Ailenizden fayda yoksa kadın sığınma evlerini düşünseniz? Bugün çenenizi sıkan yarın ne yapmaz çünkü Allah korusunHaklısınız konuşmuyorum 2 gündür konusmuyucamda cocuklar cocuklar değil aslinda büyük kızım ağlıyor baba beni bir yere götür diye çocuk ağlıyor çıkıp gidiyor birde bana sen dolduruşa getiriyorsun diyor ayrıca da tartışırken çenemi sıktı
Sabır diyorum canım çocuklarım içinAilenizden fayda yoksa kadın sığınma evlerini düşünseniz? Bugün çenenizi sıkan yarın ne yapmaz çünkü Allah korusun
Konusmuyorum tavirliyim insallah düzelir artık ne diyim bacı tek sıkıntımız bu evde hapisiz nefesim kesiliyor bazen sankiBacım bendede 3 çocuk var sıkıyorsa yapsın bakalım ya bu deveyi güder yada defolup gider.. bebem var diye her dediğine evet demem işine geliyosa .. köle mi almış bu herif kendine sende dik dur, bükülme sen sustukça ezer
Bu son mu diosunBenide ekleyiver bari
Bunu söylerken üzülüyorum ama çocuklarınıza iyilik etmiyorsunuz maalesef çünkü bende mutsuz bir ailede büyüdüm boşansınlar diye dua ederdim olan en çok çocuklara oluyor siz onlar için derken psikolojilerinin daha çok bozulmasına sebep olabilirsiniz size de onlara da yazıkSabır diyorum canım çocuklarım için
1 konuşma 2 konuşma sanmam düzelmez huylu huyundan geçmez sen doğumdan öncede böyleydi şimdide böyle değişti mi fark goruyo musun arasında bacıKonusmuyorum tavirliyim insallah düzelir artık ne diyim bacı tek sıkıntımız bu evde hapisiz nefesim kesiliyor bazen sanki
Ne yapar mesela zeyzeyAilenizden fayda yoksa kadın sığınma evlerini düşünseniz? Bugün çenenizi sıkan yarın ne yapmaz çünkü Allah korusun
Biz kadınların öğrenilmiş çaresizliği bu olsa gerek. Boyun eğmek sabır etmek düzelir diye beklemek. Ama duzeleneni ben görmedim aksine level atlıyorlar biz çektikçe. Sadece erkekler değil insan ilişkilerinde de böyle benceBunu söylerken üzülüyorum ama çocuklarınıza iyilik etmiyorsunuz maalesef çünkü bende mutsuz bir ailede büyüdüm boşansınlar diye dua ederdim olan en çok çocuklara oluyor siz onlar için derken psikolojilerinin daha çok bozulmasına sebep olabilirsiniz size de onlara da yazık
Öldürmek?Ne yapar mesela zeyzey
Bazen ölüm kurtuluş olabiliyor işkencenin kötülüğün sınırı yok ki senin aklına gelmez ama bazı mahluklarin yaptıklarını yapacaklarını.Öldürmek?
Ne yapayım baci1 konuşma 2 konuşma sanmam düzelmez huylu huyundan geçmez sen doğumdan öncede böyleydi şimdide böyle değişti mi fark goruyo musun arasında bacı
Gidişat ne 'olacak bekliyorum canımBunu söylerken üzülüyorum ama çocuklarınıza iyilik etmiyorsunuz maalesef çünkü bende mutsuz bir ailede büyüdüm boşansınlar diye dua ederdim olan en çok çocuklara oluyor siz onlar için derken psikolojilerinin daha çok bozulmasına sebep olabilirsiniz size de onlara da yazık
Esimle sorunum yok denebilecek evlilik cesidi bu degil. Ama ne desek bos ayni noktada bulusamiyoruz. Allah evlatlarinizin yuzune baksinArkadaşlar benim eşimle bir sıkıntım yok ama evdeyiz bir yere kendim tek gidemem bu huylari var aileden gelen olmaz olsaydı keske kendisi cikip gidiyor ben kendimi gectim çocuklarıma uzulmeye basladim artik kizima bugun dedim ki az daha sabret okula basliyican bu sene arkadaslarin olacak okuldan gelip odev yapicaksin baslasin okula da bende rahat edicem emin olun mesela o gun internetten affedersiniz camasir sipariş vermis hic demiyorki bu kadinada birsey aliyim banada hic sormazki bunu alicam diye birsey demiyorum ama insaninda zoruna gitmiyor degil sabrediyorum bakalim ALLAH sonumuzu hayır etsin
Ay ben de kayserideyim. Ismine de bayildim adiyla yasasinOktivus yaş 28. 38 +3 haftada kilo 3600 boy 48sm. Doğum yeri Kayseri. kız ismi Esmer 01.08.2022
Canim anlamiyorsunuz az once annemle konustum sen ne dedin sinirlendi diyo kizim için de diyo öldü gezme diyeEsimle sorunum yok denebilecek evlilik cesidi bu degil. Ama ne desek bos ayni noktada bulusamiyoruz. Allah evlatlarinizin yuzune baksin
Kızla konustu diyo sen okula basliyican daha akıllı anneni üzme falan kimsede demiyo kiz bunalmis demekki bende dedim nerdeyse diyecen iyi yaptı kocan yok oyle birsey de demiyorum konusturma falan filan işin olmasın diyoCanim anlamiyorsunuz az once annemle konustum sen ne dedin sinirlendi diyo kizim için de diyo öldü gezme diye
Bacım çeneden boğaza inmek çok da zor olmasa gerek bi kere şiddete başlayınca Allah korusunNe yapar mesela zeyzey