- 29 Kasım 2021
- 468
- 402
Yaa 2 yıl miii şaşırdım iyi bari benim bu gidisle iki seneyi bulacakDoktorum 2 yila kadar normal endiselenme demisti. Ben oldum ama bu havalarda olmasam iyiydi
Ahahah yok yok. Sukret. Cok sicak regl olmak eziyet suan inanYaa 2 yıl miii şaşırdım iyi bari benim bu gidisle iki seneyi bulacakbı an korktum doğum esnasında bebek hariç diğer organlarim da mı dışari cikti diye
Evett aşırı sıcak gerçekten bu sene ciddi değişik bı sıcak var tahmin edebiliyorum çok zor oluyorAhahah yok yok. Sukret. Cok sicak regl olmak eziyet suan inan
Ben neredeyse hiç demir damlası vermedim çocuğa birkaç kere vermişimdir ama pekmez yediriyodum her sabah hgb 11 demir 275 geldi. Pekmezi öneririm kesinlikle çok işe yarıyor ayrıca yeşil mercimek gibi demir içeren yiyeceklerle destekleyebilirsinizKizlar oğlumun demiri 0 geldi hemoglobin 9 resmen kullandigim ocean sidefer falan hiç ise yaramamisanlamadım boyle doğal içerikli kullanıp demiri yüksek gelen var mı araniz da neden böyle oldu ya şimdi şurup verdi mecburi onu kullanicaz dişte boyama yapmaması için dişlere degdirmeden vermem lazımmış nasıl basaricaksam
Oyy masallah yaBen neredeyse hiç demir damlası vermedim çocuğa birkaç kere vermişimdir ama pekmez yediriyodum her sabah hgb 11 demir 275 geldi. Pekmezi öneririm kesinlikle çok işe yarıyor ayrıca yeşil mercimek gibi demir içeren yiyeceklerle destekleyebilirsiniz
Dişe dedirtecek imkansiz ya, şu versen arkasından? Bir de demir içerikli besin tuketimini arttırdin miKizlar oğlumun demiri 0 geldi hemoglobin 9 resmen kullandigim ocean sidefer falan hiç ise yaramamisanlamadım boyle doğal içerikli kullanıp demiri yüksek gelen var mı araniz da neden böyle oldu ya şimdi şurup verdi mecburi onu kullanicaz dişte boyama yapmaması için dişlere degdirmeden vermem lazımmış nasıl basaricaksam
Ben ev yapımı üzüm pekmezi verdim canım aç tok diye ayırmadım kahvaltı yaptırırken verdim 2 3 çay kaşığı kadar falan ekmeği batırıp batırıp verdim. Büyüdükçe seçici oluyorlar ya canının istemediği birşeyi yediremiyorum artık bendeOyy masallah yahiç iştahı yok oğlumun neyi nasıl vericem şaşırmış haldeyim yani hangi tür pekmez peki dut üzüm karadut vs olarak bide aç karnına sabahlarımi verdin acaba deniyeyim bunuda ben kendimde dut pekmezi baya ise yaramisti ama oğluma yediremedigim için bisey malesef
Kara üzümü çok tavsiye ediyorlar bide yemiyosa haşlayıp blenderlayıp tülbent gibi bir süzekten pütürü kalmayacak şekilde geçirip meyve suyu gibi içirmeyi deneyebilirsinOyy masallah yahiç iştahı yok oğlumun neyi nasıl vericem şaşırmış haldeyim yani hangi tür pekmez peki dut üzüm karadut vs olarak bide aç karnına sabahlarımi verdin acaba deniyeyim bunuda ben kendimde dut pekmezi baya ise yaramisti ama oğluma yediremedigim için bisey malesef
Gerçekten imkansız zaten içmiyor da tadı çok kötü ilacın paslı demir yaliyormussun gibi Dr peşine şu icirip dis fircala dedi ama demesi kolay bir yaşında bebek aç karnına o ilacı içecek üstüne bide dış fırçalayacaksinDişe dedirtecek imkansiz ya, şu versen arkasından? Bir de demir içerikli besin tuketimini arttırdin mi
Canım çok sağol deniyeyim hemen yarın inşallah icer amiinKara üzümü çok tavsiye ediyorlar bide yemiyosa haşlayıp blenderlayıp tülbent gibi bir süzekten pütürü kalmayacak şekilde geçirip meyve suyu gibi içirmeyi deneyebilirsin
İnşallah canım kahvaltıya pekmez de ekle mutlaka yer inşallahCanım çok sağol deniyeyim hemen yarın inşallah icer amiin
Sedifer kullansan yine de, ben onu kullanıyorum diğeri kabız ve gaz yaptiGerçekten imkansız zaten içmiyor da tadı çok kötü ilacın paslı demir yaliyormussun gibi Dr peşine şu icirip dis fircala dedi ama demesi kolay bir yaşında bebek aç karnına o ilacı içecek üstüne bide dış fırçalayacaksinbesin tuketimini arttiramiyorum çünkü yemiyor iştahsız buda demir kaynaklı iştahsız çocuk o kadar zormuş ki kisir döngü yani nasıl düzelecek bu değer napicam bilmiyorum cidden
Dr şuan anemi oluştuğu için organik olanlarin hiç biri bu eksiği tamamlamaz dedi ama bunu da içmiyor yani çoğunu püskürtuyor bende ne yapacağımı bilemedim hakkatenSedifer kullansan yine de, ben onu kullanıyorum diğeri kabız ve gaz yapti
Damla seklindeyse kandirip dilinin altina damlat. Surup seklindeyse enjektorle yanak icine derinlere sık. Insallah toparlar kiyamamDr şuan anemi oluştuğu için organik olanlarin hiç biri bu eksiği tamamlamaz dedi ama bunu da içmiyor yani çoğunu püskürtuyor bende ne yapacağımı bilemedim hakkaten
İnşallah canım çok sağol bugün öyle denedim püskürtme yapamadı o kadar çok mutluyumDamla seklindeyse kandirip dilinin altina damlat. Surup seklindeyse enjektorle yanak icine derinlere sık. Insallah toparlar kiyamam
Günaydın bizde bir yaş değilde göz için 3 yaş da bı kontrol olur demişti haricinde yenidoğan döneminde bakıldı göze ekstra sadece kan verdik 1 yaş için kanda tiroit dahil tüm değerler bakıldı boy kilo bakıldıGunaydin, 1 yaş kontrollerini tamamladiniz mi? Bu hafta gidiyoruz biz de göz muayenesi felan istedi doktorum ayrıca. Başka bir şey de yapan var mı?
Şırınga ile verebilirsin damla damla seklinde bizede şurup verdi çok değil kansızlığı dedi yazmayı unuttum.. salgına yakalandık 1 haftadır çocuklarla uğraşıyorum hastalar 3ude kan sonucuna anca bugün gidebildimKizlar oğlumun demiri 0 geldi hemoglobin 9 resmen kullandigim ocean sidefer falan hiç ise yaramamisanlamadım boyle doğal içerikli kullanıp demiri yüksek gelen var mı araniz da neden böyle oldu ya şimdi şurup verdi mecburi onu kullanicaz dişte boyama yapmaması için dişlere degdirmeden vermem lazımmış nasıl basaricaksam
Yeni doğduğunda gittim bide 6 aylıkken gitmiştim göze normal denildi boy, kilo, bıngıldak, kan bakıldı o kadarGunaydin, 1 yaş kontrollerini tamamladiniz mi? Bu hafta gidiyoruz biz de göz muayenesi felan istedi doktorum ayrıca. Başka bir şey de yapan var mı?