- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.639
- 29
Teşekkür ediyorumUydurdu tabi. Bebek arabasinin icinde daga tirmansam sesi cikmazdi. Onemli olan ac kalmamasi. Yanimda termosta corba sebze yemegi makarna vs tasirdim. Ama guzel yiyen bi cocuksa ona da gerek yok her yer restoran zaten herhangi bi yerde biseyler yedirilebilir. Aksamlari da erken uyurdu biz bi yerlerde otururken o bebek arabasinda uyurdu.
Uyku düzeni anneye bagli, ben 8 aylikken ve 10 aylikken yurtdisina çıktım bebekle, yazın yaşında da deniz tatili. Bebeği her koşulda saatinde uyutmaya çalıştım, tabi eksi artı uyku saatinde kayma olabiliyor ama komple değiştirmedim. Gereki4se yolda araba durdurdum.bebegi uyutmaya çalıştım. Deniz tatili ise havlu ve muslin şart, kurulamak için, ben çift mayo yaptım denizden çıkınca diğeri giydi. Ama bir daha girmeyeceksin gün içinde tek mayo ve bir tshirt yeterli olabilir. Muslin panco almiatim üzerine cuk oturdu o da kolaylık. Sulugunu mamasını hep yanımda tasidim. Keske hep tatil olsa ben bebe ile çıkarım:))Merhabalar. 1 yaşında yeğenim var ve ilk defa tatile gidecekler. Bu yaz tatile giden anneler neler yaşadınız zor oldu mu? Nelere dikkat edilmeli? uyum sağlayabiliyor mu?
Uyku düzenleriniz nasıl tatilde etkilendi mi uyku düzeni
Gözün aydın bacımsuŞükür sonunda yürüdük sevinsem mi uzulsem mi bilemedim bı türlü
Allah razı olsun bacımGözün aydın bacımsu
Ooooo erkencisinŞükür sonunda yürüdük sevinsem mi uzulsem mi bilemedim bı türlü
Benimki 11 aylık yürüdü depar atıyor şimdilerdeOoooo erkencisinbizimki temel emekleme ve tırmanma yapıyor
Benimki de oyle. Buyuk.oglumdan o kadar farkli ki disarda asla elimi tutmak istemiyo. Bugun arabadan cantami alana kadar yan bloktaki merdivenlere tirmanmaya basladi. Buyuk.oglum uslu uslu beklerdi yanimdaBenimki 11 aylık yürüdü depar atıyor şimdilerde
Hay maşallah:)Benimki 11 aylık yürüdü depar atıyor şimdilerde
bende aşırı yıpratıyorum kendimi. resmen kriz geçiriyorum yanı naapsam ne etsemki yese. çok şükür meyveyle arası çok iyi bir tek onu yediğinde rahat oluyorum vitamin alıyor diye. bakalım kan tahlili yaptırıcaz.Hic dokunmasin her bebek kilolu olmaz benim ilk cocugum 1 yasindayken 9 kiloydu. Suan 6 olmak uzere 17 kilo. Kemikleri sayiliyo. Ikincisi et tavugu resmen. Yemeyen cocuga ne yapsaniz yemiyo. Buyuk tum gun kosuyo ama hic aciktim demiyo. Kucuk de bacagima sariliyo mama diye. Cok yiprattim kendimi yemiyo die ama baktim yaradilisla alakali saldim. Degerleri normalse birakin zayif olsun.
Uzerine dusup cabaladikca daha da yemez oluyo. Her sofrada bi sinir harbi yasardik. Simdi doydum kalkabilir miyim diyo . Ogle yemegine kadar baska yemek yok gercekten doyduysan kalk diyorum. Kalkiyo aralarda kardesiyle birlikte meyve kuruyemis sut vs iciyo. Cogunlukla o yetiyo. Bu yil ozellikle ye diye kosturmaktan vazgectim. Baktim daha iyi yiyo. Saldim gittibende aşırı yıpratıyorum kendimi. resmen kriz geçiriyorum yanı naapsam ne etsemki yese. çok şükür meyveyle arası çok iyi bir tek onu yediğinde rahat oluyorum vitamin alıyor diye. bakalım kan tahlili yaptırıcaz.
Merhaba benim oğlum Kasım'da 3 yaşına girecek ve kafası sol tarafı yamuk kaldı kafa kaskı ile düzelme ihtimali var mıBenim kızım doğduğunda arkaya sivri gibiydi bizde gittik işin uzmanı beyin cerrahına beneklerin kafasının hamur gibi olduğunu 9.aya kadar düzeleceğini söyledi ama 9. Ayı geçerse artık kemikleşip düzelmeyeceğini ,o kasklarda çok pahalı bence düz kafa yastığı alın kaç aylık bebeğiniz bizim yatış ile düzeldi çok az bişi kaldı sürekli sağa yattığı için hafif o tarafta var eğimli yapıyorum biraz sizde yatağın altına biley koyun sağa sola dönmesi için ama düz kafa yastığı daha çok işe yarar gibi
Evet asla tutmuyor elimi uğraşa uğraşa bıraktırıyor sonra takılıp yere yapışıyor ama sokakta olduğu için ağlamıyor kaldığı yerden devam ediyorBenimki de oyle. Buyuk.oglumdan o kadar farkli ki disarda asla elimi tutmak istemiyo. Bugun arabadan cantami alana kadar yan bloktaki merdivenlere tirmanmaya basladi. Buyuk.oglum uslu uslu beklerdi yanimda
Arabadan her şeyimi alana kadar indirmiyorum onu bu yüzdenBenimki de oyle. Buyuk.oglumdan o kadar farkli ki disarda asla elimi tutmak istemiyo. Bugun arabadan cantami alana kadar yan bloktaki merdivenlere tirmanmaya basladi. Buyuk.oglum uslu uslu beklerdi yanimda
Durmuyo ki dursa. Araba durdugu an inecek inatci yaArabadan her şeyimi alana kadar indirmiyorum onu bu yüzden
İstediği kadar denelensin oto koltuğunda kilitli indirmem biliyorum başıma geleceğiDurmuyo ki dursa. Araba durdugu an inecek inatci ya
1 yaşında başladı aslında tam yürümeye bu aralar hızlandı koşmaya bile gayret ediyo.. kanepelerden inme çıkma hızlandı nere denk gelirse pata kuteOoooo erkencisinbizimki temel emekleme ve tırmanma yapıyor
Ben diil ama eltim korunuyo. Onun da oyle oldu 3 ayda duzeliyoSpiralle korunan var mı aranızda geçen ay taktırdım ilk adeti gördüm 9 gündür kanamam oldu bugün bitti gibi ama ne oldum bardaktan bosalircasina kanım çekildi sanki