2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısı olsun canım kaç haftalık şimdi inşaallah cuma gittiğinde farklı birşey söyler dr da sevindirir hepimizi

Canım çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilmiyorum ama inşallah bir sıkıntı olmaz

Maasallah güzel yükselmiş canım. Sağlıkla ve hayırla ilerlesin inşallah

Benim de kız çıkıyor ama erkek hissediyorum

Benimde erkek cikiyo ama kiz gibi hissediyorum hayirlisi olsun bakalim daha cok var ogrenmemize gecmez artik gunler diger cocuklar hep dogdu icime bu nolcak bakalim

Kızlar şimdi benim oğlum var 1 Ocak da 6 yaşına girecek ben her ihtimale karşı hamilelik ve emzirmedeki sudyenlerimi birkaç kıyafeti saklamıştım hatta hastanede giydiğim önden düğmeli pijamalarımı falan süt sağma makinam bi sürü şey hatta oğlumun herşeyini saklamıştım. Ay daha yeni 5. Haftaya giriyorum ama içimden nerdeyse doğum çantası hazırlamak geliyo ya çıldırıcam oğlum Ocak doğumuydu inşallah bu sağlıklı ilerlerse Ağustos olacak ya geçen hafta penti indirimlerinde 80 liraya yazlık hamile pijaması aldım yazın kocaman göbekle giyeceklerimi düşünüyorum Ağustos da doğum yapıp yeni doğum yapmışken ilk okula başlayacak oğlumun okul hazırlığı okula alışma süreci ve onunla ilgilenememekten korkuyorum sizde de böyle çılgın karışık düşünceler var mı

Ben 2018 ocakta dogum yaptim. Cocugun kiyafetlerinden besigine sterilizatorden kuvete kadar hetsey duruyo alisveris derdi olmayinca geriye canta hazirlamak kaliyo ayni hissedioruz suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…