2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün beyaz süt kesiği tarzında akıntım oldu onun dışında kaşıntı yanma yok öncesinde de hep normal olan sulu renksiz akıntım oluyordu bu beyaz akintida normal mi acaba?

Bide siz hamileliginizi çevrenizdekilerle paylaştıniz mi benim eşim dışında bilen yok ailemiz arkadaşlarımız iş yerindeyim çalışıyorum kimseye de söylemedim siz ne zmn söylemeyi dusunuyorsunuz

Bide siz hamileliginizi çevrenizdekilerle paylaştıniz mi benim eşim dışında bilen yok ailemiz arkadaşlarımız iş yerindeyim çalışıyorum kimseye de söylemedim siz ne zmn söylemeyi dusunuyorsunuz
Kanda belli olup regl zamanim gecince soyledim gecen ay erkenden soyledim meger kimyasalmis uzulduler garantiye aldim oyle soyledim

Ya kizlar bu imza olayini ben bi turlu ayikamadim gecen hafta 4 + 1 diye gittim ama burda direk 5 yazdi, bugun tam 5 haftalik oldum burda hala 5 diyor ne sinir bozucu 2 hafta boyunca 5 haftalikmi oluyo ne sacma

BİZ söyledik keseyi görünce. Eşim dayanamadı maalesef ben bekleyelim dememe rağmen söylemek istedi

Hemen yarin olsada bende gitsem artik ne oluyo ne bitiyo ogrensem icim sisti eskiden ne guzel kafamiza gore gidiyoduk bu randevu isi hic iyi olmadi 🙄

Kızlar şimdi benim oğlum var 1 Ocak da 6 yaşına girecek ben her ihtimale karşı hamilelik ve emzirmedeki sudyenlerimi birkaç kıyafeti saklamıştım hatta hastanede giydiğim önden düğmeli pijamalarımı falan süt sağma makinam bi sürü şey hatta oğlumun herşeyini saklamıştım. Ay daha yeni 5. Haftaya giriyorum ama içimden nerdeyse doğum çantası hazırlamak geliyo ya çıldırıcam oğlum Ocak doğumuydu inşallah bu sağlıklı ilerlerse Ağustos olacak ya geçen hafta penti indirimlerinde 80 liraya yazlık hamile pijaması aldım yazın kocaman göbekle giyeceklerimi düşünüyorum Ağustos da doğum yapıp yeni doğum yapmışken ilk okula başlayacak oğlumun okul hazırlığı okula alışma süreci ve onunla ilgilenememekten korkuyorum sizde de böyle çılgın karışık düşünceler var mı 🙈
O heves bende de var ya :) benim daha ilk hamileligim ama şimdiden Hastane çantalarını bebek ceyizlerine vs bakar oldum :) bende şuan 5+2 yim doktora cuma günü gitsem mi gitmesem mi çok kararsızım. Betam da dün 1016,18 haftamla da uyumlu ama çok tedirginim ya.

X