- 24 Mayıs 2017
- 7.477
- 14.640
- 33
AY allah 3 cocugu olana yardim etsin.Perisanlari oynuyorum kızım 1. Sınıf oğlan 4. Sınıf küçüğümün tam dış ve ilgi zamanı kime yetecegimi şaşırdım başımı kasiyacak vaktim yok yaaa siz naptınız bebisler ne alemde ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AY allah 3 cocugu olana yardim etsin.Perisanlari oynuyorum kızım 1. Sınıf oğlan 4. Sınıf küçüğümün tam dış ve ilgi zamanı kime yetecegimi şaşırdım başımı kasiyacak vaktim yok yaaa siz naptınız bebisler ne alemde ?
Bu ara keyfine gore bazen 2 bazen tek. Tek e gecmeye calisiyoKızlar gündüz kaç uyku yapıyorsunuz biz normalde 2 uyku yapıyoruz ama sanırım teke düşeceğiz gibi
Tek uyku yapıyoruz bizKızlar gündüz kaç uyku yapıyorsunuz biz normalde 2 uyku yapıyoruz ama sanırım teke düşeceğiz gibi
Hosgeldin nasi geldinSelam kızlarrrr Nasılsınız iyi misiniz ? Bebekleriniz nasıl? Of çok uzun zaman olduuuuuu
Biz teke düştük 13 ayını doldurduğundan beri tek uyku yapıyor 2 uyku çok nadirKızlar gündüz kaç uyku yapıyorsunuz biz normalde 2 uyku yapıyoruz ama sanırım teke düşeceğiz gibi
Uzun hikaye ama bazı şeylerden ders çıkarttım diyelimHosgeldin nasi geldin
Biz şuan iki ama ikincisi 15 dk falan yani tek gibi bişey sanirim yakın zamanda teke düşecez bizde 15ay sonrası teke dusuruyorlarmis geneldeKızlar gündüz kaç uyku yapıyorsunuz biz normalde 2 uyku yapıyoruz ama sanırım teke düşeceğiz gibi
Şekerleme yapıyor demek ki 15 dakikaBiz şuan iki ama ikincisi 15 dk falan yani tek gibi bişey sanirim yakın zamanda teke düşecez bizde 15ay sonrası teke dusuruyorlarmis genelde
Cok konusanlarin hepsi banlandi malesef. Yontemini anlatsan belki okuyolardir onlar da gelirlerGünaydınlar. Her gün buraya günlük gibi yazardım. Şimdi kimseler kalmadı. Eskisi kadar da konuşulmuyor belli
Bende isterim gelsinler yine şenlensin buralarCok konusanlarin hepsi banlandi malesef. Yontemini anlatsan belki okuyolardir onlar da gelirler
Ay evet ciddenŞekerleme yapıyor demek ki 15 dakika
Günaydııınn ay evet hamilleik dönemimizde çok aktifti herkes şuan kimseler yok bazı kişiler aktif sadeceBende isterim gelsinler yine şenlensin buralar
Valla öyle olmuş. Bence yine aynı olurdu herkesin bi uğraşı olduGünaydııınn ay evet hamilleik dönemimizde çok aktifti herkes şuan kimseler yok bazı kişiler aktif sadece
Amin çok zor evet.. hastalıkta girince araya daha beter oluyo..AY allah 3 cocugu olana yardim etsin.
Evet doğru peşlerinden koşmaktan hiç bişeye zaman kalmıyorValla öyle olmuş. Bence yine aynı olurdu herkesin bi uğraşı oldu
He ya bazen bir gün 36 saat gibi oluyor.Evet doğru peşlerinden koşmaktan hiç bişeye zaman kalmıyor