Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biz de birakali uzun zaman oldu. Ama aynen dedigin gibi oldugu icin birakmis olmamiza ragmen bu sefer de aksam alti gibi uykusu geliyor uyutsam gece on onbir gibi kalkip bir daha uyumuyor uyutmasam uyku saati kaçıyor ve yine uyumadigi gibi sacmaliyor. Bir duzen tutturamadik biz kizimla. O da çok sıkıntı yaşıyor haliyke bize de yasatiyor o atres yine kizima donuyor hwm cok sinirleniyorum hem cok vicdan azabi duyuyorum onun suçu yok diye. Cikmazdayim yani
Biz de birakali uzun zaman oldu. Ama aynen dedigin gibi oldugu icin birakmis olmamiza ragmen bu sefer de aksam alti gibi uykusu geliyor uyutsam gece on onbir gibi kalkip bir daha uyumuyor uyutmasam uyku saati kaçıyor ve yine uyumadigi gibi sacmaliyor. Bir duzen tutturamadik biz kizimla. O da çok sıkıntı yaşıyor haliyke bize de yasatiyor o atres yine kizima donuyor hwm cok sinirleniyorum hem cok vicdan azabi duyuyorum onun suçu yok diye. Cikmazdayim yani
Biz bir süredir tuvalet eğitimindeyiz ilk birkaç gün söyledi ama sonra söylememeye başladı ben götürüyorum yarım saat 45 dk da bir direnmeden çiş şarkıları eşliğinde gidip tuvalete yapıyor. Bir gün neredeyse hiç kaçırmıyor, ertesi gün 10 dk da bir altına yapıyor akşama kadar üst baş değiştiriyoruz kaka problemini de aşamadık eğitime başladığımızdan beri sadece 3 kere tuvalete yaptı
zeykus
nasil gidiyor egitim? Bizim bir ay once annem ogretti gitti ama kizik ilk baslarda haber vermesine ragmen artik haber vermiyor ve çişini yine tuvaletw yaoiyor da her gun kakasini donuna yapiyor. Bugun kavga ettik ikimiz de agladik cikamiyorum isin icinde. Cok iyi biliyor herseyi ama neden boyke oluyor cok bunaldim. Bir de kirk gunluk bebegim var