2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ah bu hamile hormonları, o adar tatlısınız ki rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almyı nasip etsin oğlunuza da başarılar versinnn inşallahh lütfen kendinizi yormayın eşiniz yardımcı olacaktır su akar yolunu bulurr

Ay neguzel Allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin
Şuan ben beta artıp kese görsek kalp atışı duysak diyorum.

Ben daha gitmedim sat 4hafta oldu
Beta Çarşamba 477 idi. Erken diye okudum da
Bugün test verdim yarın girsem erken mi ki
1500 betayla vajinal 3000 4000 den sonra karından ultrasondan kese görünüyor diye biliyorum canım. Senin ki muhtemelen geçmiştir bile bu sayıları. Test Sonucunu aldıktan sonra keseyi görmeye gidebilirsin. 1 hafta 10 gün sonra ya zaten doktorun kalp atışı için tarih söyler

Carsamba 477 idi bugün sabah verdim bekliyorum inşallah geçmiştir ve geçerse ozaman randevu alayim

Aynen gidersem önce kese için. Gideyim diyorum. Aile hekimi kimsayal mi. Takip edelim diyince korku saldı içimi de
Görmezsem rahat edemem
2 günde bir düzenli artıyorsa değildir allahın izni ile kuzum içini ferah tut. Burda okuduklarımız insanı çok tedirgin ediyor.

Yatagimin alti tıka basa dolu cocuk kiyafetleri onlari cinsiyetten sonra hazirlicam yaza denk gelicek nasip olursa o zmanlari dusunuyorum bende nasil cikicam isin icinden oglum 3. Sinif olcak kizim anasinifina baslicak hepsinin stresi yetmez gibi ehliyete yazildim teorik sinavi gectim sukur 1 hafta sonra direksiyon sinavim var o basli basina stres almam lazim gecmem lazim okul zamani beni anca araba kurtaricak oglana ayri gidip gelicem kiza ayri o zmana 2 3 aylik olcak tam kişa denk gelecek elimde bebekle nasil yapicam pijamayi falan gectim ben artik bu ay hamile kalmasaydim spiral taktircam diye dusunuyordum gecti boru pazari esegimi sürücem okula dogru

2 günde bir düzenli artıyorsa değildir allahın izni ile kuzum içini ferah tut. Burda okuduklarımız insanı çok tedirgin ediyor.
Aynen burada okuduklarimla korktum doktor diyince iyice korktum. Şimdilik 2 katı civarında idi de bugün ne olur bilemedim

429 pazartesi
439
Bu sabah
Sanki siliklesti gibi

Eklentiler

• IMG_20211215_120429.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20211215_120439.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…