2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok gece 2 kez oksurdu kasimin 28 inde goturdum hemen doktora. O gun doktor oksimetreyle olctu 92 cikti. Bana iyi dedi ama 95 alti iyi diilmis bebeklerde. Sadece burnunu ac atesi cikarsa calpol ver dedi. Aksamina kotulesti acile goturdum ama ates yok. Ishal basladi mamayi azaltti. Ertesi gun hirilti basladi sabah yine doktor ama baska bi doktor aksamina yine acil atesi de cikmaya basladi cunku. Yani aralik 2 ye kadar dolasa dolasa perisan olduk. Devlet ozel bir suru hastaneye gittik ayni hastanede farkli doktorlara gittik. En sonunda artk cocuk odem tutmaya basladi nefes alamaz oldu agzina bi damla mama gitse surup gitse kusmaya basladi. Emzirme danismaninin hemsire oldugu hastanede cocuk doktru vardi hemen o hemsireyi aradim durum bu cocuk kayip gidiyo elimden yatirmadilar dedm. Hemen hastaneye gec ben de doktor hanimi ariyorum dedi. Ama cocuk bayiliyo artk kucagimda bi anda gidiyo. O kadar paniktim ki doktor muayene ederken beni sakinlestirmeye calisti bi yandan. Yatis islemlerini bile beklemeden hemen odaya gonderdi bizi oksijen bagladilar. Korkunc gunlerdi gercekten. Sukur gecti. Smdi oksimetreyle olcuyorum ben ara ara. Gerekirse eve makine de alirim yeter ki cocuk o duruma bi daha gelmesin
Hay Allah bu nedir ya size niye bunları yaşattılar çok üzüldüm okuduklarıma inanamadım yaşarken nasıl olduğunuzu tahmin ediyorum çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın hangi ildesiniz siz

selamınaleyküm kızlar
Çocuklarınız günde kaç uyku yapıyor bizim ki 3 uyku yapıyor normalde sanki bu ara 2 uykuya düşecek gibi

Arkadaslar merhaba. bebislerinizle saglikli ömürler diliyorum hepinize. 18. haftamdayim ve ates yuksekligim vucut agrim var cok. parol kullanabilirsn demisti doktorum baslarda. ates zararli demisti. Internette arastirinca parol grubunun otizmi tetikledigi soyleniyor sizler ictiniz mi hamileliginizde merak ediyprum😥 bende agustos annesi olacagim insallah

Arkadaslar merhaba. bebislerinizle saglikli ömürler diliyorum hepinize. 18. haftamdayim ve ates yuksekligim vucut agrim var cok. parol kullanabilirsn demisti doktorum baslarda. ates zararli demisti. Internette arastirinca parol grubunun otizmi tetikledigi soyleniyor sizler ictiniz mi hamileliginizde merak ediyprum😥 bende agustos annesi olacagim insallah
Hamilelikte parol içilebilir deniliyor ben ayağımı burkmuştım çıkmıştı o ara bi kaç defa içmiştim hamileyken çok şükür bir sıkıntı olmadı
Ateş konusunda bi fikrim yok malesef

Kızlar bebekleri mama içen anneler nasıl aştınız anne sütü içmemesini benimki hep mama meme gitti memeyi bıraktı sağıyordum şimdi tamamen bitti çok üzülüyorum aşamıyorum bi türlü psikolojim bozuldu resmen mamayıda içmek istemiyor zar zor içiyor öyle gördükçe kahroluyorum resmen

Kızlar bebekleri mama içen anneler nasıl aştınız anne sütü içmemesini benimki hep mama meme gitti memeyi bıraktı sağıyordum şimdi tamamen bitti çok üzülüyorum aşamıyorum bi türlü psikolojim bozuldu resmen mamayıda içmek istemiyor zar zor içiyor öyle gördükçe kahroluyorum resmen
Kuzum dert etme. Kismetinde olsa emerdi benm ilk bebegim de ikinci bebegim de duzgun emmedi kendimi paraladim ama olmadi malesef. Ilki 8 aylikti biraktiginda ki zaten keyfi emiyodu. Ikinci de birakti birakicak ben vermesem yuz yil aklina gelmez meme. Kahrolacak bisey yok ek gida zamanina geldik geciyoruz. Yemege agirlik vericeksin. Yedirip uzerine mama vericeksin. Dolu dolu listeler atmislar cok.isine yarar bence senin. Hic uzulme. Ucunda ölüm yok ya saglik olsun

Hiç üzülme ben bebeğim güzelce emerken sütüm varken sağlık sebebiyle 2 buçuk aylıkken bıraktırmak zorunda kaldım çünkü ilaç kullanmam gerekiyordu… bugüne kadar emmesi bile çok çok güzel keşke bende emzirebilseydim doya doya

Kuzum dert etme. Kismetinde olsa emerdi benm ilk bebegim de ikinci bebegim de duzgun emmedi kendimi paraladim ama olmadi malesef. Ilki 8 aylikti biraktiginda ki zaten keyfi emiyodu. Ikinci de birakti birakicak ben vermesem yuz yil aklina gelmez meme. Kahrolacak bisey yok ek gida zamanina geldik geciyoruz. Yemege agirlik vericeksin. Yedirip uzerine mama vericeksin. Dolu dolu listeler atmislar cok.isine yarar bence senin. Hic uzulme. Ucunda ölüm yok ya saglik olsun
Ek gıda da yemiyor verdiğim hiç bişeyi dolu dolu yemiyor iki üç kaşık bişi,tabi sağlıklı olsun önemli olan oda işte

Hiç üzülme ben bebeğim güzelce emerken sütüm varken sağlık sebebiyle 2 buçuk aylıkken bıraktırmak zorunda kaldım çünkü ilaç kullanmam gerekiyordu… bugüne kadar emmesi bile çok çok güzel keşke bende emzirebilseydim doya doya

Çok geçmiş olsun 😔 ah keşke

Ben içtim cok sükür bir şey olmadı. Doktorlar izin veriyormzaten

Merhaba ben hamileliğimin 3. Ayında covid olmuştum günde 4 tane parol içiyodum. Hiçbir şey olmadı ki zaten içebileceğin tek ilaç o. İçmemeye kalktığımda ateşim yükseliyodu ki bu daha tehlikeli. Dolayısıyla doktor veriyorsa sorun yok

Gelmişken kızlar hepinize merhaba, bu aralar çok aktif değilim. İşe başladım yoğun geçiyor günlerim. Bebemin de dişi çıkmaya başladı yani ben diş olduğunu düşünüyorum umarım diştir çok hıysuz sürekli ağlaaa ağlaaa gece defalarca uyaaan uyaaan uyaaan. Bi de diş çıkarırken sümük oluyomuş sürekli burnu akıyo silmek isteyince azcık mendil dokundursam ağlıyo 😂

Bi kez anne olduk hep endişe dert tasalıyız artık. Tüm bebişlere sağlık diliyorum. Bizlere de onlarla güzel keyifli vakit geçirmeler olsun. Güzel güzel büyütelim bebelerimizi. 💘

Yine gelicem beni özleyin anacım 😝

@gulumsebebek

Konu bebekler olunca içerik önemli oluyor, bence bir okuyun, kullanip kullanmamak size kalmış tabi

Hemen hemen hepsinin içeriği bozuk ben 3 çocukta kendimde kullanırım bı yan etkisini görmedim hiç ve 1 haftadır sıkı ishaliz anca bu söndürdü ne biliyim ne kullanacağımı sasirdim

Dislerimiz iyice cikmalik oldu ama hala yok ve aşırı ishal ne ek gideyi ne memeyi düzgün aliyo su veriyorum bolca günde baya bez değiştirir olduk başı elleri sıcak ateşi 37 yi geçmiyo ama büyük oğlum yine hastalık getirdi çocuklar hep hasta küçükte aldı haliyle burun akıntısı vardı bugünde öksürük başladı zaten 4 defa bronşit geçirdik üst üste antibiyotik ve havalar derken iyi hastalanmiyo dedim yine başladık yarın randevu aldım korkum yine bronşit olacak diye uyku denen bişey kalmadı gece gündüz hepsi üst üste geldi

Hemen hemen hepsinin içeriği bozuk ben 3 çocukta kendimde kullanırım bı yan etkisini görmedim hiç ve 1 haftadır sıkı ishaliz anca bu söndürdü ne biliyim ne kullanacağımı sasirdim
Ishal icin gecmis olsun
Hepsinin icerigi bozuk değil, bugün yan etkisi olmayabilir uzun dönemi bilemiyoruz sadece. Belki etkisi olacak belki olmayacak, artık kullanım anne karari, bir şey diyemem

kızlar diş sürümü baslamıs bizim kızın. diş eti kabarmıs geliyo dişler dedi doktor. kaç güne cıkar bu diş tahmini. diş cıkaran bebeler var mı aranzda
Bizim uzun zamandır kabarikti damaklar salya ateş kaşıma huysuzluk bu ara yine arttı birazcık eti yırtılmış bugün 2 haftayı buldu hemen hemen canim

Arkadaşlar lütfen bana bi akıl verin bi bildiğiniz var mı söyleyin çocuğum 6 aylıkken bronşit oldu sonra zatürre dediler 3 kere hastanede yattık 4 5 gün arayla 1 hafta kaldık hepsinde oksijeni düşüyordu sürekli havalar falan hala ventolin alıyoruz çocuğum hiç iyileşemeyecek gibi geliyor çevrenizde yada sizde var mı başına gelen zatürre yada bronşit neden geçmiyor neden hemen tekrarlıyor doktorlar normal diyo ama çocuğum çok zayıfladı ve çok yıprandık psikolojim çok bozuldu her an çocuk hasta olacak korkusuyla yaşıyorum evden dışarı çıkmaya korkuyorum kimseyle görüşmüyoruz ablası okula gidemiyor ne zaman atlatırız bu durumu😵‍💫
Biz 3 aylıkken yakalandık genelde oğlum okuldan getirince burun akıntısı öksürükle ciğere iniyo solunumda bı sıkıntı olmadı ama ıslık sesi gibi nefes alıp vermesi oluyodu antibiyotik 2 farklı dönüşümlü hava kullandık artık kortizon almaktan titremeye başlamıştı 2 hafta aralarla sürekli bronşit olduk 4 defa 5.de yolda galiba en sonunda 39.5 kadar ateş yapmıştı anlıyorum seni çok stresli psikoleji bozan bişey doktorumuz bı alerji bölümü görmeli astım mı diye dedi herşeyi temiz çıktı anne karnından gelen bagisiklikla alakalı olabilir 2 yaşına kadar astım dişi belirtilerde normal dedi doktor antibiyotikle değil artık sadece hava ve bol bol serum fizyolejikle atlatiyoruz ve şuan yine hasta boğazı iyi değil ama ciğeri temiz dedi her ihtimale karşı antibiyotik verdi ama kullanmadan serumla iyileşmeye bakicam

Son düzenleme:
X