- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
Hay Allah bu nedir ya size niye bunları yaşattılar çok üzüldüm okuduklarıma inanamadım yaşarken nasıl olduğunuzu tahmin ediyorum çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın hangi ildesiniz sizYok gece 2 kez oksurdu kasimin 28 inde goturdum hemen doktora. O gun doktor oksimetreyle olctu 92 cikti. Bana iyi dedi ama 95 alti iyi diilmis bebeklerde. Sadece burnunu ac atesi cikarsa calpol ver dedi. Aksamina kotulesti acile goturdum ama ates yok. Ishal basladi mamayi azaltti. Ertesi gun hirilti basladi sabah yine doktor ama baska bi doktor aksamina yine acil atesi de cikmaya basladi cunku. Yani aralik 2 ye kadar dolasa dolasa perisan olduk. Devlet ozel bir suru hastaneye gittik ayni hastanede farkli doktorlara gittik. En sonunda artk cocuk odem tutmaya basladi nefes alamaz oldu agzina bi damla mama gitse surup gitse kusmaya basladi. Emzirme danismaninin hemsire oldugu hastanede cocuk doktru vardi hemen o hemsireyi aradim durum bu cocuk kayip gidiyo elimden yatirmadilar dedm. Hemen hastaneye gec ben de doktor hanimi ariyorum dedi. Ama cocuk bayiliyo artk kucagimda bi anda gidiyo. O kadar paniktim ki doktor muayene ederken beni sakinlestirmeye calisti bi yandan. Yatis islemlerini bile beklemeden hemen odaya gonderdi bizi oksijen bagladilar. Korkunc gunlerdi gercekten. Sukur gecti. Smdi oksimetreyle olcuyorum ben ara ara. Gerekirse eve makine de alirim yeter ki cocuk o duruma bi daha gelmesin