Yedirmesi kolay bebe var mı? Bir heyecanlandımHastalık ve dış çok etkiliyor ya her diş çıkarma öncesi ağız kilit gıdaların tadına bile bakmıyor dış geliyor biraz yiyor sonra diğer dışı cikarmaya ugrasirken yine aynı şeyler şuan 3 disimiz oldu ama genel de de yemek yedirmek cok zor benim oğluma
Yedirmesi kolay bebe var mı? Bir heyecanlandım
Ya çok komik, bizimki evde yoğurdu asla sade yemez, ille içine meyve rendeleyecegim. Neyse dün dışarı çıktık,.yemek.yoyoruz ki öncesinde bebemi doyurdum sonra biz yiyeceğiz. Sofraya attı elini bağırıyor. Onun yiyebilecegi tek şey yoğurt var ama o da sade yoğurt yani. Sevmez, evde yemiyor. İstedi verdim, suratını eksite eksite yedievdekini yemez dışarıdaki tatlı gelir daha şimdiden asfgdgdf
Bizimde hastalık derken galiba yan dişler geliyo bizimde 4 dişimiz var 5. Yolda gibi incelmiş ve sisler baya eli sürekli ağzına gitmeye başladı yine.. zaten dişle beraber gribal enfeksiyonda yanında geliyo yine o döngüye girdik sanki hayırlısı bakalımHastalık ve dış çok etkiliyor ya her diş çıkarma öncesi ağız kilit gıdaların tadına bile bakmıyor dış geliyor biraz yiyor sonra diğer dışı cikarmaya ugrasirken yine aynı şeyler şuan 3 disimiz oldu ama genel de de yemek yedirmek cok zor benim oğluma
Korkma düzelor buyudugunde herşeyi yer somdi o mama toparlarMerhaba hanımlar, aranızda infatrini mama kullananlar var mı? Bebeğimin kilo alımı az olduğu için doktor kullanmamızı önerdiBebeğim iştahlı da değil ne yapsam yediremiyorum. Gelişimi geri kalacak diye korkuyorum
Aksam uyku oncesi muhallebi denedin mi? Kilo alimi için Aksam öğünü içim doktor onermistiMerhaba hanımlar, aranızda infatrini mama kullananlar var mı? Bebeğimin kilo alımı az olduğu için doktor kullanmamızı önerdiBebeğim iştahlı da değil ne yapsam yediremiyorum. Gelişimi geri kalacak diye korkuyorum
Kullanmadım ama YouTube da bı doktorun videosunda izlemiştim bu tür mamalar için pekmezle filan tatlandırıp o şekilde verilebilir şeklinde eğer icmiyorsa düz haliyleMerhaba hanımlar, aranızda infatrini mama kullananlar var mı? Bebeğimin kilo alımı az olduğu için doktor kullanmamızı önerdiBebeğim iştahlı da değil ne yapsam yediremiyorum. Gelişimi geri kalacak diye korkuyorum
ne mühallebesi? bende yapıyım bariAksam uyku oncesi muhallebi denedin mi? Kilo alimi için Aksam öğünü içim doktor onermisti
Princ ünlü meyveli muhallebiler çok tarif var insagramda filan. Tok tutan gece muhallebisi gibi aratırsanız cikiyorne mühallebesi? bende yapıyım bari
Denemedim, ek gıdayı cok sevmiyor. Siz normal sade muhallebi mi veriyorsunuz?Aksam uyku oncesi muhallebi denedin mi? Kilo alimi için Aksam öğünü içim doktor onermisti
İnşallah toparlar. Çok iştahlı bir bebek de değil. Minyon bir bebek. Görenler aaa cok küçük diyor moralim çok bozuluyor bebeğime bakamıyorum diye. Görünürde bir sıkıntı yok. Daha önce de kan ve idrar tahlili yapıldı bir şey çıkmadı. Mutlu hareketli bir bebek. Çocuk gastroenteroloji uzmanına gittik. Yediklerini takip edeceğiz ona göre test isteyecek.Korkma düzelor buyudugunde herşeyi yer somdi o mama toparlar
Fazla kilo hastalık zaten sağlıklı olsun sen kiloya falan bakma neyi yiyosa ona yonel tatlı seviyorsa tatlı meyvelerde muhallebi içine katarak deneyebilirsin .. katı verme çok, muhallebi biraz sıvı olup meyvesini pütürlü verebilirsin çiğneme ve yutmayida öğrensin oyun oynayarak dene yada parka götür öyle yedir belki dışarda yiyecek.. zamanla sevecektir zorlarsan yesin diye hiç yemiyorlarİnşallah toparlar. Çok iştahlı bir bebek de değil. Minyon bir bebek. Görenler aaa cok küçük diyor moralim çok bozuluyor bebeğime bakamıyorum diye. Görünürde bir sıkıntı yok. Daha önce de kan ve idrar tahlili yapıldı bir şey çıkmadı. Mutlu hareketli bir bebek. Çocuk gastroenteroloji uzmanına gittik. Yediklerini takip edeceğiz ona göre test isteyecek.
Toparlar tabi saglikli olsunda kiloya takılma.İnşallah toparlar. Çok iştahlı bir bebek de değil. Minyon bir bebek. Görenler aaa cok küçük diyor moralim çok bozuluyor bebeğime bakamıyorum diye. Görünürde bir sıkıntı yok. Daha önce de kan ve idrar tahlili yapıldı bir şey çıkmadı. Mutlu hareketli bir bebek. Çocuk gastroenteroloji uzmanına gittik. Yediklerini takip edeceğiz ona göre test isteyecek.
ne mühallebesi? bende yapıyım bari
Denemedim, ek gıdayı cok sevmiyor. Siz normal sade muhallebi mi veriyorsunuz?
Çok teşekkür ederim1 tatlı kaşığı yulaf unu
1 tatlı kaşığı pirinç unu
1 tatlı kaşığı bebe irmik
Yaklaşık 1 bardak su. Azar azar ilave edebilirsiniz, her unun su çekimi aynı değil.
Hepsini karistir, pişir. Pisirince içine ister meyve püresi ister pekmez ekleyin. Bunu gece uyumadan yarım saat önce yediriyorum yaptığımda.
Rica ederim, faydası olur insallah. Doktor günde 2 adedi geçmemek uzere bebe bisküvisi de ekleyebilirsin demişti. Bazen yoğurda bazen muhallebiye sana kalmış.Çok teşekkür ederim
teşekkür ederim1 tatlı kaşığı yulaf unu
1 tatlı kaşığı pirinç unu
1 tatlı kaşığı bebe irmik
Yaklaşık 1 bardak su. Azar azar ilave edebilirsiniz, her unun su çekimi aynı değil.
Hepsini karistir, pişir. Pisirince içine ister meyve püresi ister pekmez ekleyin. Bunu gece uyumadan yarım saat önce yediriyorum yaptığımda.
Hic kafani takma insanlara. 2 oglum var ikisinin de anne babasi beslenme duzeni dogup buyudugu ortam ayni ikisi de beninaz emdi mamayla buyuduler. Ilki inanilmaz zayifti 1 yasindayken 9 kiloymus. Ikincisi de sisman doktor az yedir diyo. Cocukla alakali bi durum ben fe kendimi yedim bitirdim ustelik eltimle 10 gun arayla dogurmustuk tosun gibiydi onun oglu. Smdi onunkiyle benimki 5 yasinda ayni kilo ayni boydalar. Yani olacagina variyo. Elinden geleni yap ama uzulmeİnşallah toparlar. Çok iştahlı bir bebek de değil. Minyon bir bebek. Görenler aaa cok küçük diyor moralim çok bozuluyor bebeğime bakamıyorum diye. Görünürde bir sıkıntı yok. Daha önce de kan ve idrar tahlili yapıldı bir şey çıkmadı. Mutlu hareketli bir bebek. Çocuk gastroenteroloji uzmanına gittik. Yediklerini takip edeceğiz ona göre test isteyecek.
Biz yaptırdık hiç bir yan etki olmadı sağlık ocağı yaptı kızamık aşısıymış zaten9 aylik aşısını olan var mı 4unde var bizim.. Kimi asm yapmiyormus galiba ben 2 cocuktada yaptırmışim asi kartlarina baktim bundada yaptirmicam.. yaptıran olduysa ağrıdır ateştir falan öyle şeyler oluyor mu yine ?