2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Duş almak bile gevşetip uyutmuyor bebeyi bu uyku işi nasıl çözülecek hiç bilmiyorum

Gunaydinlar

Benim bebek son zamanlarda gece uyanmasinda çok ağlıyor, ağlayarak uyaniyor. Gunduz de vardı bitti sayılır, ama gece boyle. Sizde durumlar nasil

Gunaydinlar

Benim bebek son zamanlarda gece uyanmasinda çok ağlıyor, ağlayarak uyaniyor. Gunduz de vardı bitti sayılır, ama gece boyle. Sizde durumlar nasil
Dis ve atak haftasi birlesimi. 17. Ayda korkular da yavas yavas meydana cikiyo. Varsa ona guven veren bi uyku arkadasi onu mutlaka yanina koy. Yoksa da smdi isteyebilir.

Dis ve atak haftasi birlesimi. 17. Ayda korkular da yavas yavas meydana cikiyo. Varsa ona guven veren bi uyku arkadasi onu mutlaka yanina koy. Yoksa da smdi isteyebilir.
Ya bak son 2 haftadır kolumda sallarken küçük pelus oyuncaklarini da eline alıp öyle sallamami istiyor ama tabi uykuya dalarken elinden düşüyor l. Yatagina da bıraksam mi? Ne gibi korkuları oluyor ki bu kadar küçükken

Kızlar hemoroidim azdı 2 gündür ne çektiğimi Allah bilir. Eğer düşmanınız varsa ileri derece hemoroid olsun diyebilirsiniz :KK53: öyle böyle değil yani şuana kadar hamileliğimi balayı gibi geçmiş ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum herşey eziyet oldu. Dün doktora gittim kontrole 10 gün sonra çatı muyanesine alcak nst temiz suyu mıyu herşey temiz güzel ama geçen 10 gün boyunca çok az almış 2299 du 2400 olmuş 36 haftanın içindeyim ben ikişer kilo alıyorum yavrum gram kadar alıyor herşeyden yemeye çalışıyordum şimdi hemoroid yüzünden korka korka yiyorum nasıl olcak bilmem dua edin banada şu hemoroid geçsin de yürüyüş yapabileyim yoksa nasıl normal doğum yapıcam😭
bu yorumdan sonra merak ettim normal doğum mu yaptınız. normal veya sezaryenden sonra hemoroidiniz nasıl bir süreçte ?

Ya bak son 2 haftadır kolumda sallarken küçük pelus oyuncaklarini da eline alıp öyle sallamami istiyor ama tabi uykuya dalarken elinden düşüyor l. Yatagina da bıraksam mi? Ne gibi korkuları oluyor ki bu kadar küçükken
Artk algilari cok acik dis dunyaya daha duyarlilar. Kocamaaaan bi dunya kendileri minicikler. O yuzden kendilerini guvende hissetmek icin bisey ariyolar. Parmak emme olur daha sık emzik emme olur bi oyuncaga bi battaniyeye baglanmak olir. Benim oglum ilk defa bu hafta ben markete giderken arkamdan agladi mesela. Mecbur onu da goturdum🤪

bu yorumdan sonra merak ettim normal doğum mu yaptınız. normal veya sezaryenden sonra hemoroidiniz nasıl bir süreçte ?
Baskasina sorulmus ama ben cevaplayim. Ilkinde 20. Haftada hemoroid ameliyati oldum normal dogurdum. Ikincide hemoroidim cok ilerlemisti yine normal dogurdum. Dogumdan sonra baski azaldigi icin duzeldi

Baskasina sorulmus ama ben cevaplayim. Ilkinde 20. Haftada hemoroid ameliyati oldum normal dogurdum. Ikincide hemoroidim cok ilerlemisti yine normal dogurdum. Dogumdan sonra baski azaldigi icin duzeldi
çok teşekkür ederim 🌺 3. evre hemoroidimin 31. haftamda aniden çıkmış olması normal doğumla ilgili çok fazla hevesimi ve cesaretimi kırdı. O kadar acı dolu bir hafta geçirdim ki.. Sonra daflon ve bazı kremlerle küçüldü ama tamamen geçmedi.. Tek istediğim şuanda normal veya sezaryenle doğurduktan sonra o hemoridin ordan yok olup gitmesi İnşallah :KK43: sizin düzelmiş olmasına çok sevindim demek ki düzelen de varmış 🥹

Artk algilari cok acik dis dunyaya daha duyarlilar. Kocamaaaan bi dunya kendileri minicikler. O yuzden kendilerini guvende hissetmek icin bisey ariyolar. Parmak emme olur daha sık emzik emme olur bi oyuncaga bi battaniyeye baglanmak olir. Benim oglum ilk defa bu hafta ben markete giderken arkamdan agladi mesela. Mecbur onu da goturdum🤪
Ben ise gittiğim için alışsın annenin dışarı gidip saatlerce gelmemesine :s

Odaya gece lambası almak faydalı olur mu acaba?

çok teşekkür ederim 🌺 3. evre hemoroidimin 31. haftamda aniden çıkmış olması normal doğumla ilgili çok fazla hevesimi ve cesaretimi kırdı. O kadar acı dolu bir hafta geçirdim ki.. Sonra daflon ve bazı kremlerle küçüldü ama tamamen geçmedi.. Tek istediğim şuanda normal veya sezaryenle doğurduktan sonra o hemoridin ordan yok olup gitmesi İnşallah :KK43: sizin düzelmiş olmasına çok sevindim demek ki düzelen de varmış 🥹
ILk gebeligimde cok korkuttular beni normal.doguramazsin falan diyen cok kisi odu. Doktorum ne munasebet dedi ben de ona guvendim. Dogumdan sonra zaten bi sure kendi agriniz oluyo o yuzden poponuzu unutuyosunuz. Siz oraya odaklanmayi birakinca da bi bakmissiniz gecmis. Bana krem diil ama fitil cok iyi gelirdi. Proctolog fitil ve daflonu bi sure birlikte kullanin. Ben de 3. Evre ameliyat oldum cunlu.naptiysam ilerlemeyi durduramamistim. Sizde gerileme olmasina sevindim. kulaginizi tikayin. Kabiz ishal olmamaya ozen gosterin.

Ben uyku arkadaşına alıştıramadım bir türlü ya doğduğundan beri beşiğine koyuyorum yok daha bir kere dönüp bakmadı bağ kurmadı uyuyunca kollarının arasına koyuyorum itiyor nasıl alıştırcaz taktik var mı 🙈

Ben ise gittiğim için alışsın annenin dışarı gidip saatlerce gelmemesine :s

Odaya gece lambası almak faydalı olur mu acaba?
BIzim cocuk odasinda led var rgb olandan. En dusuk ayarinda uyuyana kadar aciyorum herhangi bi rengini. Uyuyunca kapatiyorum . Hatta perde var blackout ben odaya girene kadar bi daha gun dogmuyo odada😁
Ben uyku arkadaşına alıştıramadım bir türlü ya doğduğundan beri beşiğine koyuyorum yok daha bir kere dönüp bakmadı bağ kurmadı uyuyunca kollarının arasına koyuyorum itiyor nasıl alıştırcaz taktik var mı 🙈
O oyuncagi begenmemis olabilir😁 bi de kerem emzik emmiyo mu. Emzik emen bebekler genelde ihtiyac duymuyolar. Benmkinin de yok uyku oyuncagi. Ama bazen cok emzik emmek istiyo. Normalde gunduz vermemeye calisiyorum ama o durumlarda veriyorum

BIzim cocuk odasinda led var rgb olandan. En dusuk ayarinda uyuyana kadar aciyorum herhangi bi rengini. Uyuyunca kapatiyorum . Hatta perde var blackout ben odaya girene kadar bi daha gun dogmuyo odada😁

O oyuncagi begenmemis olabilir😁 bi de kerem emzik emmiyo mu. Emzik emen bebekler genelde ihtiyac duymuyolar. Benmkinin de yok uyku oyuncagi. Ama bazen cok emzik emmek istiyo. Normalde gunduz vermemeye calisiyorum ama o durumlarda veriyorum
2 farklı oyuncak denedim ikisini de almadı 😁 emzik emiyor evet uyurken veriyorum gündüz saklıyorum gündüz vermeyince konuşmasında ilerleme olduğunu farkettim. Uyku arkadaşına alışsa belki gece uyandığında uykuya dönebilir diye düşünüyorum bazen çok zorluyor uykusu çok bozuldu bu ara akşam geç uyumaya başladı bide gece uyanıp oturuyor mesela bu gece saat 2 de uyandı sabah 7 buçuğa kadar uyuyamadı saatlerce uğraştım yok olmadı ben yorgun o yorgun takılıyoruz bugün gündüz uykusu yaptırmıcam bi umut erken uyur düzene sokarım tekrar diye bekliyorum bakalım nasıl olacak

Bi,I'm perde de blackout 🤣 sensorlu gece lambası var sadece. Ben odaya girince yanan 😅 bir rgb de Ben mi baksa.

Merhabalar herkese aramızda hala emziren var mı ben bugün itibariyle bıraktım ama içim de hiç elvermiyor ,doktorum da gündüz artık emzirme dedi alışkanlığa dönüştü artık oyuncak gibi sürekli evde olunca istemeye başladı sabah karşı emiyor bi geceleri bakalım nasıl yapıcaz kızımda da 18-19 aylıkken bırakmıştım bakalım oğlumda nasıp olcak ğfff valla ikinci de olsa içim buruk

Merhabalar herkese aramızda hala emziren var mı ben bugün itibariyle bıraktım ama içim de hiç elvermiyor ,doktorum da gündüz artık emzirme dedi alışkanlığa dönüştü artık oyuncak gibi sürekli evde olunca istemeye başladı sabah karşı emiyor bi geceleri bakalım nasıl yapıcaz kızımda da 18-19 aylıkken bırakmıştım bakalım oğlumda nasıp olcak ğfff valla ikinci de olsa içim buruk
Biz o isi 9 aylikken cözdük malesef

Cok sanslisinkolaylikla birakmissiniz. 16 aylık bebe akşam.uykusunda 2 saatte 1 emiyor, alışkanlık haline geldi. E ben çalışıyorum, ertesi gün çalışırken iptal. Gunduz calistigim için 3 4 kez max emiyor ve oyun ile zaman geçiriyor ancak akşam emzirmezswm ağlıyor, uyanıyor. Ne emzik ne su ne biberonla mama her şeyi red etti. Max 1.5 yaşında kesmek istiyorum emzirmeyi ama bu düşkünlüğü nasıl olacak bilmiyorum.

Sakincd emzirmeyi sonlandiran annelerden nasıl yaptiklarina dair deneyimleri dinlemeye acigim :)

Hala emiyoruz biz 2 yaşına kadarda emzirmeyi düşünüyorum bakalım bırakmaya niyeti yok hastalandığında daha da çok düşüyo onunla atlatiyorlruz ev dışarı misafir fark etmiyo istemesi için bende zorlanıyorum ama emmesinide istiyorum diğerlerini erken kestim pişmanlık duydum hep

X