- 11 Kasım 2015
- 1.746
- 2.800
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
- #13.941
Oyyy canmay'im Allah razı olsun kuzum amin inşallah dualarınız inşallah minnettarımCanımm inan sana karşı pozitifim hala da içimde bir mucize olacak hissediyorum. Dua ediyorum kuzum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy canmay'im Allah razı olsun kuzum amin inşallah dualarınız inşallah minnettarımCanımm inan sana karşı pozitifim hala da içimde bir mucize olacak hissediyorum. Dua ediyorum kuzum![]()
Ya ben kalbini duysam rahatlayacagim sanki biraz ama içime yeni bir korku yüklendi ya şimdiden kaybetme korkusuyok yok iyi düşünelim iyi olsun, hemen yükselmeyelim tabi allah bilir sonuçta ama şuan için olumlu. Sonuçta bizler doğal yolla değil tedaviyle gebe kalmış olacağımız için (inşallah) biraz daha narin oluyor 12.haftaya kadar olumsuzlukların da ihtimal olduğnu düşünerek yaşıcaz. Of ne kadar zor haldeyiz. Hem seviniyoz ama üzülmeye de hazırız çok zor
Aynen valla bana hala zaman geçmiyorAyy çok tatlı bende sabırsızlıkla bekliyorum o günleri zaman geçmek bilmiyor![]()
İyi bari doktoruna sor ondan sonra kullan canımBenim kayinvalidem yapmıştı da o var sarı mı ney bilmiyorum![]()
Benimde sürecim aynı seninki gibi ilaçlarımı aynı ilave kan sulandirici iğne de var ve kafamda aynı sorular var canim. Kalbi duyana kadar devam edeceksek yine iyi 12.haftaya kadar devam edenler varArkadaşlar birşey sormak istiyorum pozitifi gördükten sonra transfer sürecindeki ilaçlara devam mı ettiniz sayılarında azalma oldumu yada kestiniz mi ben yarın kan vercem de eğer pozitifi görürsem doktorum kalp atımına kadar ilaçlara devam dedi esterfom dört adet , fitil 6 adet, kan sulandiri , göbekten proegrtron iğne iki ampul yapıyorum biraz çok gibi ama bilmiyorm
Ne zmn transfer oldun benimde dün oldu yakın zamansa birlikte öğrenicezEvet canım çok şükür hamdolsun bugünlerimize![]()
Ne zmn transfer oldun benimde dün oldu yakın zamansa birlikte öğrenicezne zmn test yapmayı düşinüyorsun
Ayyyy aynı gün olmuş transferimiz benim de 28 ama ben dayanamam gibi inşallah ikimizinde pozitif gelirDün oldum canım kan test günüm 28 Nisan inşallah hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah![]()
Ya ben kalbini duysam rahatlayacagim sanki biraz ama içime yeni bir korku yüklendi ya şimdiden kaybetme korkusuTabbim hepimizin yardımcısı olsun canım
Ayyyy aynı gün olmuş transferimiz benim de 28 ama ben dayanamam gibi inşallah ikimizinde pozitif gelir![]()
Sayı olarak çok geldi bana mesela esterfome üç adet kullanan var ben 4 tane iciyorm fitil 6 tane kullaniyorm bazıları 3 falan kullanmis bide çok maaliyetli hepsi maaslefBenimde sürecim aynı seninki gibi ilaçlarımı aynı ilave kan sulandirici iğne de var ve kafamda aynı sorular var canim. Kalbi duyana kadar devam edeceksek yine iyi 12.haftaya kadar devam edenler var![]()
Kızlar ben bu süreçten önce epey direndim normal gebe kalmak için (5 yıl kadar) bu sırada çeşitli bilgilerim oldu şimdi transferden sonra imkan oldukça uyguluyorum size de belirtmek istedim
Gül dünya üzerinde frekansı en yüksek olan bitki o yüzden moral motivasyon ve enerji yükselmesi için her gün ya gül ya gülsuyu( saf ) yada yağı kullanın koklayın yada bileklere sürün
Birde karin bölgesini sıcak tutmak var yani rahmi crop tarzı kıyafetler göbeği açık bırakarak rahmi soğutuyor rahim üzerine küçük havlu olur yada tülbent dolayın içinizde kalsın sıcak tutsun rahminizi ve ben bu süreçte biraz da inzivanin iyi geldiğine inananlardanim şimdi dua ve sabır vakti gebelikte çekilebilecek esmalar ve dualar var youtube üzerinde ömer döngeloğlu hocada rahmi ve bu mucizeyi çok güzel anlatmış fırsat ve imkanı olan bakabilir bilen elbet vardır ama ben bilmeyenlere de bi hatırlatma olsun istedim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
![]()
Benim daha ilk denemem 5 gün embriyosuydu embriyolog gelişime devam etti kalitesi de oldukça iyi dedi ama bilmiyorum çok nötrüm acaba 5 6 gün falan sonra mı başlar heyecanım bilmiyorumHay maşallah Hay maşallahbol pozitifli bir ay olsun hepimiz için amin
kaçıncı denemen kaçıncı gün embriyosuydu canım
Peki senin kaçıncı gündi ve kaçıncı denemeHay maşallah Hay maşallahbol pozitifli bir ay olsun hepimiz için amin
kaçıncı denemen kaçıncı gün embriyosuydu canım
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum pozitifi gördükten sonra transfer sürecindeki ilaçlara devam mı ettiniz sayılarında azalma oldumu yada kestiniz mi ben yarın kan vercem de eğer pozitifi görürsem doktorum kalp atımına kadar ilaçlara devam dedi esterfom dört adet , fitil 6 adet, kan sulandiri , göbekten proegrtron iğne iki ampul yapıyorum biraz çok gibi ama bilmiyorm
Benim daha ilk denemem 5 gün embriyosuydu embriyolog gelişime devam etti kalitesi de oldukça iyi dedi ama bilmiyorum çok nötrüm acaba 5 6 gün falan sonra mı başlar heyecanım bilmiyorum![]()
Amin canım çok yıpratıcı bı süreç Allah kimsenin emeğine boşa çıkartmasnİnşallah nasip olur görürsünüz Allah’ın izniyle
Benim sadece vajinal fitil şu an sadece geceleri kullanıyorum doktorum dün dedi eğer lekelenmen olursa günde iki defaya kadar çıkart sabah ve gece olmak üzere birde 12. Haftaya kadar kullanılacak fitiller yeter ki pozitif olsun herşey sağlıklı ilerlesin kullanırız Allah’ın izniyle inşallah![]()
Evet canım aşırı maliyetli maalesef, ben de bu yüzden dört gözle bitsinler diye bekliyorum.Sayı olarak çok geldi bana mesela esterfome üç adet kullanan var ben 4 tane iciyorm fitil 6 tane kullaniyorm bazıları 3 falan kullanmis bide çok maaliyetli hepsi maaslef
Bnde öyle gerçekten inşallah pozitifi görürüz hepimizEvet canım aşırı maliyetli maalesef, ben de bu yüzden dört gözle bitsinler diye bekliyorum.
Pozitifi görünce de devam ediliyor, bir çok doktor 12. haftaya kadar kullandırtıyor :)Bnde öyle gerçekten inşallah pozitifi görürüz hepimiz