Benim kızım 1. Sınıfta şuan biraz zor bir süreç tabi okuma yazma öğrenme aşaması. İlk zamanlar sürekli ağlardı ödev yapmamak için zorlandım ama şuan daha iyiyiz şükür. 2. Sınıfa geçmiş olcak. Ben de çok heyecanlıyım hazırlık yapasim geliyor 6 yıldan sonra çok farklı ilkmis gibi heyecanlı. İki Yavrucuk da aslan burcu olcak aslında istemiyordum işin açığı hiç denemedi idik birden yine Kasım ayında kızımla aynı aya denk geldiçocuk istiyorum dedim artık zamanı geldi. İlk denemede geldi ilk kizm gibi hiç beklemiyordum belki aylarca yıl bile sürer diye kendimi hazırlamıştım demekki kafa rahat olunca oluyormuş.Kızlar şimdi benim oğlum var 1 Ocak da 6 yaşına girecek ben her ihtimale karşı hamilelik ve emzirmedeki sudyenlerimi birkaç kıyafeti saklamıştım hatta hastanede giydiğim önden düğmeli pijamalarımı falan süt sağma makinam bi sürü şey hatta oğlumun herşeyini saklamıştım. Ay daha yeni 5. Haftaya giriyorum ama içimden nerdeyse doğum çantası hazırlamak geliyo ya çıldırıcam oğlum Ocak doğumuydu inşallah bu sağlıklı ilerlerse Ağustos olacak ya geçen hafta penti indirimlerinde 80 liraya yazlık hamile pijaması aldım yazın kocaman göbekle giyeceklerimi düşünüyorum Ağustos da doğum yapıp yeni doğum yapmışken ilk okula başlayacak oğlumun okul hazırlığı okula alışma süreci ve onunla ilgilenememekten korkuyorum sizde de böyle çılgın karışık düşünceler var mı