- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
Kiz ne yaptin verdin mi kan cikmadi mi sonuccKızlar bugün kan vermeye gidicem dua edinnen son cumartesi 9.2 çıkmıştı sonucum
Ay bende aynı acabayi yaşıyorum ya. Bata göre 5+2 beta da dün 1061,18 çıktı. Gitsek gorunur mu yoksa yolksac ı görür müyüm bi türlü karar veremiyorum yaBen daha gitmedim sat 4hafta oldu
Beta Çarşamba 477 idi. Erken diye okudum da
Bugün test verdim yarın girsem erken mi ki
Ayyy Allah yardımcın olsun canım yaa araba rahat olur tabi ehliyeti al hemen ben de oğlumu anaokuluna arabayla götürüp alıyorum en iyi bebeği de koltuğuna koyar beraber götürür geliriz dönüşte de yürürüz parkta birazYatagimin alti tıka basa dolu cocuk kiyafetleri onlari cinsiyetten sonra hazirlicam yaza denk gelicek nasip olursa o zmanlari dusunuyorum bende nasil cikicam isin icinden oglum 3. Sinif olcak kizim anasinifina baslicak hepsinin stresi yetmez gibi ehliyete yazildim teorik sinavi gectim sukur 1 hafta sonra direksiyon sinavim var o basli basina stres almam lazim gecmem lazim okul zamani beni anca araba kurtaricak oglana ayri gidip gelicem kiza ayri o zmana 2 3 aylik olcak tam kişa denk gelecek elimde bebekle nasil yapicam pijamayi falan gectim ben artik bu ay hamile kalmasaydim spiral taktircam diye dusunuyordum gecti boru pazari esegimi sürücem okula dogru
Cumartesi muayeneyi alttan mi olacaksın göbekten mi canım?Benim daha 5+0 canım 2 haftaya ancak belli olur ama cumartesi randevum var bakalım. Senin 7 hafta görünüyor. Sen gitmiş miydin
Bekliyorumm canım acıklanmadı dahaKiz ne yaptin verdin mi kan cikmadi mi sonucc
Şöyle oluyor canım bugün ikimiz de 5+1 iz ya 6. Haftadayız yani öyle oluyorYa kizlar bu imza olayini ben bi turlu ayikamadim gecen hafta 4 + 1 diye gittim ama burda direk 5 yazdi, bugun tam 5 haftalik oldum burda hala 5 diyor ne sinir bozucu 2 hafta boyunca 5 haftalikmi oluyo ne sacma
Ben pazartesi gittim üstten keseyi görebildik önümüzdeki pazartesi gideceğim tekrar umarım kalp atışını görürüz. Pazartesi 5+6 olucam Allah nasip ederseO heves bende de var ya :) benim daha ilk hamileligim ama şimdiden Hastane çantalarını bebek ceyizlerine vs bakar oldum :) bende şuan 5+2 yim doktora cuma günü gitsem mi gitmesem mi çok kararsızım. Betam da dün 1016,18 haftamla da uyumlu ama çok tedirginim ya.
İyi gidiyor canım benim de öyleydi sonra 170 lerde çıktı sonra 1000 lerde yavaş yavaş ilerliyor durmadan hesap makinasında hesaplayıp kafayı yemiştim ben deKızlar Cumartesi 9.2 çıkmıştı beta değeri bugün 62 cıktı nasıl sizce
Doktorumda dedi ben 30larda bekliyordum gayet iyi değerin diyeİyi gidiyor canım benim de öyleydi sonra 170 lerde çıktı sonra 1000 lerde yavaş yavaş ilerliyor durmadan hesap makinasında hesaplayıp kafayı yemiştim ben de
Beta değerin kaçtı canım keseyi gördüğünde?Ben pazartesi gittim üstten keseyi görebildik önümüzdeki pazartesi gideceğim tekrar umarım kalp atışını görürüz. Pazartesi 5+6 olucam Allah nasip ederse
Çok güzel yükselmiş canım :) Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah:)Kızlar Cumartesi 9.2 çıkmıştı beta değeri bugün 62 cıktı nasıl sizce
Cok teşekkür ederim canım Cuma günü bir daha çağırdı doktorum gene kan verecekmişimÇok güzel yükselmiş canım :) Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah:)
28 e kalmaz özel doktor bulurum inşallah. Teşekkür ederimm28. haftadan sonra hiç bir doktor kabul etmez özelde demişti bana özeldeki doktorum
Ay ne güzel maşallah görmüşsünüz o haftalarda.. İnş kalp atışını da duyarsınız Allahın izniyle.. Sizin beta kaçtı en son, haftalarımız yakın benim sat 8 kasım. ben de umutlandım şuan görebiliriz diye, beta fazla yüksek çıktı biraz ama yarın gidicem bakalım inş görürüz biz de..Ben pazartesi gittim üstten keseyi görebildik önümüzdeki pazartesi gideceğim tekrar umarım kalp atışını görürüz. Pazartesi 5+6 olucam Allah nasip ederse
Aynen oyle canim Allak akil fikir versin bize isimiz zorAyyy Allah yardımcın olsun canım yaa araba rahat olur tabi ehliyeti al hemen ben de oğlumu anaokuluna arabayla götürüp alıyorum en iyi bebeği de koltuğuna koyar beraber götürür geliriz dönüşte de yürürüz parkta biraz5. Haftadayken planlara bak bizim. Sağlıklı olsunlar da ya dimi
Hayirlisi olsun bakalim etiket yap bu sefer aman ha unutma canimBekliyorumm canım acıklanmadı daha
Yok kiz ben tam 5+0 ım suan yarin 1 olucam sen 1 gun ondesin benden he ya oncekiler gayet anlasilirdiŞöyle oluyor canım bugün ikimiz de 5+1 iz ya 6. Haftadayız yani öyle oluyoreminim ilk ikide bukadar kafan karışmamıştır
Benimde ilk o heycanla biraz alışveriş yaptım. Kıyafet harici eşyaları aldım. Nasip olursa kalp atışını duyarsak bazı eşyalarını da alacağız. Çünkü aşırı zamanlanıyor her şeyO heves bende de var ya :) benim daha ilk hamileligim ama şimdiden Hastane çantalarını bebek ceyizlerine vs bakar oldum :) bende şuan 5+2 yim doktora cuma günü gitsem mi gitmesem mi çok kararsızım. Betam da dün 1016,18 haftamla da uyumlu ama çok tedirginim ya.
62 cıktı kız:))Hayirlisi olsun bakalim etiket yap bu sefer aman ha unutma canim