Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Maşallah 🧿 canım pozitif düşün inşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsun Allah’ın izniyle 🤲
Benimde 4. Tüp bebeğim ama 3. Transferim 5.gün çift transfer dilerim sağlıcakla tutunurlar bu hasret son bulur inşallah Amin 🤲👼👼🥰🥹
Amin inşallah tutunurlar benim tek embriyo yaşımdan dolayı yasakmış inşallah tutar bebişlerimiz 😍peki sebep neydi acaba

Amin inşallah tutunurlar benim tek embriyo yaşımdan dolayı yasakmış inşallah tutar bebişlerimiz 😍peki sebep neydi acaba

İnşallah canım benim yaşım 36 ondan sıkıntı yok önemli olan sağlıcakla tutunmaları inşallah
Sebep yok aslında sebepsiz infertilite canım doğal olması için büyük sebepler yoktu ama olmadı Rabbimin takdiri 🤲🥰

Aleyküm selam canım iyiyiz hamdolsun bol bol dinleniyoruz 😁
Ah ah 1. Trimester seni esir almış kuzum bol uyumalar ben kızımda ilk üç ay çok uyuyordum sonrası da ayaklandım darısı senin başına inşallah 🤲🥰
Artımıştır Allah’ın izniyle sağlıcakla gelsinler inşallah Amin 🤲👼👼💕
Sağ olasın kuzum Teşekkür ederim Allah sana da yıne nasip eder inşallah bu duyguyu Aynen vallahi uyuyorum uzanıyorum bazen kalkıyorum iş yapmak istiyorum bakıyorum olmuyor yine uzanıyorum🤣 ya bir şey söyleyeceğim canım ben şimdi ne zaman doğuracağım ayı nasıl öğrenebilirim Nasıl yapacağız bu tüp bebekte ben anlayamadım kafama takıldı sana sorayım dedim

Sağ olasın kuzum Teşekkür ederim Allah sana da yıne nasip eder inşallah bu duyguyu Aynen vallahi uyuyorum uzanıyorum bazen kalkıyorum iş yapmak istiyorum bakıyorum olmuyor yine uzanıyorum🤣 ya bir şey söyleyeceğim canım ben şimdi ne zaman doğuracağım ayı nasıl öğrenebilirim Nasıl yapacağız bu tüp bebekte ben anlayamadım kafama takıldı sana sorayım dedim

Amin canım çok teşekkür ederim 🤲🥰
Kese için gittiğinde doktorun söyleyecektir sana sen rahat ol dondurulmuş embriyoda adetin ilk günü baz alınıyor canım benim 😘

İnşallah canım benim yaşım 36 ondan sıkıntı yok önemli olan sağlıcakla tutunmaları inşallah
Sebep yok aslında sebepsiz infertilite canım doğal olması için büyük sebepler yoktu ama olmadı Rabbimin takdiri 🤲🥰
Benim yaşımda 26 ama bizim sorunumuz var maalesef varikosel biraz ondan da korkuyorum ya canlılığı durursa diye öyle bir sıkıntı. Oluyor maalesef varikosel ama yinede embriyolarıma çok güveniyorum bu tutarsa inşallah diğerlerini de alıcam ikişer sene arayla

Benim yaşımda 26 ama bizim sorunumuz var maalesef varikosel biraz ondan da korkuyorum ya canlılığı durursa diye öyle bir sıkıntı. Oluyor maalesef varikosel ama yinede embriyolarıma çok güveniyorum bu tutarsa inşallah diğerlerini de alıcam ikişer sene arayla
Hoşgeldin cnm aramıza 🥰 pozitif haberlerini de alırız inşallah☺🌸🤲

Canım hiç korkma eğer nasibi varsa sana tutunacaktır Allah’ın izniyle sen rahat ol Rabbim sana bağışlasın inşallah Amin 🤲🥰

Ayy amin inşallah hamişlerin duası kabul olur derler dua eder dua beklerim 🤲🏻🥰🥹

Canım seni de tabloyaya ekleyeyim
Yani kaçıncı denemen kaçıncı gün embriyosuydu ne zaman transfer oldun test tarihin hepsini yaz kaydedeyim zaten Nisan ayını artık kapatıyoruz inşallah 🤲🥰

Back
X