2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy Allah yardımcın olsun canım yaa araba rahat olur tabi ehliyeti al hemen ben de oğlumu anaokuluna arabayla götürüp alıyorum en iyi bebeği de koltuğuna koyar beraber götürür geliriz dönüşte de yürürüz parkta biraz 5. Haftadayken planlara bak bizim. Sağlıklı olsunlar da ya dimi

Ya kizlar bu imza olayini ben bi turlu ayikamadim gecen hafta 4 + 1 diye gittim ama burda direk 5 yazdi, bugun tam 5 haftalik oldum burda hala 5 diyor ne sinir bozucu 2 hafta boyunca 5 haftalikmi oluyo ne sacma
Şöyle oluyor canım bugün ikimiz de 5+1 iz ya 6. Haftadayız yani öyle oluyor eminim ilk ikide bukadar kafan karışmamıştır

Ben pazartesi gittim üstten keseyi görebildik önümüzdeki pazartesi gideceğim tekrar umarım kalp atışını görürüz. Pazartesi 5+6 olucam Allah nasip ederse

Kızlar Cumartesi 9.2 çıkmıştı beta değeri bugün 62 cıktı nasıl sizce
İyi gidiyor canım benim de öyleydi sonra 170 lerde çıktı sonra 1000 lerde yavaş yavaş ilerliyor durmadan hesap makinasında hesaplayıp kafayı yemiştim ben de

Ben pazartesi gittim üstten keseyi görebildik önümüzdeki pazartesi gideceğim tekrar umarım kalp atışını görürüz. Pazartesi 5+6 olucam Allah nasip ederse
Ay ne güzel maşallah görmüşsünüz o haftalarda.. İnş kalp atışını da duyarsınız Allahın izniyle.. Sizin beta kaçtı en son, haftalarımız yakın benim sat 8 kasım. ben de umutlandım şuan görebiliriz diye, beta fazla yüksek çıktı biraz ama yarın gidicem bakalım inş görürüz biz de..

Aynen oyle canim Allak akil fikir versin bize isimiz zor

Benimde ilk o heycanla biraz alışveriş yaptım. Kıyafet harici eşyaları aldım. Nasip olursa kalp atışını duyarsak bazı eşyalarını da alacağız. Çünkü aşırı zamanlanıyor her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…