- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
Regl zamanin gecti mi canimAynen gidersem önce kese için. Gideyim diyorum. Aile hekimi kimsayal mi. Takip edelim diyince korku saldı içimi de
Görmezsem rahat edemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl zamanin gecti mi canimAynen gidersem önce kese için. Gideyim diyorum. Aile hekimi kimsayal mi. Takip edelim diyince korku saldı içimi de
Görmezsem rahat edemem
Normal canimKızlar bugün beyaz süt kesiği tarzında akıntım oldu onun dışında kaşıntı yanma yok öncesinde de hep normal olan sulu renksiz akıntım oluyordu bu beyaz akintida normal mi acaba?
Canım teşekkür ederim aminnnÇok geçmiş olsun kuzum. Rabbım hayırlısını sağlıkla nasip etsin inşallah
Kanda belli olup regl zamanim gecince soyledim gecen ay erkenden soyledim meger kimyasalmis uzulduler garantiye aldim oyle soyledimBide siz hamileliginizi çevrenizdekilerle paylaştıniz mi benim eşim dışında bilen yok ailemiz arkadaşlarımız iş yerindeyim çalışıyorum kimseye de söylemedim siz ne zmn söylemeyi dusunuyorsunuz
bende de var dr uma sormuştum kullanamsan iyi olur tuzlu su falan yap dediKizlar burun tikanikligi oluyo mu sizdede hic uyku uyuyamiyorum bu yuzden spreyde sıkmıyorum bisey olur diye hasta mi oluyorum dicem 1 2 haftadir var bu sorun genel gebelikte olan bisey mi yada
2 ay once aynisini yaptim ben de bu sefer temkinliyim kalp atisi bekliyorum soylemek icinKanda belli olup regl zamanim gecince soyledim gecen ay erkenden soyledim meger kimyasalmis uzulduler garantiye aldim oyle soyledim
Burda icinde oldugumuz haftayi soyluyo. Yarin 6. Hafta der muhtemelenYa kizlar bu imza olayini ben bi turlu ayikamadim gecen hafta 4 + 1 diye gittim ama burda direk 5 yazdi, bugun tam 5 haftalik oldum burda hala 5 diyor ne sinir bozucu 2 hafta boyunca 5 haftalikmi oluyo ne sacma
Cok guzel artmisMerhaba güzel anneler pazartesi beta değerim 61 di bugün 220 cikti sizce nasıl?
2 ay once aynisini yaptim ben de bu sefer temkinliyim kalp atisi bekliyorum soylemek icin
Yok daha doktora gitmedim cumartesi randevum var bugun 6+1 im7 hafta gorunuyor sende hala duymadin mi kalp atisini
Yok merak etme bence baya güzel artış var. Hemde testle hcg takibi yapmak mantıklı değil canım. İçini ferah tutAynen burada okuduklarimla korktum doktor diyince iyice korktum. Şimdilik 2 katı civarında idi de bugün ne olur bilemedim
429 pazartesi
439
Bu sabah
Sanki siliklesti gibi
Karından baktığında kese solda gibi ama bebek kesenin sagindaydi. Kiz mi oluyor. Olsun cunku.
Canım çok küçük bebeği çok net göremiyorum ama bebek tam ortada yorumsuz kaldımGerci kese de bebek de solda gorunuyor şimdi bakinca
BİZ söyledik keseyi görünce. Eşim dayanamadı maalesef ben bekleyelim dememe rağmen söylemek istediBide siz hamileliginizi çevrenizdekilerle paylaştıniz mi benim eşim dışında bilen yok ailemiz arkadaşlarımız iş yerindeyim çalışıyorum kimseye de söylemedim siz ne zmn söylemeyi dusunuyorsunuz
Benim pazar 573 tu canım dün 1950 olmuş çok şükür. Allah izin verirse seninki daha yüksektir büyük ihtimalleCarsamba 477 idi bugün sabah verdim bekliyorum inşallah geçmiştir ve geçerse ozaman randevu alayim
O heves bende de var ya :) benim daha ilk hamileligim ama şimdiden Hastane çantalarını bebek ceyizlerine vs bakar oldum :) bende şuan 5+2 yim doktora cuma günü gitsem mi gitmesem mi çok kararsızım. Betam da dün 1016,18 haftamla da uyumlu ama çok tedirginim ya.Kızlar şimdi benim oğlum var 1 Ocak da 6 yaşına girecek ben her ihtimale karşı hamilelik ve emzirmedeki sudyenlerimi birkaç kıyafeti saklamıştım hatta hastanede giydiğim önden düğmeli pijamalarımı falan süt sağma makinam bi sürü şey hatta oğlumun herşeyini saklamıştım. Ay daha yeni 5. Haftaya giriyorum ama içimden nerdeyse doğum çantası hazırlamak geliyo ya çıldırıcam oğlum Ocak doğumuydu inşallah bu sağlıklı ilerlerse Ağustos olacak ya geçen hafta penti indirimlerinde 80 liraya yazlık hamile pijaması aldım yazın kocaman göbekle giyeceklerimi düşünüyorum Ağustos da doğum yapıp yeni doğum yapmışken ilk okula başlayacak oğlumun okul hazırlığı okula alışma süreci ve onunla ilgilenememekten korkuyorum sizde de böyle çılgın karışık düşünceler var mı