2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimde 8 ay 28 günlük olduk hala emekleme yok yüzüstü yatırınca geri geri gidiyor sadece

Kizlar bu niklerin altında bebelerimizin doğduğu günü yazarak gelişim yada gün takip ediyorduk ne oldu ona görünmuyo..

Benim oğlum da aynıydı 9.aya girdik emeklemeye başladı kendiliginden gelişim özelliklerine göre çoğu bebek 9. Ayda emekler ancak bazıları emeklemeden direk yürür diyor biz de emeklemez yürür dedik direk ama bildiğin evi tavaf ediyor şuan

Uyku gerilemesi başladı mı sizlerde? Geceleri saat başı uyanmaya başladı. Uyku gerilemesi mi acaba?

Darısı başımıza:)

Uyku gerilemesi başladı mı sizlerde? Geceleri saat başı uyanmaya başladı. Uyku gerilemesi mi acaba?
Uyanmasi sorun değil bence tekrar dalabiliyorsa. Bizimki 2 saatte 1 uyanip emiyor, yenidogana geri donduk ya Acıkıyor veya susuyor olabilir bebe

Olur olur belkide önce emeklicek bilemezsin bı başlarsa hepsi birden çıkar bizde 7 aylık olunca çıkardık
ne kadar öngörülüsün tam böyle oldu

Selam kızlr uzun zamandır girmemiştim. Benim bebişte hala diş yok ama emeklemeye başladı tavaf ediyor evi tutunup ayağa kalkmaya bile başladı fenalarda şimdi 8 aylık oldu uykular bozuk

Tecrübe diyelim diş gerçekten bastiriyo emeklemeyi yürümeyi 9 aylik olucaz ayın 4unde hâla ne emekleme ne başka bişey var bizdede 4 dişimiz var yan disleridə kabardı çıktı cikicak seninkide yakin zamanda çıkarır dişleri artik

Sizdede oluyo mu ya yemekte ağzını kapama biz birde hastaydık ateşle falan uğraştık ondan mı acaba zorla yemek yiyoruz

Sizdede oluyo mu ya yemekte ağzını kapama biz birde hastaydık ateşle falan uğraştık ondan mı acaba zorla yemek yiyoruz
Hastalık ve dış çok etkiliyor ya her diş çıkarma öncesi ağız kilit gıdaların tadına bile bakmıyor dış geliyor biraz yiyor sonra diğer dışı cikarmaya ugrasirken yine aynı şeyler şuan 3 disimiz oldu ama genel de de yemek yedirmek cok zor benim oğluma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…