2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amiiin amiin aynen öyle ya bakıyorum oyuncaklarıyla amacına uygun oynuyor birşeyler öğreniyor günleer önce birinin bir sefer gösterdiği bir şeyi birden yapmaya başlıyor yoo diyorum ya normal işte birşeyi yok sonra sesleniyorum ya hiç umursamıyor ya kısacık bakıyor ya da özellikle başka şeylerle ilgileniyor bakmak istemiyor gibi yapıyor bazen de kendisi gelip şebeklik yapıyor cee oynayıp gözümün içine bakıp gülüyor dediğin gibi salamıyorum günlerdir otizm okuyorum nedir belirtileri nelerdir vb vb ne zormuş ana olmak ya

Aynen gerçekten inanilmaz zor ve meşakkatli ve güzel ama bı arkadaşım var otizmli vs çocuklarla ilgleniyor çocuğun seninle cee bile oynuyorsa sorunu yoktur normaldir demişti o yüzden gönlünü ferah tut

Aynen gerçekten inanilmaz zor ve meşakkatli ve güzel ama bı arkadaşım var otizmli vs çocuklarla ilgleniyor çocuğun seninle cee bile oynuyorsa sorunu yoktur normaldir demişti o yüzden gönlünü ferah tut
Yok ya ergenliğe girdi bu bebe bence hasjkld

Almila da anlattığın gibi davranıyor. Bazen işlerine gelmiyor çünkü cevap vermek. Tv izletiyor musun?

Almila da anlattığın gibi davranıyor. Bazen işlerine gelmiyor çünkü cevap vermek. Tv izletiyor musun?
İzletiyodum aslında ama öyle saatlerce değil yemek yaparken mesela paçamı bırakmıyor o zaman açıyodum mesela gibi saatlerce ekran başında bırakmadım hiç bu anlattığım sorun meydana çıkınca kestim izletmiyorum artık havalar çok soğuk dışarıya çıkaramıyorum akranı hiç yok yeni taşındık buraya kimseyi tanımıyorum çocuk da sıkılıyor evde bakalım nasıl geçecek bu kış sen izletiyor musun TV ondan mı oldu acaba ya

Kesinlikle öyle o yüzden sonrdum. Tv çok etkiliyor konuşması bile geriliyor. Almila resmen sinir krizi geçiriyor saçlarını yolup yüzene vuruyor kafasını vuruyor bi yerlere. Sonra bi anda kestim tv yi. Az bile izleseler çok etkileniyorlar. 2 aydan fazladır telefonda sadece kendi videolarını izletip fotolarına baktırıyorum. Kesinlikle tv izletme. Oyun üretmeye çalış inan Almila da öyle benim paçama falan yapışıyor bazen kucağıma alıp iş yapıyorum. Bana kalırsa sıkıca giydir çıkart dışarı bir saat bile olsa. Bizim burası da çok soğuk ama ben çıkartıyorum mutlu oluyor. Alışsın soğuğa

İki gündür hava biraz yumuşak çıkardım parka kimse yok ama yine de değişiklik oldu çıkarıcam az az artık. Tencere plastik tabak cam kapak falan koydum yere kaşık verdim eline dedim vur seslere baktık biraz kitap okumak favorisi zaten bu ara köpükle baloncuk yaptık yemek yaparken de müzik açıyorum beni çekiştire çekiştire yaptık bugünü geçirdik böyle ha bide emzik vermiyorum 3 gündür falan sadece yatarken veriyorum gündüz saklıyorum o da baya farketti daha çok ses çıkarıyor. Sinir krizi bizde olmadı hiç ama TV gerçekten etkiliyor bende farkettim 2 gündür hiç açmıyorum mesela çizgi film açmasam da ses olsun diye büyük programları açıyodum arada komple kapattım 2 günde değişim var resmen çocukta

Ay ne güzel. Bende müzik açıp dans ediyorum. Öyle böyle geçiyor işte. Her gün mutlaka çıkartıyorum dışarı. Yemiz hava alınca daha iyi oluyor.

Tv izletiyomusun canim tv izleyem çocuklar oyle yapiyor malesef ekranı kesersen tamamen düzelir izletmiyorsan yine de dr a kontrole gittiğinde danismakta fayda var

Tv izletiyomusun canim tv izleyem çocuklar oyle yapiyor malesef ekranı kesersen tamamen düzelir izletmiyorsan yine de dr a kontrole gittiğinde danismakta fayda var
TV yi açıp karşısında saatlerce bırakmıyorum ama izliyodu ben yemek yaparken falan kestim hemen 2 gündür açmıyorum hiç hemen geldi kendine bebe

Kizlar hala regl olmayaniniz var mı ben hala beklemedeyim Dr a gitmiyorum 2 seneye kadar normalmiş ama insan da korkuyor

İyi akşamlar ben de azaltarak kesmeye çalışıyorum kendime faydam yok ama zeytin ezmesi sürüyorum sonra yıkıyorum onun istemiyo görünce ama bazen asla susmuyor günde 1-2 ye düştüm 17 aylığız ben uykuya hasret kaldım ve artık aşırı acıtıyor umarım hepimize Allah sabır selamet bebelere huzur uyku verir

Ah al benden de o kadar, gündüz calistifim için baya azaldı ama gece uykuda emmeye uyaniyor gece azaltamiyorum. Birakayim uyansin desem sabah işbaşı yapıyorum çok zor durum yara yapmasi ayrı zor, uykuda isirdigini da anlamıyor.

Sevgili anneler

Benim gibi kolumda sallayarak destekli uyuyan arkadaşlarım, bebeler agirlasti nasıl cozdunuz bu durumu? Cozdunuz mu? Benimki son zamanlarda zaten uykuya çok zor dalmaya başladı yatakta yaparak hayatta uyumaz

Günaydın
Yeme konusunda cinnetin eşiğindeyim artık o kadar bıktım ki patlatasım geliyor bi tane. Aç ama yemiyor. Delircem ya.
Sevdiği hiç mi hir şey yok? En kötü muhallebi yap yiyor mu? Icine muz felan kalıp? Maksat bseyler tüketmeye baslasa

Sevgili anneler

Benim gibi kolumda sallayarak destekli uyuyan arkadaşlarım, bebeler agirlasti nasıl cozdunuz bu durumu? Cozdunuz mu? Benimki son zamanlarda zaten uykuya çok zor dalmaya başladı yatakta yaparak hayatta uyumaz
Çözüm eşime paslamak oldu ben taşıyamıyorum artık valla eşim uyutuyor akşamları gece uyanıncada o alıyor

Sevdiği hiç mi hir şey yok? En kötü muhallebi yap yiyor mu? Icine muz felan kalıp? Maksat bseyler tüketmeye baslasa
Hayır her şeyi nazlı yiyior. Meyve ağzına sürmüyor. Muhallebi sevmiyor. Sütlaç denedim onu sevdi. Ara öğün olarak veriyorum artık

Sevgili anneler

Besikte yanina yatip uyuyo numarasi yapmak

Besikte yanina yatip uyuyo numarasi yapmak
Ahahhaha evde kimi uyuyor gorse gidip uyandirmak glbl bir hayat gayesi var kolumda sallarken bile kacnaya çalışıyor, artik hem cok hareketliker hem akillari eriyot bircok seye zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…