2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dalin granül kullanyorum yada e bebegın deterjanları var makına için yumusatıcıyla birlikte sıvı olan onu kullanıyorum canım. granülü ilk etapta e bebekten aldım sonra bitnce acil ihtiyactan dalini alabildim e bebege gidemedim

Ne güzel detaylı anlatılmış ben şu an 2 öğün veriyorum kahvaltı ve öğlen sebze şeklinde bu çok yoğun geldi bana ama benim Dr liste felan vermedi iyi oldu bu teşekkür ederim canım

Calpol ver husursuzluğu için ağrısı vardır

Pisik konusunda master yapmış birisi olarak en iyi gelen Bepanthol Baby oldu her şeyi denedik doğal yaglar kremler denemedigimiz marka kalmadı tek işe yarayan bepantol oldu oğlumun teni çok hassas bepantol içerik olarak çok temiz değil ama yapacak hiç bişey yok inatçı pişikle uğraşmaktansa sürüyorum valla ikinci surmede iyilestiriyor en geç bı deneyin isterseniz

Bende aynı durumdayım canım meme dışında herşeyi reddiyor çok hastalandı biz 3 hafta hastanede yattık huyu suyu herşeyi değişti zayıfladı çok üzülüyorum senin gibi incecik kaldı çocuğum

Arkadaşlar lütfen bana bi akıl verin bi bildiğiniz var mı söyleyin çocuğum 6 aylıkken bronşit oldu sonra zatürre dediler 3 kere hastanede yattık 4 5 gün arayla 1 hafta kaldık hepsinde oksijeni düşüyordu sürekli havalar falan hala ventolin alıyoruz çocuğum hiç iyileşemeyecek gibi geliyor çevrenizde yada sizde var mı başına gelen zatürre yada bronşit neden geçmiyor neden hemen tekrarlıyor doktorlar normal diyo ama çocuğum çok zayıfladı ve çok yıprandık psikolojim çok bozuldu her an çocuk hasta olacak korkusuyla yaşıyorum evden dışarı çıkmaya korkuyorum kimseyle görüşmüyoruz ablası okula gidemiyor ne zaman atlatırız bu durumu

Mamayi ne zaman veriyoz ya da anne sutunu liste hep yemek dolu

Benimki yatti zaturreden. 5 gun yatti cikti 5 gun evde tedavi gordu 2 hafta sonra tekrar hastalandi. Ama ben hastalanmasina izin vermeden hemen goturdum ayni tedaviyi evde gordu. 2 ay sonra bida oldu yine hemen goturdum yine evde. Tam iyilesmis diil hala tam kapasite nefes alamio vrntoline devam ara ara. Yaz gelsin toparlar dio herkes. Ben de uzuluyorum ama smdi cook cok iyi o halinden. Iyilescek merak etme

Ventolini buyuk makineyle vermek cok zor oluyo. Tavsiyem mesh nebulizator alman. Ben hep iykusunda veriyorum hem sessiz hem oturmasi gerekmiyo

Evet bize de yazın daha iyi olur dediler ventolin cortair devam ama nasıl koruyacağım bilmiyorum kızım okula gidiyordu evde çok sıkıldı benimde işe başlamam lazım karantinaya alamadık çocuğu ne yazık ki

Ventolini buyuk makineyle vermek cok zor oluyo. Tavsiyem mesh nebulizator alman. Ben hep iykusunda veriyorum hem sessiz hem oturmasi gerekmiyo
Aldım evet var ama doktor kompresörlüleri daha iyi buluyor bende meshle veriyorum ama daha kolay

Aileden ateşli hastalık gecmisi yok ise 37 derece calpol için aslında erken. Vucuda asi ile pasiflestirilmis virüs girdiniz için akyuvarlar atesi yukseltip savasiyor. 37,5 un altinda ilaç vermiyorum ben şahsen. Takdir sizin tabi.

Menenjit asisinda ağrı yaptı bizde de, 2 güne toparliyorlar çok şükür

Gecmis olsun

kızlar diş sürümü baslamıs bizim kızın. diş eti kabarmıs geliyo dişler dedi doktor. kaç güne cıkar bu diş tahmini. diş cıkaran bebeler var mı aranzda
Bizim 1 hafta arayla 2 tane çıktı, 3.aydan beri salyali ve kasiniyoruz

1 yaşına kadar süt vermiyorlar, keçi de olsa iddiali doktormus

Ne güzel detaylı anlatılmış ben şu an 2 öğün veriyorum kahvaltı ve öğlen sebze şeklinde bu çok yoğun geldi bana ama benim Dr liste felan vermedi iyi oldu bu teşekkür ederim canım

Doktorun verdiği ornegi paylasayim ben de

Eklentiler

• Screenshot_20230304_215214_Gallery.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20230304_215225_Gallery.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 51
Bende dalin granül kullaniyodum doktor cildine iyi gelmiyor dedi şubat indiriminde de 6-7 paket stoklamistim e bebekten. Artık onları bizim beyazlara kullanırım bebeğe dalan zeytinyağlı aldım onu denicem
Geçen ay ki listede böyleydi bizim yani 2 ana 2 ara 1 akşam muhallebisi şeklindeydi bu listeyede bugün başladım. Aşının huzursuzluğu anca geçti bide alerjik bi durum olursa ikisi karışmasın diye. Yumurtayı filan sevdi gibi inşallah iştahı açılır çeşit artınca. Rica ederim önümüzdeki ay da paylaşırım yeni listeyi.
Kuvezdeyken Alınacaklar listesi verdiler orda pişik kremi olarak bepanthol istemişler onu kullanıyorlardı bizde ayni devam ettik taburculuktan sonra yani doğduğundan beri hep bepanthol kullanıyoruz hiç pişik olmamisti ama ek gıdayla birlikte pekmez pişiğini gecirmedi
Mamayi ne zaman veriyoz ya da anne sutunu liste hep yemek dolu
Anlatirken video çektim yazmadi kenarlarına tek tek ama mesela kahvaltıyla meyve arası mama var ogleyle meyve arası mama var yani aralarda mama var birde yatarken ve gece beslenmesi mama. Ama benimki zaten 2 kasık anca yediğinden ben yemek yedirip 5-10 dk sonra mama veriyorum ek gidayi yemiyoki doysun

1 yaşına kadar süt vermiyorlar, keçi de olsa iddiali doktormus
Valla sütlaçı muhallebiyi bile keci sütüyle yap diyor. Mesela bu geçen ay ki listemiz. İnfatrini yazan yerler bizim raporlu ozel mamamiz. Burda da keçi sütü öneriyor

Eklentiler

• 20230201_193548.jpg
    146,6 KB · Görüntüleme: 52
Bizde perşembe olduk 3.doz bexsero. Hala bacağı ağrıyor ateş yapmadı bu sefer ama ilk dozda fazlaca yükselmişti

Valla sütlaçı muhallebiyi bile keci sütüyle yap diyor. Mesela bu geçen ay ki listemiz. İnfatrini yazan yerler bizim raporlu ozel mamamiz. Burda da keçi sütü öneriyor
Dogrudur, doktorun listesindeki muhallebi tarifi 1 yaşına kadar su içeriyorsa sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…