- 4 Aralık 2024
- 5.177
- 5.706
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #13.961
Amin canım çok yıpratıcı bı süreç Allah kimsenin emeğine boşa çıkartmasn![]()
Amin Ecmain inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım çok yıpratıcı bı süreç Allah kimsenin emeğine boşa çıkartmasn![]()
Aynen doktorum kalp atımıni görene kdr devam dedi snra azaltacakms birazPozitifi görünce de devam ediliyor, bir çok doktor 12. haftaya kadar kullandırtıyor :)
Amin inşallah tutunurlar benim tek embriyo yaşımdan dolayı yasakmış inşallah tutar bebişlerimizMaşallahcanım pozitif düşün inşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsun Allah’ın izniyle
Benimde 4. Tüp bebeğim ama 3. Transferim 5.gün çift transfer dilerim sağlıcakla tutunurlar bu hasret son bulur inşallah Amin![]()
InshAllah canımevet evet hatırlıyorum. Bence güzel artmış değeriniz, 2 gün sonra birdaha yaptırdığınızda 2 katı görürsek mükemmel olurr
Amin inşallah tutunurlar benim tek embriyo yaşımdan dolayı yasakmış inşallah tutar bebişlerimizpeki sebep neydi acaba
Sağ olasın kuzum Teşekkür ederim Allah sana da yıne nasip eder inşallah bu duyguyu Aynen vallahi uyuyorum uzanıyorum bazen kalkıyorum iş yapmak istiyorum bakıyorum olmuyor yine uzanıyorumAleyküm selam canım iyiyiz hamdolsun bol bol dinleniyoruz
Ah ah 1. Trimester seni esir almış kuzum bol uyumalar ben kızımda ilk üç ay çok uyuyordum sonrası da ayaklandım darısı senin başına inşallah
Artımıştır Allah’ın izniyle sağlıcakla gelsinler inşallah Amin![]()
Sağ olasın kuzum Teşekkür ederim Allah sana da yıne nasip eder inşallah bu duyguyu Aynen vallahi uyuyorum uzanıyorum bazen kalkıyorum iş yapmak istiyorum bakıyorum olmuyor yine uzanıyorumya bir şey söyleyeceğim canım ben şimdi ne zaman doğuracağım ayı nasıl öğrenebilirim Nasıl yapacağız bu tüp bebekte ben anlayamadım kafama takıldı sana sorayım dedim
Ya öyle mi tmdır gülüm teşekkür ederimAmin canım çok teşekkür ederim
Kese için gittiğinde doktorun söyleyecektir sana sen rahat ol dondurulmuş embriyoda adetin ilk günü baz alınıyor canım benim![]()
Benim yaşımda 26 ama bizim sorunumuz var maalesef varikosel biraz ondan da korkuyorum ya canlılığı durursa diye öyle bir sıkıntı. Oluyor maalesef varikosel ama yinede embriyolarıma çok güveniyorum bu tutarsa inşallah diğerlerini de alıcam ikişer sene araylaİnşallah canım benim yaşım 36 ondan sıkıntı yok önemli olan sağlıcakla tutunmaları inşallah
Sebep yok aslında sebepsiz infertilite canım doğal olması için büyük sebepler yoktu ama olmadı Rabbimin takdiri![]()
Ya öyle mi tmdır gülüm teşekkür ederimkafama takıldı sorim dedim sana tekrar teşekkür ederim hayatım❤
Hoşgeldin cnm aramızaBenim yaşımda 26 ama bizim sorunumuz var maalesef varikosel biraz ondan da korkuyorum ya canlılığı durursa diye öyle bir sıkıntı. Oluyor maalesef varikosel ama yinede embriyolarıma çok güveniyorum bu tutarsa inşallah diğerlerini de alıcam ikişer sene arayla
Benim yaşımda 26 ama bizim sorunumuz var maalesef varikosel biraz ondan da korkuyorum ya canlılığı durursa diye öyle bir sıkıntı. Oluyor maalesef varikosel ama yinede embriyolarıma çok güveniyorum bu tutarsa inşallah diğerlerini de alıcam ikişer sene arayla
Evet cnm 5 taneydı ikisi takıldı 3tane dondurulduRica ederim canım senin dondurulmuş embriyomuydu
Ayy amin inşallah hamişlerin duası kabul olur derler dua eder dua beklerimHoşgeldin cnm aramızapozitif haberlerini de alırız inşallah☺
![]()
Evet cnm 5 taneydı ikisi takıldı 3tane donduruldu
İnşallah inşallah canım benim Tabii ki dua ederim Size hepinize Allah inşallah bu duyguyu size yaşatmayı nasip ederAyy amin inşallah hamişlerin duası kabul olur derler dua eder dua beklerim![]()
O zaman adet tarihinden hesaplayacaksın reglin ilk gününden itibaren canım![]()
Ayy amin inşallah hamişlerin duası kabul olur derler dua eder dua beklerim![]()
Amin inşallahİnşallah inşallah canım benim Tabii ki dua ederim Size hepinize Allah inşallah bu duyguyu size yaşatmayı nasip eder![]()
16 Nisan transfer ilk deneme 26 yaşCanım seni de tabloyaya ekleyeyim
Yani kaçıncı denemen kaçıncı gün embriyosuydu ne zaman transfer oldun test tarihin hepsini yaz kaydedeyim zaten Nisan ayını artık kapatıyoruz inşallah![]()