- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer diş belirtileri de var mı iştahsızlık vbDünden beri 38i geçmeyen ateş var hastalığı atlattik şükür öksürük dışında bişey yok ama gribe mi ceviriyo yoksa dişmi acaba
Yok üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşuz bu seferde hastalık arasında dişinide çıkardı tabiDiğer diş belirtileri de var mı iştahsızlık vb
Oy ikisi üst üste denk gelmiş yavruda geçmiş olsun nasıl şimdiYok üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşuz bu seferde hastalık arasında dişinide çıkardı tabi
Günaydın yani bir yere tutup kalkması tamam ama dizleri bükük şekilde sürekli mi yürüyor en başından beri mi böyle ki hani dönemsel oyun falan da yapıyor olabilir ama bence bı Dr a getirin ya riske atmaya değmez bebek söz konusu olunca en azından içiniz rahat ederGünaydın
Bir şey soracağım Almila İnci yerde otururken kendisi kalkamıyor. Mutlaka bir yere tutunarak ya da destek alarak kalkıyor. Dizleri bükük yürüyor veya duruyor. Normal mi bunlar ya ? beynimin içini kemiriyorum günlerdir.
İyi şükür hepsini geçtim bronsitle başımız belada 8. Defadır geçiriyor illeti hergun hasta olsun olmasın hava alıyoruz yoruldum durum olarak iyi kan kusturmaya devamOy ikisi üst üste denk gelmiş yavruda geçmiş olsun nasıl şimdi
Götüreceğiz bi soracağım bakalım. İçim hiç rahat değil takıntı haline getirdim resmenGünaydın yani bir yere tutup kalkması tamam ama dizleri bükük şekilde sürekli mi yürüyor en başından beri mi böyle ki hani dönemsel oyun falan da yapıyor olabilir ama bence bı Dr a getirin ya riske atmaya değmez bebek söz konusu olunca en azından içiniz rahat eder
Merhaba, benim kızımda genelde biyerlere tutunarak ayağa kalkıyor sanırım öyle daha çok işlerine geliyor kolay oluyor. Çok kez yerden direk kalkması egzersizi yaptırdım şimdilerde arada öyle kalkıyor ama genel olarak hala biyerlere tutunarak kalkıyor. Ona çok takılmayın biraz egzersizle çözersiniz durumu ama dizler bükük yürümesi veya öyle durması hakkında bişey diyemem belki sadece alışkanlık ki ozamanda doğru duruş egzersizi yapılır, belkide pediatrik ortopedistin görmesi gerekir o konuda muhakkak götürün derim bende içiniz rahat eder.Günaydın
Bir şey soracağım Almila İnci yerde otururken kendisi kalkamıyor. Mutlaka bir yere tutunarak ya da destek alarak kalkıyor. Dizleri bükük yürüyor veya duruyor. Normal mi bunlar ya ? beynimin içini kemiriyorum günlerdir.
Merhaba teşekkür ederim ben hiç görmedim kızımın kendi kalktığını maalesef evet dikkat ettim hep bükük dizleri. En iyisi götüreyim en koşa zamanda. Yürürken bir sorunu da yok ama çok güzel yürüyorMerhaba, benim kızımda genelde biyerlere tutunarak ayağa kalkıyor sanırım öyle daha çok işlerine geliyor kolay oluyor. Çok kez yerden direk kalkması egzersizi yaptırdım şimdilerde arada öyle kalkıyor ama genel olarak hala biyerlere tutunarak kalkıyor. Ona çok takılmayın biraz egzersizle çözersiniz durumu ama dizler bükük yürümesi veya öyle durması hakkında bişey diyemem belki sadece alışkanlık ki ozamanda doğru duruş egzersizi yapılır, belkide pediatrik ortopedistin görmesi gerekir o konuda muhakkak götürün derim bende içiniz rahat eder.
Maşallah yürümesinde de sorun yoksa akışkanlıktır muhtemelen ama için rahat etmesi de önemli tabiMerhaba teşekkür ederim ben hiç görmedim kızımın kendi kalktığını maalesef evet dikkat ettim hep bükük dizleri. En iyisi götüreyim en koşa zamanda. Yürürken bir sorunu da yok ama çok güzel yürüyor
İnşallah inşallahMaşallah yürümesinde de sorun yoksa akışkanlıktır muhtemelen ama için rahat etmesi de önemli tabi
Bir bucuk yasta yurumeye baslayanlar var tutunarak kalkmasi falan normal olabilir. Ama dizleri bukerek yurumek yine de bi doktora gorunmek ister.Götüreceğiz bi soracağım bakalım. İçim hiç rahat değil takıntı haline getirdim resmen
Evet evet götüreceğim ama vakit bulamıyorum bir türlü. Maalesef köydeyiz ve eşimde sürekli nöbetçi bakalım en kısa zamanda götüreceğimBir bucuk yasta yurumeye baslayanlar var tutunarak kalkmasi falan normal olabilir. Ama dizleri bukerek yurumek yine de bi doktora gorunmek ister.
Merhaba Dr tüp bebek yapıyor mu?Kadir Fatih Uçar harika bi doktordu oglumda cok aradik onu ama izmirde kendine klinik acmis bende malum ankarada olunca kaldi oyle degerlendirmeni isterim
O konuda bı fikrim yok instgrami var ordan bakın adresine falan sorun isterseniz drkadirucarMerhaba Dr tüp bebek yapıyor mu?
Benimkide aynı artık büyüyorlar dikkatini ilgisini başka şeyler cekiyo beni pek umursamıyo artık takmiyo bile kafasına göre gelir sarılır kendini opturur bide memeyle aşk yaşar gider kullaniyo bildiğin.Selam kızlar nasılsınız? Bişey sorcam bebelerin ismiyle seslendiğiniz zaman tepki vermeleri nasıl? Bizim bikaç gündür azaldı kerem kerem diyorum birine dönüp bakıyorsa birkaçına bakmıyor. Göz temasında sorun yok bakıyor gülüyorum gülüyor boş bakmıyor yani kitabını okuyoruz beraber göbeğin nerde kulakların nerde ağzın nerde diyince gösteriyor ama çok hareketli kucağıma geliyor hemen dönüp gidiyor temas bağımlısı bi bebekti bu ara onu da çok çabuk bırakıyor başka gözüme çarpan bişey yok ama bu mesele kafama çok takılıyor ya içimi kemiriyor resmen sizde durumlar nasıl?
Ay çok kafama takılıyor ya duyuyor eşek bakmıyor canımı sıkıyor evet kendini öptürmek istediğinde yanağını getirip ağzımın içine sokuyor ama istemiyorsa yok itip kaçıyor bu isme tepki vermeme olayı kafamı çok kurcalıyor sorun mu var diye düşün düşün bi hal oldum yaBenimkide aynı artık büyüyorlar dikkatini ilgisini başka şeyler cekiyo beni pek umursamıyo artık takmiyo bile kafasına göre gelir sarılır kendini opturur bide memeyle aşk yaşar gider kullaniyo bildiğin.
İşine geldiği gibi davranıyorlar ya benim oğlumda öyle bazen asla umursamıyor seslendigimde çok uyanıklar bide dışa olan ilgileri aşırı arttı oğlumda çok hareketli yerinde durmuyor gün boyu ayakta resmen uyurken yatıyor işte bide buyuyolar tabi buydukce özellikler değişiyor Ama sosyal medya da her şeyi o kadar görüyoruz ki ebeveynler olarak sürekli bı takip telasisindayiz bizde aynıyız salamiyoruz resmen rahat olamıyoruz Allah tüm yavrulara sağlık versin yaSelam kızlar nasılsınız? Bişey sorcam bebelerin ismiyle seslendiğiniz zaman tepki vermeleri nasıl? Bizim bikaç gündür azaldı kerem kerem diyorum birine dönüp bakıyorsa birkaçına bakmıyor. Göz temasında sorun yok bakıyor gülüyorum gülüyor boş bakmıyor yani kitabını okuyoruz beraber göbeğin nerde kulakların nerde ağzın nerde diyince gösteriyor ama çok hareketli kucağıma geliyor hemen dönüp gidiyor temas bağımlısı bi bebekti bu ara onu da çok çabuk bırakıyor başka gözüme çarpan bişey yok ama bu mesele kafama çok takılıyor ya içimi kemiriyor resmen sizde durumlar nasıl?