Benimkide eskidin ötv arabalari bile senden iyi diyo bende oturup agıt yakıyom
Amin inşallahAyy çok heyecanlı hadi hayırlısı canım inşallah sağlıkla gelsin hepsi
Yat dinlen kuzum is nankor smdi yapsan yine isticekCok yorgunum ya. Ama çok. Bugun izin günüm ama ev bana bakıyor ben ona. En azindan bir süpürüp sileyim diyorum ama halim yok. Üşengeçlikten ziyade enerjim yok
ah bu hamile hormonları, o adar tatlısınız ki rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almyı nasip etsin oğlunuza da başarılar versinnn inşallahh lütfen kendinizi yormayın eşiniz yardımcı olacaktır su akar yolunu bulurrKızlar şimdi benim oğlum var 1 Ocak da 6 yaşına girecek ben her ihtimale karşı hamilelik ve emzirmedeki sudyenlerimi birkaç kıyafeti saklamıştım hatta hastanede giydiğim önden düğmeli pijamalarımı falan süt sağma makinam bi sürü şey hatta oğlumun herşeyini saklamıştım. Ay daha yeni 5. Haftaya giriyorum ama içimden nerdeyse doğum çantası hazırlamak geliyo ya çıldırıcam oğlum Ocak doğumuydu inşallah bu sağlıklı ilerlerse Ağustos olacak ya geçen hafta penti indirimlerinde 80 liraya yazlık hamile pijaması aldım yazın kocaman göbekle giyeceklerimi düşünüyorum Ağustos da doğum yapıp yeni doğum yapmışken ilk okula başlayacak oğlumun okul hazırlığı okula alışma süreci ve onunla ilgilenememekten korkuyorum sizde de böyle çılgın karışık düşünceler var mı
Çok geçmiş olsun kuzum. Rabbım hayırlısını sağlıkla nasip etsin inşallahAmin kızlar çok teşekkür ederim
Benim daha 5+0 canım 2 haftaya ancak belli olur ama cumartesi randevum var bakalım. Senin 7 hafta görünüyor. Sen gitmiş miydinKızlar kalp atışı için giden var mı?
Ay neguzel Allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsinKızlar şimdi benim oğlum var 1 Ocak da 6 yaşına girecek ben her ihtimale karşı hamilelik ve emzirmedeki sudyenlerimi birkaç kıyafeti saklamıştım hatta hastanede giydiğim önden düğmeli pijamalarımı falan süt sağma makinam bi sürü şey hatta oğlumun herşeyini saklamıştım. Ay daha yeni 5. Haftaya giriyorum ama içimden nerdeyse doğum çantası hazırlamak geliyo ya çıldırıcam oğlum Ocak doğumuydu inşallah bu sağlıklı ilerlerse Ağustos olacak ya geçen hafta penti indirimlerinde 80 liraya yazlık hamile pijaması aldım yazın kocaman göbekle giyeceklerimi düşünüyorum Ağustos da doğum yapıp yeni doğum yapmışken ilk okula başlayacak oğlumun okul hazırlığı okula alışma süreci ve onunla ilgilenememekten korkuyorum sizde de böyle çılgın karışık düşünceler var mı
Ben daha gitmedim sat 4hafta olduKızlar kalp atışı için giden var mı?
Bariz varKızlaar testim 1 gün aralıkla yaptım koyulaşma var demi 2 güne dayanamadım
Yok canım benim 6+1 bugün. Cumartesi 6+4 olacak. O zaman gideceğiz. İnşallah duyulurBenim daha 5+0 canım 2 haftaya ancak belli olur ama cumartesi randevum var bakalım. Senin 7 hafta görünüyor. Sen gitmiş miydin
1500 betayla vajinal 3000 4000 den sonra karından ultrasondan kese görünüyor diye biliyorum canım. Senin ki muhtemelen geçmiştir bile bu sayıları. Test Sonucunu aldıktan sonra keseyi görmeye gidebilirsin. 1 hafta 10 gün sonra ya zaten doktorun kalp atışı için tarih söylerBen daha gitmedim sat 4hafta oldu
Beta Çarşamba 477 idi. Erken diye okudum da
Bugün test verdim yarın girsem erken mi ki
Kalp atışı zaten 6 ya da 7 haftada duyuluyormuş. Kese için gideceksiniz siz o zamanBen daha gitmedim sat 4hafta oldu
Beta Çarşamba 477 idi. Erken diye okudum da
Bugün test verdim yarın girsem erken mi ki
Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız. Takipteyim kuzum❤❤Yok canım benim 6+1 bugün. Cumartesi 6+4 olacak. O zaman gideceğiz. İnşallah duyulur
Amin inşallah kuzum ❤Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız. Takipteyim kuzum❤❤
Carsamba 477 idi bugün sabah verdim bekliyorum inşallah geçmiştir ve geçerse ozaman randevu alayim1500 betayla vajinal 3000 4000 den sonra karından ultrasondan kese görünüyor diye biliyorum canım. Senin ki muhtemelen geçmiştir bile bu sayıları. Test Sonucunu aldıktan sonra keseyi görmeye gidebilirsin. 1 hafta 10 gün sonra ya zaten doktorun kalp atışı için tarih söyler
Aynen gidersem önce kese için. Gideyim diyorum. Aile hekimi kimsayal mi. Takip edelim diyince korku saldı içimi deKalp atışı zaten 6 ya da 7 haftada duyuluyormuş. Kese için gideceksiniz siz o zaman
2 günde bir düzenli artıyorsa değildir allahın izni ile kuzum içini ferah tut. Burda okuduklarımız insanı çok tedirgin ediyor.Aynen gidersem önce kese için. Gideyim diyorum. Aile hekimi kimsayal mi. Takip edelim diyince korku saldı içimi de
Görmezsem rahat edemem
Yatagimin alti tıka basa dolu cocuk kiyafetleri onlari cinsiyetten sonra hazirlicam yaza denk gelicek nasip olursa o zmanlari dusunuyorum bende nasil cikicam isin icinden oglum 3. Sinif olcak kizim anasinifina baslicak hepsinin stresi yetmez gibi ehliyete yazildim teorik sinavi gectim sukur 1 hafta sonra direksiyon sinavim var o basli basina stres almam lazim gecmem lazim okul zamani beni anca araba kurtaricak oglana ayri gidip gelicem kiza ayri o zmana 2 3 aylik olcak tam kişa denk gelecek elimde bebekle nasil yapicam pijamayi falan gectim ben artik bu ay hamile kalmasaydim spiral taktircam diye dusunuyordum gecti boru pazari esegimi sürücem okula dogruKızlar şimdi benim oğlum var 1 Ocak da 6 yaşına girecek ben her ihtimale karşı hamilelik ve emzirmedeki sudyenlerimi birkaç kıyafeti saklamıştım hatta hastanede giydiğim önden düğmeli pijamalarımı falan süt sağma makinam bi sürü şey hatta oğlumun herşeyini saklamıştım. Ay daha yeni 5. Haftaya giriyorum ama içimden nerdeyse doğum çantası hazırlamak geliyo ya çıldırıcam oğlum Ocak doğumuydu inşallah bu sağlıklı ilerlerse Ağustos olacak ya geçen hafta penti indirimlerinde 80 liraya yazlık hamile pijaması aldım yazın kocaman göbekle giyeceklerimi düşünüyorum Ağustos da doğum yapıp yeni doğum yapmışken ilk okula başlayacak oğlumun okul hazırlığı okula alışma süreci ve onunla ilgilenememekten korkuyorum sizde de böyle çılgın karışık düşünceler var mı
Aynen burada okuduklarimla korktum doktor diyince iyice korktum. Şimdilik 2 katı civarında idi de bugün ne olur bilemedim2 günde bir düzenli artıyorsa değildir allahın izni ile kuzum içini ferah tut. Burda okuduklarımız insanı çok tedirgin ediyor.