2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çocuğunuz ek gıdayı yiyor galiba bizim ki malesef hala yemiyor denemediğim şey kalmadı

çocuğunuz ek gıdayı yiyor galiba bizim ki malesef hala yemiyor denemediğim şey kalmadı
Oyle instagram bebesi gibi yemiyor ne yazık ki. Her şeyden azar azar yiyor işte, buna şükür. Zaten boya gidip zayifliyorlar ya da benimki öyle

Reactions: fsp
biliyorum ilk deye bende kafama takıyorum bu kilo konusunu. benimkide minyon bebek. ilk aylarda kilo alımı çok çok iyiydi 4aydan sonra birden bire azaldı 6aylğida 8kiloydu 3ayda 400gr almış sadece. doktorda normal persentilde geri kalma yok kafana takma desede olmuyor. ne yapsam yemiyor bazı günler normal yediğide oluyor gerçi. son bir ayda zar zor yediriyorum hep canım sıkılıyor alıp çoçuğu dövesim geliyor bizde sadece anne sütü bugün eşime söyledim mama alalım belki içer diye. bakalım nasıl olcak

Benimki tekil tdimlari hiç sevmemişti, kabaklı yoğurtlu çorba gibi şeylere geçtiniz mi? Sevebilir böyle. Karışık tadlar daha lezzetli. Bir de sogan koymaya başladım 8.ayda, lezzet değişince o da farkediyor

Dis cikarma doneminde olabildigince ac geziyolar zaten. 3 gun yiyolarsa 1 hafta yemiyolar. Sagligi yerinde olsun da eninde sonunda yer

Soğan sarımsak koyuyorum bizim yediğimiz yemeklerden sadece tuzsuz şekilde yapıyorum diyorum ya denemediğim şey kalmadı diye :/

Çok teşekkür ederim desteğin için benim sütüm de yetersiz gelmeye başladı mama verdik bu ay ona rağmen kilo almamış. Bu defa başka bir doktora gittik. Yediklerinin takibini yaptım. Diyetisyen de inceledi. Kan ve idrar tahilili verdi. Sonuclar henüz çıkmadı. Doktor bir sıkıntı görünmüyor ama sadece iştahsız demeyelim altında yatan bir hastalık var mı inceleyelim dedi. Bir yandan bebeğimi hastane hastane süründürmek istemiyorum bir yandan da bir sıkıntı varsa geç kalmak istemiyorum. Annelik çok zor

Her bebegin derdi sıkıntısı inan var. Ama hepimizin istegi saglikli olsunlar da halledilir seklinde. Citi piti bi bebistir insallah. Tedbirini al da gerisi takdir.

Sut zaten ek gıda arttıkça eski bol günlerine dönmüyor. Doğal olarak daha az emiyorlar artık, çok normal yani

Benim oğlan resmen çıldırdı kaç gündür gece gündüz durmuyo agliyo bagiriyo hiç biseyden memnun değil.. eli ağzında arda arda diş cikariyo yoruldum baya

Benim oğlan resmen çıldırdı kaç gündür gece gündüz durmuyo agliyo bagiriyo hiç biseyden memnun değil.. eli ağzında arda arda diş cikariyo yoruldum baya
Silikonlu meyve fileleri varya ucu emzik gibi olan. Ondan al hatice. Icine meyve puresi koy buzluga at 3 saat. Cikar ver eline. Hem onu yemis olur hem de soguk soguk disini rahatlatir. Benimki de cok huzursuz disten ya sabir diyorum.

Silikonlu meyve fileleri varya ucu emzik gibi olan. Ondan al hatice. Icine meyve puresi koy buzluga at 3 saat. Cikar ver eline. Hem onu yemis olur hem de soguk soguk disini rahatlatir. Benimki de cok huzursuz disten ya sabir diyorum.
Veriyorum başta iyi güzel yiyo gibi ama sonra sinirlenip alıp vuruyo yerlere.. bende çok sabır çekiyorum valla gece gunduz tepemde ötüp duruyo

Sizin bebişlerde de paçalara yapışma, sürekli kucakta gezmek isteme huyları başladı mı. Güya emekliyor, böyle daha rahat oldu derken şimdi de paçalarıma yapışıp kucağa alınmayı bekliyor. Sizinkilerde var mı böyle bişey?

Bizde de aynı paçalarıma yapışıyor ama kucakta da durmuyor

Benim oglum 9 aylik oldu emekleme yok 7.disini cikariyor yürütece koy gorumcem diyor sizce
Benimki de emeklemiyor, yuzustu surunuyor sadece. Yuruteci doktorlar artık zararlı buluyor ben almadim. Onun yerine yürüme yardımcısı aldim. Onlar da emekleme içim değil yürüme için. Ikinci eline bakabilirsin sıfır ürüne para vermeden

9.ayda bebeklerde ayrılık kaygısı başlıyormuş, bundan dolayı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…