Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

yok yok iyi düşünelim iyi olsun, hemen yükselmeyelim tabi allah bilir sonuçta ama şuan için olumlu. Sonuçta bizler doğal yolla değil tedaviyle gebe kalmış olacağımız için (inşallah) biraz daha narin oluyor 12.haftaya kadar olumsuzlukların da ihtimal olduğnu düşünerek yaşıcaz. Of ne kadar zor haldeyiz. Hem seviniyoz ama üzülmeye de hazırız çok zor
Ya ben kalbini duysam rahatlayacagim sanki biraz ama içime yeni bir korku yüklendi ya şimdiden kaybetme korkusu🫠🥲 Tabbim hepimizin yardımcısı olsun canım

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum pozitifi gördükten sonra transfer sürecindeki ilaçlara devam mı ettiniz sayılarında azalma oldumu yada kestiniz mi ben yarın kan vercem de eğer pozitifi görürsem doktorum kalp atımına kadar ilaçlara devam dedi esterfom dört adet , fitil 6 adet, kan sulandiri , göbekten proegrtron iğne iki ampul yapıyorum biraz çok gibi ama bilmiyorm
Benimde sürecim aynı seninki gibi ilaçlarımı aynı ilave kan sulandirici iğne de var ve kafamda aynı sorular var canim. Kalbi duyana kadar devam edeceksek yine iyi 12.haftaya kadar devam edenler var 🫠

Ya ben kalbini duysam rahatlayacagim sanki biraz ama içime yeni bir korku yüklendi ya şimdiden kaybetme korkusu🫠🥲 Tabbim hepimizin yardımcısı olsun canım

Canım bir sakin ol inşallah hepsini duyarsın hayırlısıyla kötü şeyleri düşünüp çağırma sakın zaman su gibi geçecek sen rahat ol farkına bile varmıyacaksın inşallah bir bak bebiş doğdu kucağında hamilelikte güzel bir serüven her ayın her günün tadını çıkart karnın ve bebeğin büyüdükçe onu hissettikçe zaten rahat olucaksın onun için sen bunları düşünme herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun Rabbimden Amin 🤲❤️🥰

Benimde sürecim aynı seninki gibi ilaçlarımı aynı ilave kan sulandirici iğne de var ve kafamda aynı sorular var canim. Kalbi duyana kadar devam edeceksek yine iyi 12.haftaya kadar devam edenler var 🫠
Sayı olarak çok geldi bana mesela esterfome üç adet kullanan var ben 4 tane iciyorm fitil 6 tane kullaniyorm bazıları 3 falan kullanmis bide çok maaliyetli hepsi maaslef

Kızlar ben bu süreçten önce epey direndim normal gebe kalmak için (5 yıl kadar) bu sırada çeşitli bilgilerim oldu şimdi transferden sonra imkan oldukça uyguluyorum size de belirtmek istedim
Gül dünya üzerinde frekansı en yüksek olan bitki o yüzden moral motivasyon ve enerji yükselmesi için her gün ya gül ya gülsuyu( saf ) yada yağı kullanın koklayın yada bileklere sürün
Birde karin bölgesini sıcak tutmak var yani rahmi crop tarzı kıyafetler göbeği açık bırakarak rahmi soğutuyor rahim üzerine küçük havlu olur yada tülbent dolayın içinizde kalsın sıcak tutsun rahminizi ve ben bu süreçte biraz da inzivanin iyi geldiğine inananlardanim şimdi dua ve sabır vakti gebelikte çekilebilecek esmalar ve dualar var youtube üzerinde ömer döngeloğlu hocada rahmi ve bu mucizeyi çok güzel anlatmış fırsat ve imkanı olan bakabilir bilen elbet vardır ama ben bilmeyenlere de bi hatırlatma olsun istedim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
💗💗💗

Amin Ecmain inşallah 🤲🫶

Hay maşallah Hay maşallah 🧿 bol pozitifli bir ay olsun hepimiz için amin 🤲 kaçıncı denemen kaçıncı gün embriyosuydu canım
Benim daha ilk denemem 5 gün embriyosuydu embriyolog gelişime devam etti kalitesi de oldukça iyi dedi ama bilmiyorum çok nötrüm acaba 5 6 gün falan sonra mı başlar heyecanım bilmiyorum 🙃🥲😍

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum pozitifi gördükten sonra transfer sürecindeki ilaçlara devam mı ettiniz sayılarında azalma oldumu yada kestiniz mi ben yarın kan vercem de eğer pozitifi görürsem doktorum kalp atımına kadar ilaçlara devam dedi esterfom dört adet , fitil 6 adet, kan sulandiri , göbekten proegrtron iğne iki ampul yapıyorum biraz çok gibi ama bilmiyorm

İnşallah nasip olur görürsünüz Allah’ın izniyle 🤲
Benim sadece vajinal fitil şu an sadece geceleri kullanıyorum doktorum dün dedi eğer lekelenmen olursa günde iki defaya kadar çıkart sabah ve gece olmak üzere birde 12. Haftaya kadar kullanılacak fitiller yeter ki pozitif olsun herşey sağlıklı ilerlesin kullanırız Allah’ın izniyle inşallah 🤲😘💕

Benim daha ilk denemem 5 gün embriyosuydu embriyolog gelişime devam etti kalitesi de oldukça iyi dedi ama bilmiyorum çok nötrüm acaba 5 6 gün falan sonra mı başlar heyecanım bilmiyorum 🙃🥲😍

Maşallah 🧿 canım pozitif düşün inşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsun Allah’ın izniyle 🤲
Benimde 4. Tüp bebeğim ama 3. Transferim 5.gün çift transfer dilerim sağlıcakla tutunurlar bu hasret son bulur inşallah Amin 🤲👼👼🥰🥹

İnşallah nasip olur görürsünüz Allah’ın izniyle 🤲
Benim sadece vajinal fitil şu an sadece geceleri kullanıyorum doktorum dün dedi eğer lekelenmen olursa günde iki defaya kadar çıkart sabah ve gece olmak üzere birde 12. Haftaya kadar kullanılacak fitiller yeter ki pozitif olsun herşey sağlıklı ilerlesin kullanırız Allah’ın izniyle inşallah 🤲😘💕
Amin canım çok yıpratıcı bı süreç Allah kimsenin emeğine boşa çıkartmasn ❤️

Back
X