2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

1 yaşında başladı aslında tam yürümeye bu aralar hızlandı koşmaya bile gayret ediyo.. kanepelerden inme çıkma hızlandı nere denk gelirse pata kute
Bizimki yatağına merdivenine çıkıyor ama inemiyor, tırmanma da var yürüme sadece 2 adim

Geç emekledi zaten yürüme de Allah kerim 1

Kizlar selamm uyku tulumu kullanan var mı aranızda sizce 2.5 tog kullanışlı olur mu yoksa çok kalın kalın olup çocuğu bunaltir mi daha düşük bir tog falan alıp içine kalın mi giydirmek mantıklı yoksa 2.5 tog.ideal mıdır sizce evimiz 22 dereceyi geçmiyor kışın önerilerinize açığım

22 derece icin icine sadece zibinla uzerine hic bisey ortmeden ayagi acik yatarsa hic bisey olmaz.

16 18 derece için uygu 2.5 tog, 22 derece icin 1 tog yeter max

Arkadaşlar kasık ağrısı olmadan gebeliği devam eden varmı ben şuan Çok ŞÜKÜR gebeyim ama kasık ağrım aman aman yok normalmi acaba

Bizimki yatağına merdivenine çıkıyor ama inemiyor, tırmanma da var yürüme sadece 2 adim

Geç emekledi zaten yürüme de Allah kerim 1
Adımı 4 5 yaparsa tamam denizi aşar korkuyorlar illaki bizde 2 adımla başladık bı ara hastalandik onuda geri unuttuk sonra düzeldi bir geldi pir geldi şimdide kosmaya calisiyo çıkıyo iniyo hiç fark etmez nere nasıl yükseklikte düşe kalka öğrendi seninkide birden açılır merak etme .. emeklemesi daha iyiymiş dersin

16 18 derece için uygu 2.5 tog, 22 derece icin 1 tog yeter max
22 derece icin icine sadece zibinla uzerine hic bisey ortmeden ayagi acik yatarsa hic bisey olmaz.
Tesekkir ederimm magaza da baktım 2 ve üzeri çok kalın rahat edemeyebilir diye düşündüm ince alıp olmadı içine kalın giydiririm dedim ve 1.6 tog aldım inşallah pişman olmam

Hanımlar ben 25 agustosta doğum yapmıştım neredeyse 1 yılı 1 ay geçiyor hala adet olmadım benim gibi olan var mı

Hanımlar ben 25 agustosta doğum yapmıştım neredeyse 1 yılı 1 ay geçiyor hala adet olmadım benim gibi olan var mı
bende 1 Ağustos yapmıştım doğumu. 5gün önce ilk adetimi gördüm diye biliyorum. Temmuzda 2-3gün kanlı akıntı olmuştu ama adetmı değil dedi di drum. muhtemelen ovulasyonun kanamalı olmuş dedi. hazirandan azaltmıştım aktif emzirmeyi şu an sadece günde bir kere veriyorum

Uzun zaman oldu buraya yazmayalı..hala yemek yediremiyorum ben oğluma yani yemiyor :/onun dışında herşey güzel bide gece hala uyanıyoruz ne zaman kesintisiz uykuya geçilir acaba

Uzun zaman oldu buraya yazmayalı..hala yemek yediremiyorum ben oğluma yani yemiyor :/onun dışında herşey güzel bide gece hala uyanıyoruz ne zaman kesintisiz uykuya geçilir acaba
Benim arkadaşımın oğlu 10 aylık, o da denince gibiydi dil bagi çıkmış, bir doktora mı gorunseniz? Belki öyle oldugundan yiyemiyor.

Bizim de yeme performansinda gerileme var.

Valla geceninki 9.ayda uykuya gecmis, yenidogan gibi gece 2 3 saatte 1 uyanıyoruz

Merhaba hanımlar biz de hala gece sık sık uyanıyoruz 3 azımız Çıktı yürüyoruz emiyoruz 4. Azı da çıksa biraz rahatlarız diye düşünmek istiyorum sanki 2 yaş sendromu gibiyiz inat huysuzluk sonra memeyi kesmeyi düşünüyorum aşırı yoruldum uykusuzlukla… ama o süreç te zorlayacak çok düşkün çünkü umarım diştendir de o da geçer hepsi geçecek özlicez bu bebeklikleri ama insanız işte fiziksel de yoruluyoruz

Canım azılar cıkarken ateş yaptımı. Kaç dereceye cıktı.
Bizimkinde herhangi bir hastalık belirtisi yok. Dün gece yatmadan disleri cok ağrıdı. Granül verdim diş için yatırdım. Gece yarısı ateşlendi 38 derece. Oglum azılarda 40 derece ateş yapmıstı dördüncü gün patlattı. Simdi ateş kesildi kızımda 36 derece ama acaba azılar mı geliyor. 13 ay 23 günlüğüz daha.

Valla ateş değil de huysuzluk ve uykusuzluk tavan bizde

Perisanlari oynuyorum kızım 1. Sınıf oğlan 4. Sınıf küçüğümün tam dış ve ilgi zamanı kime yetecegimi şaşırdım başımı kasiyacak vaktim yok yaaa siz naptınız bebisler ne alemde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…