- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
Kızımda çok düşkündü anneme göndermiştim 1 hafta kadar biberon süt mama gibi şeylerle oyladi 1 2 gün gunduz zorladı ama sonra geceye düştü baktı umut yok bıraktı .. sonrasında beni görünce ilk istediği meme oldu ama onuda ben kesin durarak başka şeylerle oyalayarak unuttrdum.. ilk oğlumda zaten hamile kalınca 18 aylıkken birden kestim baya hastalandı oda bı ayrı sıkıntı onlarda çok zorlanıyor bu konudaCok sanslisinkolaylikla birakmissiniz. 16 aylık bebe akşam.uykusunda 2 saatte 1 emiyor, alışkanlık haline geldi. E ben çalışıyorum, ertesi gün çalışırken iptal. Gunduz calistigim için 3 4 kez max emiyor ve oyun ile zaman geçiriyor ancak akşam emzirmezswm ağlıyor, uyanıyor. Ne emzik ne su ne biberonla mama her şeyi red etti. Max 1.5 yaşında kesmek istiyorum emzirmeyi ama bu düşkünlüğü nasıl olacak bilmiyorum.
Sakincd emzirmeyi sonlandiran annelerden nasıl yaptiklarina dair deneyimleri dinlemeye acigim :)
Gece nasıl birakiliyor? Uyanıyor ağlıyor emmezse.unutturablilwcek gece bsey de yokKızımda çok düşkündü anneme göndermiştim 1 hafta kadar biberon süt mama gibi şeylerle oyladi 1 2 gün gunduz zorladı ama sonra geceye düştü baktı umut yok bıraktı .. sonrasında beni görünce ilk istediği meme oldu ama onuda ben kesin durarak başka şeylerle oyalayarak unuttrdum.. ilk oğlumda zaten hamile kalınca 18 aylıkken birden kestim baya hastalandı oda bı ayrı sıkıntı onlarda çok zorlanıyor bu konuda
Biboronla idare ettim onuda bı şekilde bıraktık agliyo zorluyo ama yapacak bişey yok bı şekilde unutuyolar darisi küçüğe insallahGece nasıl birakiliyor? Uyanıyor ağlıyor emmezse.unutturablilwcek gece bsey de yok
Bizimki çok oldu bırakabilirsiniz biberonBiboronla idare ettim onuda bı şekilde bıraktık agliyo zorluyo ama yapacak bişey yok bı şekilde unutuyolar darisi küçüğe insallah
Biz geçtik her gece sızdırma sorunu yaşıyorduk kulot bezini aldım 6 numaranın çok da sevdiğim bi marka (marka adı vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden yazmadim) ama 15 kilo bizimki. Size 5 numarası da olur belki o bezin. Aşırı rahatladım yoksa sürekli yatağa yorgana kaşar çıkıyordu ıslaklığı. En pahalı markanın sırf gece bezini bile kullandim o bile bu kadar işe yaramamistiSelam kızlar nasılsınız? 6 numara beze geçeniniz var mı? Sürekli sızıntı oluyor neredeyse 2 saate bir bazen daha erken bez değişiyorum. 6 noya geçeyim diyorum ama bebe 10-11 kilo arası 6 numara bez 15-25 kg bu sefer de çok mu bol olur boşluktan mı sızdırır kestiremiyorum. Bu durumu tecrübe eden var mı?
Ben hic bilmiyorum cok gecmis olsun doktoruna gonderdiniz mi fotoyuMerhaba arkadaşlar, dünden beri kızımın göbek deliği çok kizarik neden olur bu bilen var mı?
Eki Görüntüle 3372982
Ben oglum 10 bucuk kilo oldugundan beri 6 no kullaniyorum galiba. Cok sizdiriyodu. 6 ya gecince bittiSelam kızlar nasılsınız? 6 numara beze geçeniniz var mı? Sürekli sızıntı oluyor neredeyse 2 saate bir bazen daha erken bez değişiyorum. 6 noya geçeyim diyorum ama bebe 10-11 kilo arası 6 numara bez 15-25 kg bu sefer de çok mu bol olur boşluktan mı sızdırır kestiremiyorum. Bu durumu tecrübe eden var mı?
Ya aynı herr gün üst baş değişiyorum yatağa çıkıyor o ayrı gün içinde kıyafetine de çıkıyor 2 saatte dolar mı bu nasıl çiş yapmaktırBiz geçtik her gece sızdırma sorunu yaşıyorduk kulot bezini aldım 6 numaranın çok da sevdiğim bi marka (marka adı vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden yazmadim) ama 15 kilo bizimki. Size 5 numarası da olur belki o bezin. Aşırı rahatladım yoksa sürekli yatağa yorgana kaşar çıkıyordu ıslaklığı. En pahalı markanın sırf gece bezini bile kullandim o bile bu kadar işe yaramamisti
Oh oh tamam kerem de şimdi 10 buçuk civarı geçiyorum o zaman sürekli üst baş değişmekten bi hal oldum çamaşırları yıkıyorum asıyorum biraz sonra yine çişli çamaşır çıkıyor hele dışarı çıkarken bebeye yeni bez giydirip çıkarıyorum gideceğimiz yere kadar sırtına kadar çıkıyor böyle de olmaz geçtim gittiBen oglum 10 bucuk kilo oldugundan beri 6 no kullaniyorum galiba. Cok sizdiriyodu. 6 ya gecince bitti
Bunu bende bilmiyorum hiç karşılaşmadım daha önceMerhaba arkadaşlar, dünden beri kızımın göbek deliği çok kizarik neden olur bu bilen var mı?
Eki Görüntüle 3372982
Ben hic bilmiyorum cok gecmis olsun doktoruna gonderdiniz mi fotoyu
Az önce cevap verdi doktorumuz, korkulacak bir durum değil banyo sonrasi nemli kaldıysa ondan olmuştur kreme de gerek yok birkaç gün toz pudrayla destekleyelim dedi. Aslında hiç nemli de bırakmam ama neden oldu bilemedim, rahatladim ama dr öyle diyinceBunu bende bilmiyorum hiç karşılaşmadım daha önce
Suyu 3 ltye cikarmani tavsiye ederim 1.5 cok az valla 4.5 lt su iciyorum banamisin demiyor süte bende ayniyim dilruba demirezer diye biri var instagramda ona yazmani öneririm ben ona yazdim maya tableti ve cayini aldim 2. Günum birde hastalanmayancocuk diye sayfa var süt kalitesini artirmak icin beslenme taktikleri var onlari oku canım ve son olarak bol bol incir dereotu tüket ben her emzurmeden sonra incir yiyorum etki ediyor baya
Gece sorun yapıyordum ya ben özellikle, sanki çiş bir anda geliyordu signiyordu. Gece prima kullanmaya başladım gubduz goona devam ikisi de 5 numara halaSelam kızlar nasılsınız? 6 numara beze geçeniniz var mı? Sürekli sızıntı oluyor neredeyse 2 saate bir bazen daha erken bez değişiyorum. 6 noya geçeyim diyorum ama bebe 10-11 kilo arası 6 numara bez 15-25 kg bu sefer de çok mu bol olur boşluktan mı sızdırır kestiremiyorum. Bu durumu tecrübe eden var mı?
İyi çok şükür önemli bişey olmamasına sevindimAz önce cevap verdi doktorumuz, korkulacak bir durum değil banyo sonrasi nemli kaldıysa ondan olmuştur kreme de gerek yok birkaç gün toz pudrayla destekleyelim dedi. Aslında hiç nemli de bırakmam ama neden oldu bilemedim, rahatladim ama dr öyle diyince
Dün itibariyle geceli gündüzlü 6 numaraya geçmiş bulunmaktayımGece sorun yapıyordum ya ben özellikle, sanki çiş bir anda geliyordu signiyordu. Gece prima kullanmaya başladım gubduz goona devam ikisi de 5 numara hala
Bez cok buyuk oluyo ama asla sizmiyoDün itibariyle geceli gündüzlü 6 numaraya geçmiş bulunmaktayımbacak lastikleri düşündüğüm gibi bol olmadı sızdırmıyor gece de hiç değişmememe rağmen taşırmak şöyle dursun dolduramamış bile ben sevdim bu işi
Koca popolu görünmesinde hiçbir sıkıntı yok bence jajsjsBez cok buyuk oluyo ama asla sizmiyo