Bende dalin granül kullaniyodum doktor cildine iyi gelmiyor dedi şubat indiriminde de 6-7 paket stoklamistim e bebekten. Artık onları bizim beyazlara kullanırım bebeğe dalan zeytinyağlı aldım onu denicem
Geçen ay ki listede böyleydi bizim yani 2 ana 2 ara 1 akşam muhallebisi şeklindeydi bu listeyede bugün başladım. Aşının huzursuzluğu anca geçti bide alerjik bi durum olursa ikisi karışmasın diye. Yumurtayı filan sevdi gibi inşallah iştahı açılır çeşit artınca. Rica ederim önümüzdeki ay da paylaşırım yeni listeyi.
Kuvezdeyken Alınacaklar listesi verdiler orda pişik kremi olarak bepanthol istemişler onu kullanıyorlardı bizde ayni devam ettik taburculuktan sonra yani doğduğundan beri hep bepanthol kullanıyoruz hiç pişik olmamisti ama ek gıdayla birlikte pekmez pişiğini gecirmedi
Anlatirken video çektim yazmadi kenarlarına tek tek ama mesela kahvaltıyla meyve arası mama var ogleyle meyve arası mama var yani aralarda mama var birde yatarken ve gece beslenmesi mama. Ama benimki zaten 2 kasık anca yediğinden ben yemek yedirip 5-10 dk sonra mama veriyorum ek gidayi yemiyoki doysun