Biraz zor şekerimHey maşallah Allah heppicimize bol bol sabır versin
Bendekini ancak uyuyunca veriyorum ben. Sessiz oldugu icin. O bahsettigin ilactan kullanmadim sanirim hic. Cortair ve ventolin veriyorum. Bi de cok saturasyonu dusmeye baslarsa bi igne verdi tozuyla sivisini karistir meyve suyuna koyup icir dedi onu iciriyorum adini hatrlayamadim. Saturasyonu cok dustugu icin surekli yatis veriyolar 2 gun 3 gun 5 gun allah ne verdiyseYine indi belli sırtında yanlarda hırıltı var bizde flixotide 125 mg olanını kullanıyoruz ama nafile sizin kullandiginizi mi denesek bizde olur mu acaba .. aynen benim oglamda almıyor sesli olanını ilacı başlığı savuruyo öylece
Zorlama hic. Zorladikca yemiyo. Benmki 6 ya geldi yasi hala yemiyo.Günaydın
Yeme konusunda cinnetin eşiğindeyim artık o kadar bıktım ki patlatasım geliyor bi tane. Aç ama yemiyor. Delircem ya.
Ya sinirlerim bozuluyor.Zorlama hic. Zorladikca yemiyo. Benmki 6 ya geldi yasi hala yemiyo.
Bemm hala bozuluyo ama yemeyene napcaksin. Ortaokul civarinda yemeye basliyolar. SabrediyorumYa sinirlerim bozuluyor.
Ay ömrüm gitti valla benim. Psikiyatriye gitsem yatış verir kesin o kadar psikolojimi bozduBemm hala bozuluyo ama yemeyene napcaksin. Ortaokul civarinda yemeye basliyolar. Sabrediyorum
Ventolin sivi hava onun muadilleri bize hiç gelmedi titreme yaptı yan etki olarak onu kesti doktorumuz bundan bir önceki bronsitte solunum sıkıntısı oldu hastanede hava aldık ama yatış vermediler şükür şuan için önleyici hava ve ventolin surp kullanıyoruz bakalım ateş direncimiz hiç yok bizim o biraz zor oluyo 40i buluyo baya yorucu bizler için ya Allah yardımcımız olsunBendekini ancak uyuyunca veriyorum ben. Sessiz oldugu icin. O bahsettigin ilactan kullanmadim sanirim hic. Cortair ve ventolin veriyorum. Bi de cok saturasyonu dusmeye baslarsa bi igne verdi tozuyla sivisini karistir meyve suyuna koyup icir dedi onu iciriyorum adini hatrlayamadim. Saturasyonu cok dustugu icin surekli yatis veriyolar 2 gun 3 gun 5 gun allah ne verdiyse
Eline verince kendisi de mi yemiyor? Benimkine de yediremiyorum bu ara kendisi eline alıp yemek istiyo yoksa yemiyoGünaydın
Yeme konusunda cinnetin eşiğindeyim artık o kadar bıktım ki patlatasım geliyor bi tane. Aç ama yemiyor. Delircem ya.
Her yere sürüyor. Kaşıkta 5 varsa 1ini yiyip dördünü saçıyor. Sabrım yetmiyor. Saçına başına sürüyor.Eline verince kendisi de mi yemiyor? Benimkine de yediremiyorum bu ara kendisi eline alıp yemek istiyo yoksa yemiyo
Ben artık mama sandalyesinin altına sofra bezi seriyorum iki tane yiyosa birini alıp yere atıyorHer yere sürüyor. Kaşıkta 5 varsa 1ini yiyip dördünü saçıyor. Sabrım yetmiyor. Saçına başına sürüyor.
Ayağımı sürüdümBi de siz geldiniz geri kalanlar neden gelmedi
Hemen denicem azilar kabardiBen yaparken 40 ml kavanoz lullandim. 2 dis sarimsagi 2 ye boldum icime koydum. Uzerini sizma zeytinyagiyla doldurdum. Gunes gore bi yerde 3 gun bekletip icinden sarimsaklari aldim dolaba koydum. Soguyunca kremsi bi kivam aldi. Buyuk oglum ne zaman dis cikarsa onu kullandim cok rahatladi. Kucugun henuz azi gibi bi girisimii yok
4. Ay ayağından beter yaBu 15.aya gelen atak beni perrt etti. Birkaç gündür 1,5 saat salliyorum öyle uyuyir akşamları. Sizde de var mi
Yok ben onu yapamıyorum ya. Sadece yere atmıyor. Her yerine sürüyor. Katlanamıyorum.Ben artık mama sandalyesinin altına sofra bezi seriyorum iki tane yiyosa birini alıp yere atıyorçorba olarak yoğurt çorbası seviyor içine pirinç koyuyorum pütürlü olduğu için seviyor sanırım sevdiği için yoğurt çorbası yerken kaşık alıyor onun dışında eliyle yiyebileceği şeyler yapıp veriyorum 1 lokma yese kar vitamin diyerek doymayınca da mamayla destekliyorum mecbur. Zor gerçekten yemek yedirme işi küçücük şeylerin damak tatları var resmen
Dene dene kuzu. Biliyorsun taktikleri jajajajaSelam kızlar memeden kesme tavsiyesi verin hayrinizagerci bugün komşum uyusun diye memeden kestim hala uyumuyor diyo uyku egitimi denemek istedim bi kez 20 dk ağlamasına anca dayandım tekrar mı denesem belki gece beslenmesini keser
Oğlum çok iştahsız olduğu için 8 aylıktan beri mecburi blw yaparak ilerledik şuan maşallahı var yine çok iştahlı değil ama dökme saçması azaldı yeme kabiliyeti arttı yani biraz sabredip önüne verirsen hem daha iyi yer hem başlarda döküp sacsa da zamanla kendini geliştirir sonrasında rahat edersin yazın günde üç kez duşa sokuyordum oldukça fazla sabır işiYok ben onu yapamıyorum ya. Sadece yere atmıyor. Her yerine sürüyor. Katlanamıyorum.ama alacağım şu sıvı geçirmeyen örtülerden deneyeceğim bakalım dediğin gibi acaba kendimi yemek istiyorsa red ediyor bakacağım
Ay yok yapamıyorum. Ama iki gündir deniyorum eskiye göre müdahale etmiyorum çok fazla. Tabaktan almasına yardımcı oluyorum biraz da ağzına götürmesine destek veriyorum ama yiyior kaşığı kendisi tuttuğu için şükürOğlum çok iştahsız olduğu için 8 aylıktan beri mecburi blw yaparak ilerledik şuan maşallahı var yine çok iştahlı değil ama dökme saçması azaldı yeme kabiliyeti arttı yani biraz sabredip önüne verirsen hem daha iyi yer hem başlarda döküp sacsa da zamanla kendini geliştirir sonrasında rahat edersin yazın günde üç kez duşa sokuyordum oldukça fazla sabır işi
Yoo benimki uyuyor. Ilk bi hafta uyandi ama artik uyuyor.Selam kızlar memeden kesme tavsiyesi verin hayrinizagerci bugün komşum uyusun diye memeden kestim hala uyumuyor diyo uyku egitimi denemek istedim bi kez 20 dk ağlamasına anca dayandım tekrar mı denesem belki gece beslenmesini keser
Beni de beni yazar misin? 3.815 di herhalde. B12 vitamini lazim. Unutuyorum. Damir 03.08.2022 Malta 39+3. Baska da bir sey yoktu herhalde.Topic isteyen varsa devredebilirim bu arada
Hoş geldinnnBeni de beni yazar misin? 3.815 di herhalde. B12 vitamini lazim. Unutuyorum. Damir 03.08.2022 Malta 39+3. Baska da bir sey yoktu herhalde.