2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şimdi benim oğlum var 1 Ocak da 6 yaşına girecek ben her ihtimale karşı hamilelik ve emzirmedeki sudyenlerimi birkaç kıyafeti saklamıştım hatta hastanede giydiğim önden düğmeli pijamalarımı falan süt sağma makinam bi sürü şey hatta oğlumun herşeyini saklamıştım. Ay daha yeni 5. Haftaya giriyorum ama içimden nerdeyse doğum çantası hazırlamak geliyo ya çıldırıcam oğlum Ocak doğumuydu inşallah bu sağlıklı ilerlerse Ağustos olacak ya geçen hafta penti indirimlerinde 80 liraya yazlık hamile pijaması aldım yazın kocaman göbekle giyeceklerimi düşünüyorum Ağustos da doğum yapıp yeni doğum yapmışken ilk okula başlayacak oğlumun okul hazırlığı okula alışma süreci ve onunla ilgilenememekten korkuyorum sizde de böyle çılgın karışık düşünceler var mı 🙈
Benim kızım 1. Sınıfta şuan biraz zor bir süreç tabi okuma yazma öğrenme aşaması. İlk zamanlar sürekli ağlardı ödev yapmamak için zorlandım ama şuan daha iyiyiz şükür. 2. Sınıfa geçmiş olcak. Ben de çok heyecanlıyım hazırlık yapasim geliyor 6 yıldan sonra çok farklı ilkmis gibi heyecanlı. İki Yavrucuk da aslan burcu olcak 😆aslında istemiyordum işin açığı hiç denemedi idik birden yine Kasım ayında kızımla aynı aya denk geldi😆çocuk istiyorum dedim artık zamanı geldi. İlk denemede geldi ilk kizm gibi 🙈 hiç beklemiyordum belki aylarca yıl bile sürer diye kendimi hazırlamıştım demekki kafa rahat olunca oluyormuş.

Yat dinlen kuzum is nankor smdi yapsan yine isticek
Sağ ol valla. biraz yattım sonra kalkıp en azından süpürüp sileyim dedim. demişken banyoyu cifledim derken akşam oldu, dışarıda da birkaç işim var. gün ne çabuk bitiyor ya

7 aylık hamile iken Antalya ya gideceğim. Kabul etmez mi başka doktor o şekilde?
Öncesinde irtibata gecme ihtimaliniz olursa daha sağlıklı olur. Hiç bir doktor kasıtlı olarak en son doğuma yakın gelen hastayı kabul etmek istemez demişti. Hastaneden hastaneye değişir mi bilmem araştırabilirsiniz

O heves bende de var ya :) benim daha ilk hamileligim ama şimdiden Hastane çantalarını bebek ceyizlerine vs bakar oldum :) bende şuan 5+2 yim doktora cuma günü gitsem mi gitmesem mi çok kararsızım. Betam da dün 1016,18 haftamla da uyumlu ama çok tedirginim ya.
Bende. İnşa Allah çok ama çok sağlıklı gelsin bebişler🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Bende her gün bakıyorum. Birde yılbaşı sonrası fiyatlar uçacak diyorlar. Alsammı bazı şeyleri almasammı diye düşünmüyo değilim😄😄😄

Ay ne güzel maşallah görmüşsünüz o haftalarda.. İnş kalp atışını da duyarsınız Allahın izniyle.. Sizin beta kaçtı en son, haftalarımız yakın benim sat 8 kasım. ben de umutlandım şuan görebiliriz diye, beta fazla yüksek çıktı biraz ama yarın gidicem bakalım inş görürüz biz de..
Canım 4+4 de son bakıldı o zaman 1613 tü keseyi alttan da görememiştik perşembeydi. Pazartesi 4 hafta 6 günken baktık üstten keseyi gördük ama beta ya bakmadık gerek yok dedi doktor.

ah bu hamile hormonları, o adar tatlısınız ki rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almyı nasip etsin oğlunuza da başarılar versinnn inşallahh lütfen kendinizi yormayın eşiniz yardımcı olacaktır su akar yolunu bulurr
Sağol canım inşallah hepimiz bu süreçleri sağlıklı tamamlarız da herşey yoluna girer

Bide siz hamileliginizi çevrenizdekilerle paylaştıniz mi benim eşim dışında bilen yok ailemiz arkadaşlarımız iş yerindeyim çalışıyorum kimseye de söylemedim siz ne zmn söylemeyi dusunuyorsunuz
Canım ben oğluma hamileyken cinsiyetini öğrendikten sonra ailelere söyledik allahtan hepimiz ayrı şehirlerde yaşıyoruz da sorun olmamıştı. Söyleyince herkes beklentiye giriyor ve stres yaratıyorlar ama iş yerimdeki arkadaşlara falan söylemiştim çünkü çalışırken bi sorun olursa açıklamak gerekiyor. Şimdiki hamileliğimde de hemen ailelere söylemeyi düşünmüyorum.

Benim kızım 1. Sınıfta şuan biraz zor bir süreç tabi okuma yazma öğrenme aşaması. İlk zamanlar sürekli ağlardı ödev yapmamak için zorlandım ama şuan daha iyiyiz şükür. 2. Sınıfa geçmiş olcak. Ben de çok heyecanlıyım hazırlık yapasim geliyor 6 yıldan sonra çok farklı ilkmis gibi heyecanlı. İki Yavrucuk da aslan burcu olcak 😆aslında istemiyordum işin açığı hiç denemedi idik birden yine Kasım ayında kızımla aynı aya denk geldi😆çocuk istiyorum dedim artık zamanı geldi. İlk denemede geldi ilk kizm gibi 🙈 hiç beklemiyordum belki aylarca yıl bile sürer diye kendimi hazırlamıştım demekki kafa rahat olunca oluyormuş.
Bu da sağlıkla gelsin inşallah ❤️

Öncesinde irtibata gecme ihtimaliniz olursa daha sağlıklı olur. Hiç bir doktor kasıtlı olarak en son doğuma yakın gelen hastayı kabul etmek istemez demişti. Hastaneden hastaneye değişir mi bilmem araştırabilirsiniz
Valla acındırcam kendimi mecburum çünkü bitliste doğum yapmak istemiyorum kimsem yok burda.

X