- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
Deterjansiz da nasıl çıkacak kirler önceden iyiydi şimdi ek gida batigi hep kıyafetler. Sıvı daha mı iyiymiş granulden şuan ne kullanıyorsunuz? Evet dalinin iyi olmadığını saglikocagindaki doktor da söyledi biliyodum da aslında ama hadi hapsirtmadi sıkıntı olmadı filan diye kullaniyodumBenimkinde de egzama çıktı vücudunda iltihap aktı resmen deterjan sıvıya geçin ek durulama yapın hatta deterjansiz yıkayın dedi kremler ilaçlar çok şükür geçti. Dalin de içeriği temiz ürünler arasında değil bilginiz olsun
Greenclean yada baybme bu ikisi yinede ek durulama yaptırmak lazım deterjan kalıntısı kalmasınDeterjansiz da nasıl çıkacak kirler önceden iyiydi şimdi ek gida batigi hep kıyafetler. Sıvı daha mı iyiymiş granulden şuan ne kullanıyorsunuz? Evet dalinin iyi olmadığını saglikocagindaki doktor da söyledi biliyodum da aslında ama hadi hapsirtmadi sıkıntı olmadı filan diye kullaniyodum
Teşekkür ederim bunları denicem değiştirmem şart artık deterjanıGreenclean yada baybme bu ikisi yinede ek durulama yaptırmak lazım deterjan kalıntısı kalmasın
Weleda baby nin pişik kremi cok övülüyor canım denedin miSudocrem sürüyorum geçirmedi ya
Ben minorisn leke cıkarıcısını sıkıp sonra gene minorisin doğal deterjanı ile yıkıyorum genelde cıkıyorDeterjansiz da nasıl çıkacak kirler önceden iyiydi şimdi ek gida batigi hep kıyafetler. Sıvı daha mı iyiymiş granulden şuan ne kullanıyorsunuz? Evet dalinin iyi olmadığını saglikocagindaki doktor da söyledi biliyodum da aslında ama hadi hapsirtmadi sıkıntı olmadı filan diye kullaniyodum
Bunu da araştırayım bi trendyolda vardır sanırım. Teşekkür ederimBen minorisn leke cıkarıcısını sıkıp sonra gene minorisin doğal deterjanı ile yıkıyorum genelde cıkıyor
Oral dönemdeler her şeyi ağızlarına sokup yalıyolar yapışmıştır eline bi yerden yutmuştur. İlk doğum saçları dökülürken benim bebem elini kafaya götürüp saçlarını yolup elini emmek için ağzına sokuyodu ne kadar dikkat edip temizlesem de kakasından hep saç çıkıyordu hiç bişey olmadı şükür. Kaşla göz arasında hallediyolar vallaİyi akşamlar oglum 6 aylik bugun poposundan kil çektim şimdi diyeceksiniz senin şaçin asla degil ne renk ne uzunluk uymuyor bu ne olabilir
Her yolu denedim sadece püre emziğinde meyve yiyor 3 gündür ayran yapıyorum güzel içiyor, yoğurt da sevmiyordu çünküSevdiği şeyler vardır mutlaka püre sevmiyordur belki blw dene
Ben humana süt artırıcı çay kullanmıştım baya fayda etmiştiSelam arkadaslar sizin yardiminiza ihtiyacım var görümcem dogum yaptı 3.çocuğu sezaryan oldu 3 dogumlari da sütü az geliyor diğer cocuklarindada aynıydı cok az geliyor sütü ne yapabilir önerisi olan varmi acaba
Merhaba 2030 gibi yatıyor uykusu gelmiş şekilde ilk tam dalana kadar bazen yarım saat sonra kalkıyor ama hep anne sütü tercih ettiği için beyefendi defalarca kalkıyoruz gece de. Bi de hala ağlayarak Pırt yapıyoruz gazlıyız yani neler denemenize rağmen. Sabah ta ablamız okula gidiyo 0630 kalkıyoruz onda kalkıyor mecbur öğle uykularımız da saat olarak düzenli ama çok kısa rabbim ayrımcımız olsun meme olayı bitince umarım uyuruzHanimlar bebisleriniz gece uykusuna kacta yatiyor? Sabah kacta uyaniyorsunuz? Gece uyuyamadigimdan sabah 7'de uyanmak cok zorluyor beni.
Bizde dün ishal olduk pişik yaptı sudocrem geçirdi bizde her alt açmada sürüyorumValla bugün baktım bizde de geçirmemiş baya açık tuttum altını sürekli sürüyorum kösülüyor ama gecmiyor ek gida pisigi diyolar. Bende senden gördüm kantaron yağı aldırdım onu denicem
Geçti bizimki mandalina yalatmıştım ondan oldu galiba kantoronla yağladım sürekli gece de sudokrem yoğurt gibi sürdüm iki gece de geçti zeytinyağı da asitini aldır ocakta 30 sn ısıt soğut günlük açmalarda kızaran yerlere sür o da pişiği önlüyoValla bugün baktım bizde de geçirmemiş baya açık tuttum altını sürekli sürüyorum kösülüyor ama gecmiyor ek gida pisigi diyolar. Bende senden gördüm kantaron yağı aldırdım onu denicem
Şimdilik geçti ama yazayım bir kenera lazım olursa denerimWeleda baby nin pişik kremi cok övülüyor canım denedin mi
Bizimki de yoğurt sevmiyor ben de denedim Bi kere ayran içer gibi oldu inşallah içer bizimki de.. Yere sofra bezi ser yere oturt eline ver her şeyi oynasın yesinHer yolu denedim sadece püre emziğinde meyve yiyor 3 gündür ayran yapıyorum güzel içiyor, yoğurt da sevmiyordu çünkü
Bizde dün ishal olduk pişik yaptı sudocrem geçirdi bizde her alt açmada sürüyorum
Her alt açmada bi sudocrem bi kantaron yağı sürüyorum azıcık bile çiş yapsa hemen değiştiriyorum günde 1 saate yakın açık bırakıyorum 3 gündür geçmedi hala ya bide zeytinyağını deneyeyimGeçti bizimki mandalina yalatmıştım ondan oldu galiba kantoronla yağladım sürekli gece de sudokrem yoğurt gibi sürdüm iki gece de geçti zeytinyağı da asitini aldır ocakta 30 sn ısıt soğut günlük açmalarda kızaran yerlere sür o da pişiği önlüyo
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için söylerim insallah etki ederBen humana süt artırıcı çay kullanmıştım baya fayda etmişti
O zaman yediği bir şeyden olabilir ne yiyor düzenli yediği bir şey var mıHer alt açmada bi sudocrem bi kantaron yağı sürüyorum azıcık bile çiş yapsa hemen değiştiriyorum günde 1 saate yakın açık bırakıyorum 3 gündür geçmedi hala ya bide zeytinyağını deneyeyim
Havuç patates kabak erik elma armut irmik pirinc unu filan yiyor ekstra herhangi bisey vermedim de doktorun listesine uyuyorum değişiklikler yaparakO zaman yediği bir şeyden olabilir ne yiyor düzenli yediği bir şey var mı
Arko krem var o hemen geciriyo bizde dünden beri ishal olduk bende her sürmene rağmen git gide büyüyo pisigi arko sürdüm yaniga bile çok iyi geliyoHer alt açmada bi sudocrem bi kantaron yağı sürüyorum azıcık bile çiş yapsa hemen değiştiriyorum günde 1 saate yakın açık bırakıyorum 3 gündür geçmedi hala ya bide zeytinyağını deneyeyim