Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bilelim bacım bak bulKizlar bu niklerin altında bebelerimizin doğduğu günü yazarak gelişim yada gün takip ediyorduk ne oldu ona görünmuyo..
Hahaha kumbaranla karistirdin galibaNe bilelim bacım bak bul
Bizde aynıyız ya ilerleme yok sadece ayakta duruyo birde geri geri sürünüyoBizimde 8 ay 28 günlük olduk hala emekleme yok yüzüstü yatırınca geri geri gidiyor sadece
O hamilelik gunlugu kuzum. Dogurduk kalktiKizlar bu niklerin altında bebelerimizin doğduğu günü yazarak gelişim yada gün takip ediyorduk ne oldu ona görünmuyo..
Evet kumbaraya verilen tepkiyi verdim bende sizeHahaha kumbaranla karistirdin galiba
Benim oğlum da aynıydı 9.aya girdik emeklemeye başladı kendiliginden gelişim özelliklerine göre çoğu bebek 9. Ayda emekler ancak bazıları emeklemeden direk yürür diyor biz de emeklemez yürür dedik direk ama bildiğin evi tavaf ediyor şuanYani dış cikarma ile emekleme arasındaki bağı anlamadım. 6.5 aylık ilk 2 disimiz çıktı benimki de emeklemiyoe.zatwn yuzustu durmuyor bağırıyor sipa, bunu sık yapmadan emeklemeso normal olmazdı. Her bebe farklı, direkt yürürler belki :)
Darısı başımıza:)Benim oğlum da aynıydı 9.aya girdik emeklemeye başladı kendiliginden gelişim özelliklerine göre çoğu bebek 9. Ayda emekler ancak bazıları emeklemeden direk yürür diyor biz de emeklemez yürür dedik direk ama bildiğin evi tavaf ediyor şuan
Uyanmasi sorun değil bence tekrar dalabiliyorsa. Bizimki 2 saatte 1 uyanip emiyor, yenidogana geri donduk ya Acıkıyor veya susuyor olabilir bebeUyku gerilemesi başladı mı sizlerde? Geceleri saat başı uyanmaya başladı. Uyku gerilemesi mi acaba?
Allahtan geri dönüyor uykuya.Şu dönemler atak, gerileme, diş dönemlerine denk geliyor sanırımDarısı başımıza:)
Uyanmasi sorun değil bence tekrar dalabiliyorsa. Bizimki 2 saatte 1 uyanip emiyor, yenidogana geri donduk ya Acıkıyor veya susuyor olabilir bebe
ne kadar öngörülüsün tam böyle olduOlur olur belkide önce emeklicek bilemezsin bı başlarsa hepsi birden çıkar bizde 7 aylık olunca çıkardık
Evet kumbaraya verilen tepkiyi verdim bende size
Tecrübe diyelim diş gerçekten bastiriyo emeklemeyi yürümeyi 9 aylik olucaz ayın 4unde hâla ne emekleme ne başka bişey var bizdede 4 dişimiz var yan disleridə kabardı çıktı cikicak seninkide yakin zamanda çıkarır dişleri artikne kadar öngörülüsün tam böyle oldu
Selam kızlr uzun zamandır girmemiştim. Benim bebişte hala diş yok ama emeklemeye başladı tavaf ediyor evi tutunup ayağa kalkmaya bile başladı fenalarda şimdi 8 aylık oldu uykular bozuk
evet canım bizdede başladı, ayın 1 9 aylık olucaz. dişleride şiş beyazlamış acaba ondanmı diye düşünüyorumUyku gerilemesi başladı mı sizlerde? Geceleri saat başı uyanmaya başladı. Uyku gerilemesi mi acaba?
Dişten dolayıda oluyoevet canım bizdede başladı, ayın 1 9 aylık olucaz. dişleride şiş beyazlamış acaba ondanmı diye düşünüyorum
Hastalık ve dış çok etkiliyor ya her diş çıkarma öncesi ağız kilit gıdaların tadına bile bakmıyor dış geliyor biraz yiyor sonra diğer dışı cikarmaya ugrasirken yine aynı şeyler şuan 3 disimiz oldu ama genel de de yemek yedirmek cok zor benim oğlumaSizdede oluyo mu ya yemekte ağzını kapama biz birde hastaydık ateşle falan uğraştık ondan mı acaba zorla yemek yiyoruz