrar acile kan vrrmeyi düşünüyorumhcg kaçlardaydı ? genelde 6+0 olan haftanın sonlarına doğru belli oluyo diyorlar ona kadar olmazsa daha rahat geçiyormuş
Cok az artmis kuzum. Kanaman da devam ediyosa dusuk yapiyosun galiba1480 olmuş maalesef kızlar muhtemelen boş gebelik çıkacak
Normal tabi ki benim hic olmadi ilk gebeligimde. Herkeste bulanti olcak diye bisey yokSizin kaçıncı hafta benim hiç bulantım dönmem yok haftama göre şuan normal mi ki 5. 6 haftadayim
Kese büyüyor bozulma yok 2 günde 2 mm büyüdü boş gebelik sanırım düşük yapıyo olsam düşmeye başlardı canım hayırlısı allahtan nasipte yokmuşCok az artmis kuzum. Kanaman da devam ediyosa dusuk yapiyosun galiba
Bekle bakalim doktorun ne diyecek. Insallah guzel haberler verirKese büyüyor bozulma yok 2 günde 2 mm büyüdü boş gebelik sanırım düşük yapıyo olsam düşmeye başlardı canım hayırlısı allahtan nasipte yokmuş
çok geçmiş olsun kimyasal ile boş gebelik arasındaki fark ne peki? kanama başlayınca kimyasal olmuyo mu1480 olmuş maalesef kızlar muhtemelen boş gebelik çıkacak
Sanmıyorum canım sağlıklı bi gebelik olsa 2400lerde olması lazımdı şu saatten sonra yapacak bişey yok sanırımBekle bakalim doktorun ne diyecek. Insallah guzel haberler verir
Kimyasal gebelik kese görülmeden değerin düşmesidir .boş gebelik kese var ama içinde bebek yok.çok geçmiş olsun kimyasal ile boş gebelik arasındaki fark ne peki? kanama başlayınca kimyasal olmuyo mu
Kese var ve büyüyo kimyasal gebelikte değer bu kadar yükselmez kese görünmez teşekkür ederimçok geçmiş olsun kimyasal ile boş gebelik arasındaki fark ne peki? kanama başlayınca kimyasal olmuyo mu
Iki ihtimal var ya gec dollenme ki basta deger istenildigi gibi artmayabiliomus. Ya da kimyasal gebelik. Kimyasalsa bi kac gun icinde kanama baslar degilse degerlerin zaten yukselmeye baslar
İnşallah birinci ihtimaldirIki ihtimal var ya gec dollenme ki basta deger istenildigi gibi artmayabiliomus. Ya da kimyasal gebelik. Kimyasalsa bi kac gun icinde kanama baslar degilse degerlerin zaten yukselmeye baslar
sürpriz hamilelik miydi pekiKese var ve büyüyo kimyasal gebelikte değer bu kadar yükselmez kese görünmez teşekkür ederim
Amin inşallahkanama yoksa endişelenme inşallah pazartesi güzel haberlerle gelirsin
Evet canım büyük bi sürpriz oldusürpriz hamilelik miydi peki
inşallah en hayırlı en güzel zamanda yeniden nasip olurEvet canım büyük bi sürpriz oldu
Kimyadalda rahme hic yerlesmiyo dolayisiyla kese falan olmuyo. Yerlesemeyen gebelik de dio doktorlarçok geçmiş olsun kimyasal ile boş gebelik arasındaki fark ne peki? kanama başlayınca kimyasal olmuyo mu
İnşallah bakalım yaaNormal tabi ki benim hic olmadi ilk gebeligimde. Herkeste bulanti olcak diye bisey yok
Hayırlısı allahtaninşallah en hayırlı en güzel zamanda yeniden nasip olur
Çok geçmiş olsun canım Allah en güzel zamanda nasip etsin inşallah İlk gittiğin doktorun yolk sacı görmüş müydü acaba?Kese büyüyor bozulma yok 2 günde 2 mm büyüdü boş gebelik sanırım düşük yapıyo olsam düşmeye başlardı canım hayırlısı allahtan nasipte yokmuş
Kese boyutu ilk gittiğimde henüz 5 mmdi 7 mm oldu görünmez ki Görse zaten boş gebelik diyemezdim canım tahmin ediyorum öyle.Çok geçmiş olsun canım Allah en güzel zamanda nasip etsin inşallah İlk gittiğin doktorun yolk sacı görmüş müydü acaba?