2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ediyorum

Uyku düzeni anneye bagli, ben 8 aylikken ve 10 aylikken yurtdisina çıktım bebekle, yazın yaşında da deniz tatili. Bebeği her koşulda saatinde uyutmaya çalıştım, tabi eksi artı uyku saatinde kayma olabiliyor ama komple değiştirmedim. Gereki4se yolda araba durdurdum.bebegi uyutmaya çalıştım. Deniz tatili ise havlu ve muslin şart, kurulamak için, ben çift mayo yaptım denizden çıkınca diğeri giydi. Ama bir daha girmeyeceksin gün içinde tek mayo ve bir tshirt yeterli olabilir. Muslin panco almiatim üzerine cuk oturdu o da kolaylık. Sulugunu mamasını hep yanımda tasidim. Keske hep tatil olsa ben bebe ile çıkarım:))

Benimki 11 aylık yürüdü depar atıyor şimdilerde
Benimki de oyle. Buyuk.oglumdan o kadar farkli ki disarda asla elimi tutmak istemiyo. Bugun arabadan cantami alana kadar yan bloktaki merdivenlere tirmanmaya basladi. Buyuk.oglum uslu uslu beklerdi yanimda

bende aşırı yıpratıyorum kendimi. resmen kriz geçiriyorum yanı naapsam ne etsemki yese. çok şükür meyveyle arası çok iyi bir tek onu yediğinde rahat oluyorum vitamin alıyor diye. bakalım kan tahlili yaptırıcaz.

Uzerine dusup cabaladikca daha da yemez oluyo. Her sofrada bi sinir harbi yasardik. Simdi doydum kalkabilir miyim diyo . Ogle yemegine kadar baska yemek yok gercekten doyduysan kalk diyorum. Kalkiyo aralarda kardesiyle birlikte meyve kuruyemis sut vs iciyo. Cogunlukla o yetiyo. Bu yil ozellikle ye diye kosturmaktan vazgectim. Baktim daha iyi yiyo. Saldim gitti

Merhaba benim oğlum Kasım'da 3 yaşına girecek ve kafası sol tarafı yamuk kaldı kafa kaskı ile düzelme ihtimali var mı

Merhabalat aranızda devlette öğretmen olarak çalışan vsr mı? Analık izni ile ilgili sorum olacaktı

Benimki de oyle. Buyuk.oglumdan o kadar farkli ki disarda asla elimi tutmak istemiyo. Bugun arabadan cantami alana kadar yan bloktaki merdivenlere tirmanmaya basladi. Buyuk.oglum uslu uslu beklerdi yanimda
Evet asla tutmuyor elimi uğraşa uğraşa bıraktırıyor sonra takılıp yere yapışıyor ama sokakta olduğu için ağlamıyor kaldığı yerden devam ediyor yola fırlamaya çalışıyor hep bel falan kalmıyor bende

Arabadan her şeyimi alana kadar indirmiyorum onu bu yüzden

Ooooo erkencisin bizimki temel emekleme ve tırmanma yapıyor
1 yaşında başladı aslında tam yürümeye bu aralar hızlandı koşmaya bile gayret ediyo.. kanepelerden inme çıkma hızlandı nere denk gelirse pata kute

Spiralle korunan var mı aranızda geçen ay taktırdım ilk adeti gördüm 9 gündür kanamam oldu bugün bitti gibi ama ne oldum bardaktan bosalircasina kanım çekildi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…