Hayırlısı olsun canım kaç haftalık şimdi inşaallah cuma gittiğinde farklı birşey söyler dr da sevindirir hepimiziÇıktım kızlar. Kese 10 mm olmuş büyümesini az buldu haklı olarak. Pekte bi umut kalmadı sanırımSağlıksız bi gebelik olabilir kanama ondan devam ediyo olabilir dedi vajinal bakmadı haftaya perşembe çağırdı ama benim doktorum izinden geldi cuma kendi doktoruma gidicem.
6+3teyimHayırlısı olsun canım kaç haftalık şimdi inşaallah cuma gittiğinde farklı birşey söyler dr da sevindirir hepimizi
Canım çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilmiyorum ama inşallah bir sıkıntı olmazÇıktım kızlar. Kese 10 mm olmuş büyümesini az buldu haklı olarak. Pekte bi umut kalmadı sanırımSağlıksız bi gebelik olabilir kanama ondan devam ediyo olabilir dedi vajinal bakmadı haftaya perşembe çağırdı ama benim doktorum izinden geldi cuma kendi doktoruma gidicem.
Benimde oglumt var canım önce sağlık tabiki ama insan farklı olsun istiyor hayırlısı inşallahBen baktm benim de kiz cikiyo. Bi oglum var bi de kziim olsa fena olmaz. Hayirli saglikli bi evlat olsun da tabi
Allah iyisini bilir bişey diyemiyorum bende amin canım teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilmiyorum ama inşallah bir sıkıntı olmaz
Maasallah güzel yükselmiş canım. Sağlıkla ve hayırla ilerlesin inşallahEvet canım 4 gün önce kan testim 16.66 çıktı
2 gün sonra 64.98
Bugünde aslında test yaptırsam olurdu ama doktorum gerek görmedi bende dayanamadım test yaptım dün akşam koyulaşmış çok şükür
Benim de kız çıkıyor ama erkek hissediyorumGünaydın kızlar oğlumda özel doktora gittim yine aynı doktoruma gideceğim 28 inde randevum var bilerek erkene almadım ki gittiğimde herşeyi göreyim icim rahat etsin inşallah devlete gittim iki ay önce aynı anda 4 5 hastayı içeri aliyorlar ve korona dönemi olmasına rağmen pek bir önlem göremedim o yüzden de devlet tercih etmem hele ki böyle riskli bir dönemde Allah korusun hepimizi ınsalalh sağ salim kavuşuruz hepimiz bu arada Çin takvimine bakan oldu mu benim kız çıkıyor bakalım tutacak mı
Benimkide eskidin ötv arabalari bile senden iyi diyo bende oturup agıt yakıyomHahah bende eşim diyor yeter artık dünyaya kazık mı çakacaksın
Ayni ben :)Benim de kız çıkıyor ama erkek hissediyorum
Benimde erkek cikiyo ama kiz gibi hissediyorum hayirlisi olsun bakalim daha cok var ogrenmemize gecmez artik gunlerGünaydın kızlar oğlumda özel doktora gittim yine aynı doktoruma gideceğim 28 inde randevum var bilerek erkene almadım ki gittiğimde herşeyi göreyim icim rahat etsin inşallah devlete gittim iki ay önce aynı anda 4 5 hastayı içeri aliyorlar ve korona dönemi olmasına rağmen pek bir önlem göremedim o yüzden de devlet tercih etmem hele ki böyle riskli bir dönemde Allah korusun hepimizi ınsalalh sağ salim kavuşuruz hepimiz bu arada Çin takvimine bakan oldu mu benim kız çıkıyor bakalım tutacak mı
Ayy çok heyecanlı hadi hayırlısı canım inşallah sağlıkla gelsin hepsiBenim de kız çıkıyor ama erkek hissediyorum
Benm.ilkinde hic bole seyler olmamistiBenimde genelde ailemle ilgili rüyalar oluyor bugün farklıydı bi çok kötü olanlar da oluyor ya son aylar daha kötü zaten azıcık uyuyosun o da rüyaya gidiyor sinir bozucu
22sinde yine gidicem ben. Bu sefer hep kontrolleri yapan doktora gidicem. Ama acelesi yok. Onlar ultrasonda kalp atışını görsün yeter. Bana dinletmese de olur
Ben 2018 ocakta dogum yaptim. Cocugun kiyafetlerinden besigine sterilizatorden kuvete kadar hetsey duruyoKızlar şimdi benim oğlum var 1 Ocak da 6 yaşına girecek ben her ihtimale karşı hamilelik ve emzirmedeki sudyenlerimi birkaç kıyafeti saklamıştım hatta hastanede giydiğim önden düğmeli pijamalarımı falan süt sağma makinam bi sürü şey hatta oğlumun herşeyini saklamıştım. Ay daha yeni 5. Haftaya giriyorum ama içimden nerdeyse doğum çantası hazırlamak geliyo ya çıldırıcam oğlum Ocak doğumuydu inşallah bu sağlıklı ilerlerse Ağustos olacak ya geçen hafta penti indirimlerinde 80 liraya yazlık hamile pijaması aldım yazın kocaman göbekle giyeceklerimi düşünüyorum Ağustos da doğum yapıp yeni doğum yapmışken ilk okula başlayacak oğlumun okul hazırlığı okula alışma süreci ve onunla ilgilenememekten korkuyorum sizde de böyle çılgın karışık düşünceler var mı
Tebrikler ekledim sizi deSat 14.11 29 yas ilk gebeligim istanbul tesekkurler