2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oglum 12 gun sonra 10 aylik olacak emekleme tutunup kalkma kanepeden tutunup ilerleme var. Smdiye kadar pacama yapisikti cok sukur artik beni saldi. Yuruteci doktorlar onermiyolaryurumeyi bozdugu icin ama ozellikle erkek cocuklarina varikosele sebep verdigi icin asla alma diye uyariyolar. Yurume yardimcisi var buyuk oglumdan kalma onunla ufak denemeler yapiyoruz. Ellerinden tutunca yuruyo. Bu donemde beni kurtaran buyuk oglum oldu birlikte oynamaya basladilar. Emeklemeler donmeler itismeler. Cok tatlilar

Benim ki şu ara çıkardı benden başka kimseye gitmiyor ağlıyor her şeye gün içinde önceden yere koyardım kendisi oyalanirdi belirli bir süre şuan asla o yok sürekli parçalarımda bir süreç mi acaba inşallah düzelirler ya

Aralarında kaç yaş vardı sizinkiler in mersk ettim ne zaman bu evre oluyor henüz ilk bebeğim ama olur da ikinci bebek istersem bende böyle olsunlar istiyorum da yaş farkini merak ettim

Emeklemeden önce mi paçanıza yapışıyordu?

Benimki de öyle. Yerde kendi kendine oyalanırdı ama bu aralar öyle değil. Süreçse de inşallah kısa bir süreçtir.

Aralarında kaç yaş vardı sizinkiler in mersk ettim ne zaman bu evre oluyor henüz ilk bebeğim ama olur da ikinci bebek istersem bende böyle olsunlar istiyorum da yaş farkini merak ettim
4 bucuk yas var tam
Emeklemeden önce mi paçanıza yapışıyordu?
Dogdugu an basladi bana yapismaya. Bi muddet yakama yapisti oturmaya basladiktan sonra da bacaklarima atliyodu ben harekete gectigim an

Merhaba kızlar nasılsınız ? bizde güncellenmeler var çok şükür dişini yardı rahatladıkmı tabikii hayır. yanındaki dişide bugün yarın çıkar. emeklemeyi ilerletti artık çok zor dönemim başladı((( tutunup kalkıyorum sürekli. heves etmiş bunu, gece kaç kez uyansa ben uyanıncaya kadar tutup duruyo uykusu gözünden akıyor ama yok tutup illa kalkacak

Hanımlar merhaba, ya benim oğlumun 4 dişide çıktı 10 aylık olmasına 1 hafta var ama bitmek bilmeyen salyamız var, normalde kesilmesi gerekirdi, var mı salyası devam eden bebişler

Hanımlar merhaba, ya benim oğlumun 4 dişide çıktı 10 aylık olmasına 1 hafta var ama bitmek bilmeyen salyamız var, normalde kesilmesi gerekirdi, var mı salyası devam eden bebişler
Kimi bebeklerin nerdeyse hic olmaz kimininki disler bitene kadar devam eder. Benmkinde salya yok ama eli hep agzinda oldugu icin agiz cevresi yanaklari islak dolayisiyla da kirmizi kirmizi döküntü oluyo

Kimi bebeklerin nerdeyse hic olmaz kimininki disler bitene kadar devam eder. Benmkinde salya yok ama eli hep agzinda oldugu icin agiz cevresi yanaklari islak dolayisiyla da kirmizi kirmizi döküntü oluyo
Önlük dayanmıyor artık kimi diyor 2 yaşa kadar sürebilir

Merhaba kizlar bı sorum olacak oğlum hasta enfeksiyonu yüksek cikti üçüncü kez hastaneye gittik bir haftadir sürecin içindeyiz sürekli ateş burun tıkanıklığı öksürük var verilen ilaçları asla iciremedigimizi söyledim yine de yatış verilmedi bugün antibiyotik de eklendi tedaviye eklense nolacak püskürtuyor iciremiyoruz ve içmeden enfeksiyonu düzelmesi imkansiz az önce dolven verirken resmen mosmor oldu boguluyordu yavrum yarın özele gidip damardan tedavi isticez ya da iğne ama oncesinde buraya sormak istedim bu ilaçları iciremnin başka bir yolu var mı bu arada ek gidada yemiyor yigeceklerle verme gibi bir durumum da yok o yüzden

Dolven muadili pedifen vermisti doktor bize. Hem katı hem çok kokuyor. Calpol içen çocuk içeriyordu. Ilaci su ile açarak verdim ben. Bir de sade yoğurt üçüne ekleyip deneyebilirsin. Gecmis olsun

Yorumun icin tesekkur ederim canım sagol

4 aylikken gectigimiz bi surec. Neyle verirsem vereyim almadi. Enjektorle damla damla deneyebilirsin. Benm ogluma da yatis vermediler 5 gun gezdik hastane hastane. Sonra bi tanidik bulup yatirdik. Varsa imkan ole bisi yapabilirsiniz. Com gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…