- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
Cevizi tek bir tane kalmicak şekilde un ufak yapıp ver dedi. Limonlu pekmez de valla farklı bi tat ben bebeğe verdiğim herseyi tadiyorum bazı yaptığım mamalar kötü geliyor tadı bana da bakıyorum oda yemiyor hiç zorlamiyorumlimonlu pekmezi demir için vermiş ama lezzeti nasıl ki , bende olsam yemem
zamanla alısır annesi , ben kafama göre takılıyorum , ceviz 8. aydan sonra verliyormus. keçiboynuzu pekmezi verecektim daha baslamadım demek üzüm pekmezi mi öneriyorlar.
Bende bugün popoda gördüm hafif pişik. Sudocrem sürdüm hemen kurutmus tekrar sürünce tamamen gecer inşallahBizim de pişik oldu kantoron denicem
Saat 8 de kahvalti imkansiz gibi bisi. Zaten 8 e dogru uyaniyo cildirmis bi halde. Biberona mamayi nasi aticami sasiriyorum oyle agliyo aciktim diye. Kahvalti hazirlayacak olsam tikanir herlade aglamaktanDoktora göre 08:00 kahvaltı 10:00 ara öğün. Ama bizde tabi herzaman böyle olmuyor bizim genelde 09:00 09:30 civarı kahvaltı oluyor. Kahvaltı sonrası genelde kısa bi şekerleme yapıyor yarım saat 45 dk filan. 11:00 11:30 civarı ara öğün 13:00 14:00 civarı öğle yemeği oluyor saatleri tamı tamına uyamiyoruz uyku durumları yada dışarı çıkma durumlarında böyle sarkiyor
Baktım canım sağolasınEger mamanin tadindan dolayi degilse bi tane 6 no beslenme sondasi alip ucunu memeye bantla. Diger ucunu biberonun icine salla. Memeyi emdikce mama da gelecek dolayisiyla karni doymus olur. Google a eds emzirme destek sistemi yazarsan bi cok sayfa var tam yapilisini gorsellerle vs anlatan
Benimki gece 4 gibi bi kalkıyor süt içip uyuyor birde 7-7bucuk gibi kalkıyor tekrar süt içiyor geri yari uyur uyanık 8 buçuğa kadar yatıyor sonra anca kahvaltı hazırla et filan 9 9bucugu buluyor. 8 de kahvaltı bizde de çok mümkün değil illa sütü öncesinde içiyorSaat 8 de kahvalti imkansiz gibi bisi. Zaten 8 e dogru uyaniyo cildirmis bi halde. Biberona mamayi nasi aticami sasiriyorum oyle agliyo aciktim diye. Kahvalti hazirlayacak olsam tikanir herlade aglamaktan
Sutten once kahvalti icin cok kucukler zaten. O 1 yas sonrasi bana kalirsaBenimki gece 4 gibi bi kalkıyor süt içip uyuyor birde 7-7bucuk gibi kalkıyor tekrar süt içiyor geri yari uyur uyanık 8 buçuğa kadar yatıyor sonra anca kahvaltı hazırla et filan 9 9bucugu buluyor. 8 de kahvaltı bizde de çok mümkün değil illa sütü öncesinde içiyor
Limonlu pekmez denemedim ama limonun kendisine bayiliyoCevizi tek bir tane kalmicak şekilde un ufak yapıp ver dedi. Limonlu pekmez de valla farklı bi tat ben bebeğe verdiğim herseyi tadiyorum bazı yaptığım mamalar kötü geliyor tadı bana da bakıyorum oda yemiyor hiç zorlamiyorumbide evet uzum pekmezi önerdi doktor. Ev yapımı uzum pekmezi var elimde fakat internette bi yazmışlar ev yapımı iyi değil diye bi yazmışlar ev yapımı daha iyi diye hangisine inancagimi bilemedim aman çokta takilmayim diyip icirdim.
Bencede durmuyorlar ki zaten istesekte olmuyor e bide ana besinleri hala süt sonuçta aman bebeğin tutumuna göre hareket etmek en güzeli saatler ve uzman görüşleri biyere kadarSutten once kahvalti icin cok kucukler zaten. O 1 yas sonrasi bana kalirsa
Limonu yalayinca surat ifadesine bayılıyorum bide durup durup tekrar istiyor limonuLimonlu pekmez denemedim ama limonun kendisine bayiliyogenelde hazır olmayanı daha iyi derler ama
Sudocrem sürüyorum geçirmedi yaBende bugün popoda gördüm hafif pişik. Sudocrem sürdüm hemen kurutmus tekrar sürünce tamamen gecer inşallah
Kızım agustos basında doğdu. İlk zamanlar tulum giydirdim. İçine askılı body ile. Biraz süzüldükten sonra gündüzleri hep kısa kollu body ile durdu akşamlarıda uyku tulumu giydi. Cok sükür hiçte hasta olmadı. Askılıds yarım kolluda al bulunsunMerhaba ağustos anneleri. Ben de bu yıl ağustos annesi olacağım inşallah ve sizin tecrübelerinizden yararlanmak için yazdım. Yavaş yavaş kıyafet hazırlığı yapıyorum nasıl almalıyım yaz için? Bazıları yaz da olsa kolu bacağı kapalı olsun yeni doğanın diyor. Bazıları da açık giysin yanar diyor. Zıbını falan askılı mı yarım kollu mu alayım? Tavsiye verirseniz sevinirim
Valla bugün baktım bizde de geçirmemiş baya açık tuttum altını sürekli sürüyorum kösülüyor ama gecmiyor ek gida pisigi diyolar. Bende senden gördüm kantaron yağı aldırdım onu denicemSudocrem sürüyorum geçirmedi ya
O sinir hali bizimkinde de var istediği olmayınca eline verdiğim oyuncağı çarpıyor yada elinden oynadığı biseyi alınca ağlıyor ama boş ağlama yani gözyaşı filanda yok bağırıyor ağlar gibi. Şimdi yeni huy edindi akşama kadar bağırıyor güvercin sesi gibi evde sürekli aynı ritimde aynı ses varKızlar herkese selam. Uzun zamandır giremedim buralara. Herkese keyifli huzurlu bol bol uykulu günler diliyorum. 6 buçuk aylık olmak üzereyiz bizde 1 hafta önce 2 dişimiz de patladı. Ama hala bir huzursuzluk anlatamam. Gece yarım saate bir sinirlenerek uyanıyor. Üzerinde inanılmaz bi sinir hali var. Oyuncak veriyorum. Gerile gerile sinirleniyor ayaklarını ellerini kasıyor. Birde bir bağırmalar ağlamada değil bağırıyor resmen. Bağırdıkça sinirleniyorİlk kızımda hiç yaşamadım böyle şeyler. Sizler de de oluyor mu ?
Ay sorma sorma. Bi nedeni var mı yoksa sesini mi keşfediyor yada gıcıklığına mı yapıyor bilemedimO sinir hali bizimkinde de var istediği olmayınca eline verdiğim oyuncağı çarpıyor yada elinden oynadığı biseyi alınca ağlıyor ama boş ağlama yani gözyaşı filanda yok bağırıyor ağlar gibi. Şimdi yeni huy edindi akşama kadar bağırıyor güvercin sesi gibi evde sürekli aynı ritimde aynı ses var
Genel olarak ayni oldukları için sukur ki sorun yoktur diye düşünmekle beraber bence gıcıklığına yapiyolarAy sorma sorma. Bi nedeni var mı yoksa sesini mi keşfediyor yada gıcıklığına mı yapıyor bilemedim
Mantarda vücutta döküntü oluyomu? Mantar neden olur ki hiç aklıma gelmemişti. Eli hala hep genital bölgede bezi açar açmaz kasıyor. Birde göğüsünü kasıyor. Doktora genel kontrolünde söyledim temiz biyerden deniz suyu al sür yikama öyle yatsın sabaha bisey kalmaz dedi yaptım ama geçmedi kaşıntı. Uykuda bile kaşınıyor son zamanlarda iyice arttı işin kötü tarafı alerjik olduğunu sanmıyorum ek gıdaya başlamadan öncedir böyle
Teşekkür ederim bende sen yazdıktan sonra biraz araştırdım belirtilerini filan dünden saglikocagina götürdüm gögusuyle genital bölgesinde kuruluk ve buna bağlı minik pullanmalar var dedi krem verdi. Hala hergun yikiyoduk kuruluk benimde aklıma gelmişti şimdi 2-3 günde bir yıkıyoruz birde detarjan degistir dedi hep dalin granül kullanmıştım dalan çok hapsirtti ilk etapta sonra değiştirmiştim. Şimdi tekrar değiştirip denicem sen ne kullanıyorsun detarjanvücuta olmaz cnm gental bölgede olur, bende olmaz diye düsünürdüm kücücük bebekte. geçen bi akraba geldi onun kızında olmus, bi krem verms doktor gecmıs, aklına bulunsun diye söyledm,
Benimkinde de egzama çıktı vücudunda iltihap aktı resmen deterjan sıvıya geçin ek durulama yapın hatta deterjansiz yıkayın dedi kremler ilaçlar çok şükür geçti. Dalin de içeriği temiz ürünler arasında değil bilginiz olsunTeşekkür ederim bende sen yazdıktan sonra biraz araştırdım belirtilerini filan dünden saglikocagina götürdüm gögusuyle genital bölgesinde kuruluk ve buna bağlı minik pullanmalar var dedi krem verdi. Hala hergun yikiyoduk kuruluk benimde aklıma gelmişti şimdi 2-3 günde bir yıkıyoruz birde detarjan degistir dedi hep dalin granül kullanmıştım dalan çok hapsirtti ilk etapta sonra değiştirmiştim. Şimdi tekrar değiştirip denicem sen ne kullanıyorsun detarjan