2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cevizi tek bir tane kalmicak şekilde un ufak yapıp ver dedi. Limonlu pekmez de valla farklı bi tat ben bebeğe verdiğim herseyi tadiyorum bazı yaptığım mamalar kötü geliyor tadı bana da bakıyorum oda yemiyor hiç zorlamiyorum bide evet uzum pekmezi önerdi doktor. Ev yapımı uzum pekmezi var elimde fakat internette bi yazmışlar ev yapımı iyi değil diye bi yazmışlar ev yapımı daha iyi diye hangisine inancagimi bilemedim aman çokta takilmayim diyip icirdim.

Saat 8 de kahvalti imkansiz gibi bisi. Zaten 8 e dogru uyaniyo cildirmis bi halde. Biberona mamayi nasi aticami sasiriyorum oyle agliyo aciktim diye. Kahvalti hazirlayacak olsam tikanir herlade aglamaktan

Baktım canım sağolasın bizimki anlar hemen 6 aylık ama deneyecegim mutlaka

Saat 8 de kahvalti imkansiz gibi bisi. Zaten 8 e dogru uyaniyo cildirmis bi halde. Biberona mamayi nasi aticami sasiriyorum oyle agliyo aciktim diye. Kahvalti hazirlayacak olsam tikanir herlade aglamaktan
Benimki gece 4 gibi bi kalkıyor süt içip uyuyor birde 7-7bucuk gibi kalkıyor tekrar süt içiyor geri yari uyur uyanık 8 buçuğa kadar yatıyor sonra anca kahvaltı hazırla et filan 9 9bucugu buluyor. 8 de kahvaltı bizde de çok mümkün değil illa sütü öncesinde içiyor

Sutten once kahvalti icin cok kucukler zaten. O 1 yas sonrasi bana kalirsa

Kızlar herkese selam. Uzun zamandır giremedim buralara. Herkese keyifli huzurlu bol bol uykulu günler diliyorum. 6 buçuk aylık olmak üzereyiz bizde 1 hafta önce 2 dişimiz de patladı. Ama hala bir huzursuzluk anlatamam. Gece yarım saate bir sinirlenerek uyanıyor. Üzerinde inanılmaz bi sinir hali var. Oyuncak veriyorum. Gerile gerile sinirleniyor ayaklarını ellerini kasıyor. Birde bir bağırmalar ağlamada değil bağırıyor resmen. Bağırdıkça sinirleniyor İlk kızımda hiç yaşamadım böyle şeyler. Sizler de de oluyor mu ?

Limonlu pekmez denemedim ama limonun kendisine bayiliyo genelde hazır olmayanı daha iyi derler ama

Sutten once kahvalti icin cok kucukler zaten. O 1 yas sonrasi bana kalirsa
Bencede durmuyorlar ki zaten istesekte olmuyor e bide ana besinleri hala süt sonuçta aman bebeğin tutumuna göre hareket etmek en güzeli saatler ve uzman görüşleri biyere kadar
Limonlu pekmez denemedim ama limonun kendisine bayiliyo genelde hazır olmayanı daha iyi derler ama
Limonu yalayinca surat ifadesine bayılıyorum bide durup durup tekrar istiyor limonu biseye iyi diyolarsa 3 sene sonra zararlı diyolar. Zararlı dediklerine de iyi diyolar kafalar karışık

Selam arkadaslar sizin yardiminiza ihtiyacım var görümcem dogum yaptı 3.çocuğu sezaryan oldu 3 dogumlari da sütü az geliyor diğer cocuklarindada aynıydı cok az geliyor sütü ne yapabilir önerisi olan varmi acaba

Kızım agustos basında doğdu. İlk zamanlar tulum giydirdim. İçine askılı body ile. Biraz süzüldükten sonra gündüzleri hep kısa kollu body ile durdu akşamlarıda uyku tulumu giydi. Cok sükür hiçte hasta olmadı. Askılıds yarım kolluda al bulunsun

O sinir hali bizimkinde de var istediği olmayınca eline verdiğim oyuncağı çarpıyor yada elinden oynadığı biseyi alınca ağlıyor ama boş ağlama yani gözyaşı filanda yok bağırıyor ağlar gibi. Şimdi yeni huy edindi akşama kadar bağırıyor güvercin sesi gibi evde sürekli aynı ritimde aynı ses var

Hanimlar bebisleriniz gece uykusuna kacta yatiyor? Sabah kacta uyaniyorsunuz? Gece uyuyamadigimdan sabah 7'de uyanmak cok zorluyor beni.

Ay sorma sorma. Bi nedeni var mı yoksa sesini mi keşfediyor yada gıcıklığına mı yapıyor bilemedim

Ay sorma sorma. Bi nedeni var mı yoksa sesini mi keşfediyor yada gıcıklığına mı yapıyor bilemedim
Genel olarak ayni oldukları için sukur ki sorun yoktur diye düşünmekle beraber bence gıcıklığına yapiyolar evde guvercin mı besliyoruz çocukmu büyütüyoruz belli değil

vücuta olmaz cnm gental bölgede olur, bende olmaz diye düsünürdüm kücücük bebekte. geçen bi akraba geldi onun kızında olmus, bi krem verms doktor gecmıs, aklına bulunsun diye söyledm,

vücuta olmaz cnm gental bölgede olur, bende olmaz diye düsünürdüm kücücük bebekte. geçen bi akraba geldi onun kızında olmus, bi krem verms doktor gecmıs, aklına bulunsun diye söyledm,
Teşekkür ederim bende sen yazdıktan sonra biraz araştırdım belirtilerini filan dünden saglikocagina götürdüm gögusuyle genital bölgesinde kuruluk ve buna bağlı minik pullanmalar var dedi krem verdi. Hala hergun yikiyoduk kuruluk benimde aklıma gelmişti şimdi 2-3 günde bir yıkıyoruz birde detarjan degistir dedi hep dalin granül kullanmıştım dalan çok hapsirtti ilk etapta sonra değiştirmiştim. Şimdi tekrar değiştirip denicem sen ne kullanıyorsun detarjan

Benimkinde de egzama çıktı vücudunda iltihap aktı resmen deterjan sıvıya geçin ek durulama yapın hatta deterjansiz yıkayın dedi kremler ilaçlar çok şükür geçti. Dalin de içeriği temiz ürünler arasında değil bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…