2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Beni dinleyeceklere mesaj yazıp anlatırım ama şunu söyliyeyim bende cocuklarimda evde hapis hayatı yaşıyoruz
Yani smdi kizicaklar bana ama iki kizinizla evde hapis hayati yasarken 3.yu de niye bu kadere ortak ettiniz. Oglan olunca farkli olur mu sandiniz? E devlet sifrenize kadar esiniz alamaz zaten. Onu sadece siz alabilirsiniz. Hem uzuluyorum hem de cok kiziyorum size. Hapis hayati ne demek muz cumhuriyetinde miyiz

Haklısınız konuşmuyorum 2 gündür konusmuyucamda cocuklar cocuklar değil aslinda büyük kızım ağlıyor baba beni bir yere götür diye çocuk ağlıyor çıkıp gidiyor birde bana sen dolduruşa getiriyorsun diyor ayrıca da tartışırken çenemi sıktı

Babam ariyip konuşucam dedi ben yok dedim babam da diyor senin kizinda otursun oturdugu yerde kavga onun yüzünden oluyor diye beni anlayan yok yani yok

Babam ariyip konuşucam dedi ben yok dedim babam da diyor senin kizinda otursun oturdugu yerde kavga onun yüzünden oluyor diye beni anlayan yok yani yok
O cenenizi sıkarken sizin eliniz napiodu. Tamam erkek fitrat olarak daha guclu olabilir ama iki yumruk yerken bi yumruk atamaz misiniz? Dedigim gibi buna cozumunuz yok ama artk dogurmayi birakarak dogmamis cocuklara iyilik yapin. Ben siddet goren bi annenin siddet goren cocuklarindan biriyim. Anneme her seferinde sordum bu adami bana baba yapmak icin cok mu dusundun diye

Sürekli şiddet yok ama tabi bunun onun haklı olduğu anlamina gelmez vurdu sonuçta ailemdende destek yok canım ben kaynanamla birlikken küsüp eve babam gile giderken cocugumu birakip gitmiştim çocukları istemezler oyle birsey olsa tabi ben asla boşanma taraftari değilim ama böylede devam etmez o yuzden 2 gündür konuşmuyorum konusmuyucamda ki ilk defa böyle küs alıyorum normalde ölümlü dünya kimseyle küs gitmem istemem diye hep düşünen insanım ama tavrımı koymam lazım artık evde bunalım artık hergun başım ağrıyor benim ya

Öyle çenemi sıktığı zaman bende tavır yaptım durdu zaten kendini sıktı yani vurmamak için gözümde degeri düştü artık bizi eve bırakıp gider çarşıya bizde evde evde evde gelen giden yok hergun 4 duvarın arasındayız benim kizim buyuk kizim 5 yasinda haziranda 6 olacak diger kziimda ayin 20 sinde 4 yasinda olacak cocuklar hep evde kaynanam gilin eve gitsek bahcelj ev orda oynuyorlar babam gilede 3ay sonra gitmiştim 3 4 gun kalmıştım ordada evin içindeydik en azından farkli insanlar görüp konuşup güldük ya ailemle farklı derken pardon

Bacım 3 çocuk var ailem desen boş cocukklarla zor yani
Bacım bendede 3 çocuk var sıkıyorsa yapsın bakalım ya bu deveyi güder yada defolup gider.. bebem var diye her dediğine evet demem işine geliyosa .. köle mi almış bu herif kendine sende dik dur, bükülme sen sustukça ezer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…