- 17 Şubat 2023
- 156
- 37
- 30
İştahsız olması normal Demir etkiliyo sen düzenli bı şekilde ver ilacını kendine gelecektir inşallah şifa olsun kuzuyaOyy masallah yahiç iştahı yok oğlumun neyi nasıl vericem şaşırmış haldeyim yani hangi tür pekmez peki dut üzüm karadut vs olarak bide aç karnına sabahlarımi verdin acaba deniyeyim bunuda ben kendimde dut pekmezi baya ise yaramisti ama oğluma yediremedigim için bisey malesef
Hemen enterogermina falan sordaydin doktora keske. Cok gecmis olsun bi an once iyilesirler insallahNasılsınız kizlar bebisler nasil .. biz salginla cebellesiyoruz 3 çocuktada ishal, kusma, ateş oldu küçüğüm daha çok etkilendi 3. Günü hala ishal.. ateşi 40dan dusuremedim hemen serum falan takıldı yemiyo pek anne sütü olmasa napcaktim bilmiyorum.. öyle bı döngüye girdim ki kendimi unuttum perişan haldeyim şükür yinede bu günüme.. ateşimiz bitti yeni yeni bugün yemeyede başladı ama ishal hala devam bayada sulu ne verdiysem kesmedi buyuklerde atlattı gibi Allah yardımcımız olsun dikkat edin bebeklere çocuklara çok hızlı yayılıyor..
Çok geçmiş olsun üc çocuk birden çok zor olur Allah şifa versinŞırınga ile verebilirsin damla damla seklinde bizede şurup verdi çok değil kansızlığı dedi yazmayı unuttum.. salgına yakalandık 1 haftadır çocuklarla uğraşıyorum hastalar 3ude kan sonucuna anca bugün gidebildim
Kullandık hiç fayda etmedi serumla anca toparlandilar saol canim biraz daha iyiler sukurHemen enterogermina falan sordaydin doktora keske. Cok gecmis olsun bi an once iyilesirler insallah
Hala ishali devam ediyo bitince ver dedi hastalık yerine şimdide diş yüzünden cekiyoruz ilaca baslayamadim bı türlü .. ferrozinc -G verdi bizedeÇok geçmiş olsun üc çocuk birden çok zor olur Allah şifa versinsenin beben iciyo mu bari şurubu hangisini verdi
Bizim 6. Ayda yapılmadı göz yaşı dolunca yaptılar. Bir daha senelik kontrol dedi doktor anlayamadıkları için.Yeni doğduğunda gittim bide 6 aylıkken gitmiştim göze normal denildi boy, kilo, bıngıldak, kan bakıldı o kadar
Gecmis olsun cnmNasılsınız kizlar bebisler nasil .. biz salginla cebellesiyoruz 3 çocuktada ishal, kusma, ateş oldu küçüğüm daha çok etkilendi 3. Günü hala ishal.. ateşi 40dan dusuremedim hemen serum falan takıldı yemiyo pek anne sütü olmasa napcaktim bilmiyorum.. öyle bı döngüye girdim ki kendimi unuttum perişan haldeyim şükür yinede bu günüme.. ateşimiz bitti yeni yeni bugün yemeyede başladı ama ishal hala devam bayada sulu ne verdiysem kesmedi buyuklerde atlattı gibi Allah yardımcımız olsun dikkat edin bebeklere çocuklara çok hızlı yayılıyor..
Saol teşekkür ederim canmGecmis olsun cnm
Benim oglum biraz inatci o yuzden cani isterse komut falan alir yoksa hic sallamiyo. Parmagiyla gostermek yerine bacagima sarilip aglamayi tercih ediyo. Istedigi seyin bilgisi bana vahiyle gelicek saniyo bence. Her bebek bir olmaz endiselenmeMerhaba kızlar bebişleriniz nasıl gelişimlerini merak ediyorum komut alıp veriyorlar mı işaret parmağıyla gösteriyorlar mı istediklerini benim oğlum 13 aylık yapmıyor bende biraz telaş yaptım
Bizimki 1 yaş 2 haftalık, 10.aydan beri işaret parmağı ile gösteriyor ama emeklemeye de geç basladi. Her gelişim noktası eş zamanlı ilerlemiyor. Doktor bize ayina gore neler yapması gerektiği ile ilgili bir kağıt vernsiti, yapamadığı olursa sorun degil ama siz destekleyin yapabilmesi için hala.yapmazsa değerlendiririz demişti. Eger goz kontabi varsa, dis dunyaya kayitsiz degilse biraz destek olursunuz o kadarÇocukları kıyaslamakmak lazım. Komuta gelince aynen keyfi varsa yapar yoksa iki elini yumruk yapıp kızar yapmaz minik sipaMerhaba kızlar bebişleriniz nasıl gelişimlerini merak ediyorum komut alıp veriyorlar mı işaret parmağıyla gösteriyorlar mı istediklerini benim oğlum 13 aylık yapmıyor bende biraz telaş yaptım
HIc zor olmaz. Kayseriden antalyaya gidiyoruz her sene. Ilk oglum 6 aylikti. Gece yola ciktik uyuyodu. Sabah uyandiginda otele gelmek uzere oluyoruz genelde. emiyosa cok rahat emmiyosa termosla sicak su ve 2 biberon alirdim ben. Mamayi da olculu kaplar oluyo ona ayarlardim kasik kasik ugrasmazdim. Olur da gece uyanirsa yanimda atistirmalik olur kuru meyveler olur oyalanir. Yol uzerinde tesis varsa durur corba iciririz. 8 bucuk saat falan suruyo genelde hic sorun yasamadik. Ama arabayi sevmeyen bi cocuk degilse gecwrli bunlarMerhabalar. 1 yaşında yeğenim var ve ilk defa tatile gidecekler. Bu yaz tatile giden anneler neler yaşadınız zor oldu mu? Nelere dikkat edilmeli? uyum sağlayabiliyor mu?
Uyku düzenleriniz nasıl tatilde etkilendi mi uyku düzeni
Peki gezmeye ayak uydurabildi miHIc zor olmaz. Kayseriden antalyaya gidiyoruz her sene. Ilk oglum 6 aylikti. Gece yola ciktik uyuyodu. Sabah uyandiginda otele gelmek uzere oluyoruz genelde. emiyosa cok rahat emmiyosa termosla sicak su ve 2 biberon alirdim ben. Mamayi da olculu kaplar oluyo ona ayarlardim kasik kasik ugrasmazdim. Olur da gece uyanirsa yanimda atistirmalik olur kuru meyveler olur oyalanir. Yol uzerinde tesis varsa durur corba iciririz. 8 bucuk saat falan suruyo genelde hic sorun yasamadik. Ama arabayi sevmeyen bi cocuk degilse gecwrli bunlar
Hic dokunmasin her bebek kilolu olmaz benim ilk cocugum 1 yasindayken 9 kiloydu. Suan 6 olmak uzere 17 kilo. Kemikleri sayiliyo. Ikincisi et tavugu resmen. Yemeyen cocuga ne yapsaniz yemiyo. Buyuk tum gun kosuyo ama hic aciktim demiyo. Kucuk de bacagima sariliyo mama diye. Cok yiprattim kendimi yemiyo die ama baktim yaradilisla alakali saldim. Degerleri normalse birakin zayif olsun.Kızlar merhaba nasılsınız?bebişler nasıl?
benim kızım hiç kilo almıyor delirecem artık ya vAllah , çok iştahsız bebek ve hareketi aşırı napiyim bilmiyorum ama bu kadarda olmazki. 6ayinda 8 kiloydu şimdi 8.500 yani 7ayda yarım kilo almış. çok az yani 13aylık bebeye. bildiğiniz bir şey vardı vereyim iştahı açılsın napiyim ben ya çok dokunuyor bu durum bana
Uydurdu tabi. Bebek arabasinin icinde daga tirmansam sesi cikmazdi. Onemli olan ac kalmamasi. Yanimda termosta corba sebze yemegi makarna vs tasirdim. Ama guzel yiyen bi cocuksa ona da gerek yok her yer restoran zaten herhangi bi yerde biseyler yedirilebilir. Aksamlari da erken uyurdu biz bi yerlerde otururken o bebek arabasinda uyurdu.Peki gezmeye ayak uydurabildi mi