2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızımda çok düşkündü anneme göndermiştim 1 hafta kadar biberon süt mama gibi şeylerle oyladi 1 2 gün gunduz zorladı ama sonra geceye düştü baktı umut yok bıraktı .. sonrasında beni görünce ilk istediği meme oldu ama onuda ben kesin durarak başka şeylerle oyalayarak unuttrdum.. ilk oğlumda zaten hamile kalınca 18 aylıkken birden kestim baya hastalandı oda bı ayrı sıkıntı onlarda çok zorlanıyor bu konuda

Gece nasıl birakiliyor? Uyanıyor ağlıyor emmezse.unutturablilwcek gece bsey de yok

Merhaba arkadaşlar, dünden beri kızımın göbek deliği çok kizarik neden olur bu bilen var mı?

Selam kızlar nasılsınız? 6 numara beze geçeniniz var mı? Sürekli sızıntı oluyor neredeyse 2 saate bir bazen daha erken bez değişiyorum. 6 noya geçeyim diyorum ama bebe 10-11 kilo arası 6 numara bez 15-25 kg bu sefer de çok mu bol olur boşluktan mı sızdırır kestiremiyorum. Bu durumu tecrübe eden var mı?

Biz geçtik her gece sızdırma sorunu yaşıyorduk kulot bezini aldım 6 numaranın çok da sevdiğim bi marka (marka adı vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden yazmadim) ama 15 kilo bizimki. Size 5 numarası da olur belki o bezin. Aşırı rahatladım yoksa sürekli yatağa yorgana kaşar çıkıyordu ıslaklığı. En pahalı markanın sırf gece bezini bile kullandim o bile bu kadar işe yaramamisti

Ben oglum 10 bucuk kilo oldugundan beri 6 no kullaniyorum galiba. Cok sizdiriyodu. 6 ya gecince bitti

Ya aynı herr gün üst baş değişiyorum yatağa çıkıyor o ayrı gün içinde kıyafetine de çıkıyor 2 saatte dolar mı bu nasıl çiş yapmaktır 5 numara külot bez kullanıyorum 6 ya geçeyim diyorum da büyük gelir de yine sızdırır mı diye emin olamadım

Ben oglum 10 bucuk kilo oldugundan beri 6 no kullaniyorum galiba. Cok sizdiriyodu. 6 ya gecince bitti
Oh oh tamam kerem de şimdi 10 buçuk civarı geçiyorum o zaman sürekli üst baş değişmekten bi hal oldum çamaşırları yıkıyorum asıyorum biraz sonra yine çişli çamaşır çıkıyor hele dışarı çıkarken bebeye yeni bez giydirip çıkarıyorum gideceğimiz yere kadar sırtına kadar çıkıyor böyle de olmaz geçtim gitti

Ben hic bilmiyorum cok gecmis olsun doktoruna gonderdiniz mi fotoyu

Bunu bende bilmiyorum hiç karşılaşmadım daha önce
Az önce cevap verdi doktorumuz, korkulacak bir durum değil banyo sonrasi nemli kaldıysa ondan olmuştur kreme de gerek yok birkaç gün toz pudrayla destekleyelim dedi. Aslında hiç nemli de bırakmam ama neden oldu bilemedim, rahatladim ama dr öyle diyince

Merhaba bu cayin faydasini gordunuz mu?

Gece sorun yapıyordum ya ben özellikle, sanki çiş bir anda geliyordu signiyordu. Gece prima kullanmaya başladım gubduz goona devam ikisi de 5 numara hala

İyi çok şükür önemli bişey olmamasına sevindim

Gece sorun yapıyordum ya ben özellikle, sanki çiş bir anda geliyordu signiyordu. Gece prima kullanmaya başladım gubduz goona devam ikisi de 5 numara hala
Dün itibariyle geceli gündüzlü 6 numaraya geçmiş bulunmaktayım bacak lastikleri düşündüğüm gibi bol olmadı sızdırmıyor gece de hiç değişmememe rağmen taşırmak şöyle dursun dolduramamış bile ben sevdim bu işi

Bez cok buyuk oluyo ama asla sizmiyo

Emzirmeyi sonlandıran sonlandıracak olan var mı? 18. Aya bu iş bitmiş şekilde girmek istiyorum 17. Aydayız şuan. Yavaş yavaş kesmek istiyorum. Çevremdekiler göğsüne onu bunu sür kes biranda biz öyle yaptık psikolojileri sağlam diyor içime bir sinmiyor bu yöntem. Neyse bu konuda yol yöntem tecrübe ne varsa dökülün bilgilenelim hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…