- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
ERİK yapmış olabilir mi acabaHavuç patates kabak erik elma armut irmik pirinc unu filan yiyor ekstra herhangi bisey vermedim de doktorun listesine uyuyorum değişiklikler yaparak
Bende dün instagramda denk geldim herkes çok önermiş arko krem yoktu evde dün bugün aldım inşallah bize de iyi gelirArko krem var o hemen geciriyo bizde dünden beri ishal olduk bende her sürmene rağmen git gide büyüyo pisigi arko sürdüm yaniga bile çok iyi geliyo
Pekmez yapmış doktor pekmez pisigi dedi pekmezi kestik zaten normal direk kasikla icmiyodu hazırladığım şeylerin içine koyuyodum onuda koymucam bi süreERİK yapmış olabilir mi acaba
Aylik ort 500 600 dr olacak max demişti doktorum artık 6. Ay itibaren ile, her ay 1 kg alsa 20 kg olurdu yaşında bebeler :))Ek gıdaya geçtiğiniz ilk ay bebisleriniz kaç gram aldı? Benimki ek gıdaya geçen ay geçti koca bir ayda sadece 250 gram almış
Arko krem var o hemen geciriyo bizde dünden beri ishal olduk bende her sürmene rağmen git gide büyüyo pisigi arko sürdüm yaniga bile çok iyi geliyo
Bizimkide baya bocaladi bu ay başta hiç yemedi ek gida son bi kaç gündür bi kaç kasık anca yiyor yeni liste verdi doktor yumurta kiyma ve çeşitli sebzelerden oluşuyor yarın yeni tatlar denicez sever inşallah.Aylik ort 500 600 dr olacak max demişti doktorum artık 6. Ay itibaren ile, her ay 1 kg alsa 20 kg olurdu yaşında bebeler :))
haftaya gidip gorecegiz biz de ama çok bsey beklemiyorum. Dış çıkması ile de birlikte ne emiyor ne formül mama alıyor adamakilli, ek gıda desen tadimlik doyurmuyor.
Bir sonraki ay artik tadım değil tam menulerr geçiş oluyor, kilo aldirici kahvaltı ve anaogunler hazirlayabilirsin
Evet bende biraz araştırdım içerik temiz değil sudocrem de bile değil. Pişikle acısını çekip sürekli batma hissi yaşaması mi böyle karmaşık içerikli bi kremi sürüp bir iki kez de sorunu geçirebilmek mi ikilemdeyim. Pisigi gecirmezse diye de düşünüyorum deneme tahtası olacak bu durumda cocuk. Kremi aldım elimde ama hala suremedim biraz huysuz bugün aşıdan. Kafam karmakarışık oldu bugüngulumsebebek
Konu bebekler olunca içerik önemli oluyor, bence bir okuyun, kullanip kullanmamak size kalmış tabi
Gecmis olsun oncelikle.Bizde öyle bir durum yok ki ek gıdaya giriş zorladı, en en kotuyu düşünme LutfenBizimkide baya bocaladi bu ay başta hiç yemedi ek gida son bi kaç gündür bi kaç kasık anca yiyor yeni liste verdi doktor yumurta kiyma ve çeşitli sebzelerden oluşuyor yarın yeni tatlar denicez sever inşallah.
Birde bizde kalpte sıkıntılı bi açıklık var kilo alımını ciddi manada etkiliyor. Genel kontrolllerini yapan doktora göre 250 gram almış olması da iyi. kardiyoloji doktoru kilo alımı durursa getir demişti çok korkuyorum inşallah sadece ek gida bocalamasindan azalmıştır eğer bir sonraki ay kilo alımı durursa acil kardiyoloji ve ameliyat durumu olabilir. Çok canım sıkıldı
Zor tabi, ben earth mama almıştım çok memnunum ama fiyati ucmus. Penaten sensitive deneyebilirsin, içerik temiz ve Alman kalitesiEvet bende biraz araştırdım içerik temiz değil sudocrem de bile değil. Pişikle acısını çekip sürekli batma hissi yaşaması mi böyle karmaşık içerikli bi kremi sürüp bir iki kez de sorunu geçirebilmek mi ikilemdeyim. Pisigi gecirmezse diye de düşünüyorum deneme tahtası olacak bu durumda cocuk. Kremi aldım elimde ama hala suremedim biraz huysuz bugün aşıdan. Kafam karmakarışık oldu bugün
Amin teşekkür ederim ameliyat durumu var fakat 2 yas hatta daha ileride diye umut ediyorum kilo alimi durmazda aksi durum olmazsa tabi umarim bi sıkıntı yasamayiz. Havuc balkabagi patates bunları yoğurtla filan karıştırınca yiyor ayrı ayrı yemiyor tat alamıyorlar sanırım. Beslenme çeşitliliği arttıkça yediklerinden tat alıp damak lezzetleri gelişir de yemeye daha çok ağırlık verirler inşallah zormuş bu ek gida işleriGecmis olsun oncelikle.Bizde öyle bir durum yok ki ek gıdaya giriş zorladı, en en kotuyu düşünme Lutfen
Benimki bir balkabagi bir de ıspanak sevdi. Diğerlerini yogurt dahil sebzeleri pek sevmedi
Bugun patates ıspanak ve havucu pisirdim, ilikli kemik suyu ekledim, bunu sevdi böyle. Doktor mutlaka bulgur kinoa felan ekle, demirden yüksek demişti. Patates yerine ince bulgur eklenebilir mesela.
Earth mama genel olarak Türkiye satışı mi durdu acaba baktım şimdi hiç bi sitede görünmüyor. Diğer dediğinizi araştırayım teşekkür ederimZor tabi, ben earth mama almıştım çok memnunum ama fiyati ucmus. Penaten sensitive deneyebilirsin, içerik temiz ve Alman kalitesi
Bir de ben denemedim ama arkadaşım hem Pişik hem de meme ucu kremini kullanmıştı, mumsy diye yerli bir marka var. Yorumları iyi. Ona da bakabilirsibAmin teşekkür ederim ameliyat durumu var fakat 2 yas hatta daha ileride diye umut ediyorum kilo alimi durmazda aksi durum olmazsa tabi umarim bi sıkıntı yasamayiz. Havuc balkabagi patates bunları yoğurtla filan karıştırınca yiyor ayrı ayrı yemiyor tat alamıyorlar sanırım. Beslenme çeşitliliği arttıkça yediklerinden tat alıp damak lezzetleri gelişir de yemeye daha çok ağırlık verirler inşallah zormuş bu ek gida işleri
Earth mama genel olarak Türkiye satışı mi durdu acaba baktım şimdi hiç bi sitede görünmüyor. Diğer dediğinizi araştırayım teşekkür ederim
Geçti şükür pişik sorunumuz şimdilik sudocrem ve kantaron yağı sürdüm sadece ama şu bi önceki dediğinizi de sipariş verdim elimde bulunsun diyeBir de ben denemedim ama arkadaşım hem Pişik hem de meme ucu kremini kullanmıştı, mumsy diye yerli bir marka var. Yorumları iyi. Ona da bakabilirsib
Gecmis olsun, inşallah gerek kalmaz bir dahaGeçti şükür pişik sorunumuz şimdilik sudocrem ve kantaron yağı sürdüm sadece ama şu bi önceki dediğinizi de sipariş verdim elimde bulunsun diye
İnşallah teşekkür ederimGecmis olsun, inşallah gerek kalmaz bir daha
Dr verdiği listeyi Bi atar mısın canım özelden de olabilirİnşallah teşekkür ederim
*Sebze çorbası için bu listedeki sebzelerden en fazla 5 çeşit seçilecek ama muhakkak biri kırmızı mercimek olsun dedi.Dr verdiği listeyi Bi atar mısın canım özelden de olabilir
Kızlar oto koltuk ne tercih ettiniz?
Besafe izi comfort isofix x3 düşünüyorum suan .
Aslında maxi-cosi axissfix de hosuma gidiyor ama bilemedim genelde onun yatış pozisyonundan memnun kalmamıslar