2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burnunu serum fizyolojikle yıkıyor musunuz sürekli sizinkide bizimki gibi cokmus ya sürekli sürekli geçirdik bizde üst üste bize de astım demediler ama astım ilacı falan kullanıyoruz zespira yazdı dönüşümlü hava veriyoruz bi ara benim oğlumda titriyordu acaba o da kortizondan oldu ben o an sinirlendiği için falan sanmıştım bu Arada antibiyotiği hiç önermedi doktorumuz antibiyotik yararlı bakterileri de öldürdüğü için daha çok hasta olmus çocuk dedi ki biz baya antibiyotik kullandık

Geçmiş olsun Bi fikrim yok ama bronşiolit olmasın diye hep burnunu açıyoruz serum fizyolojik yapıyoruz düzenli yaptınız mı buna rağmen mi oldu?
Burnu hiç tıkalı değildi hastalanınca yapmaya başladık belki açtığımızdan mı nedir ciğerlerine indi bende anlamadım hersey iyiyken birden oldu ilk burun akıntısı hapşırıkla başladı

Biz 2 defa antibiyotik siz atlattık ama sonrası ateşli falan olduğu için mecbur kullandık şuan yine öksürük ateş burun akıntısı var nöbetteyim dosunde hırıltı olmadığı sürece hava vermiyorum .. şükür bizde astım tanısı almadık bol bol serumla yıkıyorum, yikamazsam ciğere öyle iniyo ve anca öyle rahatlıyor yatarak yapmam uzun zamandır kucakta ve 20 mllik şırınga ile yaparım ne var ne yok çıkar .. ventolin genelde titreme yapıyormuş zaten evet

Hanımlar iyi akşamlar. Kızım 6 buçuk aylık. Geceleri uyku düzeniniz nasıl ? Saat başı uyanır mı bi insan yaaa. ? İlk kızım da bu zamanlar gece 2 max 3 kez uyanırdı ama bu uyumuyor. Dişten dicem ama 2 dişinide çıkarttı. Sürekli meme de durmak istiyor. Karnı tok kesinlikle eminim.

Emzik denediniz mi?emme ihtiyacı vardır veya çok uykulu ise memededir ama az çeker, doymaz

Emzik denediniz mi?emme ihtiyacı vardır veya çok uykulu ise memededir ama az çeker, doymaz
Emzik kullanıyor. Dalınca atıyor. Ağalayınca veriyorum gözü kapalı tutuyor gibi oluyor meme olmadığını anlayınca ağlamaya devam ediyor. Doymadığınu düşünmüyorum hatta çoğu zaman saat başı emdiği için sabaha karşı kusmaya başlıyor bu sefer çok içtiğinden uyuyamıyor

Üst dışını cikaricaktir çok zor oluyo gece uykuları falan

Gece 2 saatte bir uyanıyoruz biz de 8 aylık olmak üzereyiz ve çok uzun süredir bu böyle

Benımkiside bazen gece cok güzel uyuyor 1-2 kere kalkıyor bazende saat bası kalkıyor neye göre oluyor daha cözemedim

Selam arkadaslar yardiminiza ihtiyacım var ben erzuruma gidip demir yüksekliği için gitmiştim doktor riskli görmemişti ama yinede bi bakalim demişti gen testi birde 4 yada 3 tüp normal kan almışlardı gen sonucu 3 ay sonra cikar demişlerdi enabizdan bakiliyormus ama ben e devlet şifresi almam lazım gidemiyorum dün normal erzurum şehir hastanesinin sitesinden tc kimlik ve doğum tarihi ile giriş yaptım kan alınma sonucu doktorun ismi herşey yazıyor ama sonuç yazan yerin altindaki boşluk ta hiçbirşey yazmıyor üzerine tikladigim zamanda açılmıyor acaba sonuç hala belli olmamismidir e nabizdan hariç nerden bakıp ogrenebilirim numara verdiler ona da dk kam yok babam aradi açmiyorlar dedi ne yapabilirim lütfen yardımcı olun

Bir dönem Bizimde öyleydi şimdi 7 buçuk aya yaklaştık şükür düzeldi bir defa uyanıyor

Yani ptt ye gidip e devlet sifresi almaktan baska napabilirsiniz?

Beni dinleyeceklere mesaj yazıp anlatırım ama şunu söyliyeyim bende cocuklarimda evde hapis hayatı yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…