- 20 Temmuz 2020
- 359
- 1.715
Değerim yüksek bir de 2 embriyo transfer edildiNeden ikiz diye dusunuyorsun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerim yüksek bir de 2 embriyo transfer edildiNeden ikiz diye dusunuyorsun canim
Burda 400 Euro. E bu da 6 bin TL küsur ediyor. Ankaraya gelmeyi düşünmüyorum 12. hafta gibi. Nerede daha uygunsa orda yaptırmak istiyorum, ya gelmeden önce burda, ya da gelince orda. Ben de 33 yaşındayım, 34 olucam Ocak'ta. Bu sebeple istiyorum. Burada ikili test vs yok. Kızımda hiçbir test yaptırmadık, insan doğum yapana kadar endişeleniyor, ben de yaptırmak endişeden kurtulmak istiyorum.Canim bende cok istiyorum yaptiricam sanirim strese girmek istemiyorum
Antalyadayim gecen sene sanirim 5 bine yaptirmisdi arkadasim
Amin canım inşallah:)Allah sağ salim kucaklamayi nasip etsin canim hepimize
Kesinlikle yaptir canim bosver kafan rahat olsun nelere harcamiyoruz ki para bende arastiriyorum bilgi akisi olsun aramizdaBurda 400 Euro. E bu da 6 bin TL küsur ediyor. Ankaraya gelmeyi düşünmüyorum 12. hafta gibi. Nerede daha uygunsa orda yaptırmak istiyorum, ya gelmeden önce burda, ya da gelince orda. Ben de 33 yaşındayım, 34 olucam Ocak'ta. Bu sebeple istiyorum. Burada ikili test vs yok. Kızımda hiçbir test yaptırmadık, insan doğum yapana kadar endişeleniyor, ben de yaptırmak endişeden kurtulmak istiyorum.
Kac haftada kacti degeriniz insallah istiyorsaniz ikizdirDeğerim yüksek bir de 2 embriyo transfer edildi
Hangi genlerde mutasyon varGozunuz aydn saglikla kucagina alrsn insallh evet been kullaniyorum 4 yasinda bi oglum var onda DA 9 ay boyunca kullndm siimdi bunda DA basladim bi 10 gundr her sabh saat 11 De kendm yapyrm
Doktorum bana artık beta ile işimiz yok dedi. Ama her doktor aynı değil tabiKeseyi gördükten sonra beta ölçtürmeye gerek var mı acaba kızlar?
Teşekkür ederim karından baktı kese bebek net gözüktü ama kalp atışı düzenli duyamadık o yüzden vajinalden tam duyduk aklımızda soru işareti kalmasın diyeHayırlı olsun vajinal mi duydun yoksa karından mı ?
Bende erkek hissediyorum çin takvimine göre ilk oğlumda da tutmuştu. Ama kız çocuk bambaşka önce sağlıklısı tabiki. Bana fark etmeyecek 2. Olduğu için kızda olur erkekteBen de erkek hissediyorum Sağlıkla gelsinler inşallah Ama merak işte
Ben ilk öğrendiğimde yapmıştım 23 le öğrendim daha koyu çıkmadı t çizgisi ama baya görünürdü sonrasında geçen gün yaptım denemek için t çizgisi siyah c çizgisi açık pembe çıktı yani hemen gözükmüyo hamileliğin biraz ilerlemesi gerek çift çizgi için ovülasyondaHamileliğini yeni öğrenenler ovulasyon yaptınız mı ? Söylenildiği gibi koyu çift çizgi çıkıyor mu gerçekten?
13.2 çıktı bugün geçen 7 gibiydi bunda karından gördü idrara sıkışık gel demişti o zaman daha rahat pluyormuşÇok şükür ne güzel duymuşsunuz kalbini. Darısı başımıza Kalp atışını vajinal mi duydunuz ? Birde kese kaç mm çıkmıştı hatırlıyor musunuz ?
Bende kiz hissedyrm oglum DA DA erkek demistm erkek ckmstiBende erkek hissediyorum çin takvimine göre ilk oğlumda da tutmuştu. Ama kız çocuk bambaşka önce sağlıklısı tabiki. Bana fark etmeyecek 2. Olduğu için kızda olur erkekte
Transfer sonrası 18.gunde 6133 degerimizKac haftada kacti degeriniz insallah istiyorsaniz ikizdir
Sizin ikiz olma ihtimali var 2 katından fazla yükselmiş maşallahBeta 13651 cikti. 5840 ti 2 gun once
Hastaneyle alakali olabilir mi canim o. Benm gittigim hastanede esimi de oglumu da almislardi kimyasal gebelik gecirdigimde. Vajinal muayene yapmadigi suree yanimdaydilarDoktora giden kızlar bir sorum vardı öncelikle özele mi gittiniz devlete mi bir de ultrasonla bakarken eşleri de alıyorlar mı? Ocak ayında kimyasal gebelik gecirdigimde özelde de eşimi almamislardi
Valla de ay insallah olur bebeleri 3 ler jubilemi yaparimSizin ikiz olma ihtimali var 2 katından fazla yükselmiş maşallah