- 17 Aralık 2019
- 404
- 337
Insallah bu sefer ki doğumunda cok güzel anılar biriktiririz canim hepimizAy sorma valla canım başıma gelmeyen kalmadı biraz gamsız olsam düşünemiyorum olacakları neler yaşamadım ki
Hayırlısı hakkımızda inşallah ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah bu sefer ki doğumunda cok güzel anılar biriktiririz canim hepimizAy sorma valla canım başıma gelmeyen kalmadı biraz gamsız olsam düşünemiyorum olacakları neler yaşamadım ki
Hayırlısı hakkımızda inşallah ya
Var canım koyulasma. Kan testi yaptırmış miydinKızlaar testim 1 gün aralıkla yaptım koyulaşma var demi 2 güne dayanamadım
Çok sagol kuzum. Hepimizin gönlüne göre versin inşallahAyy hadi insallah canim allah gonlune gire versin
Evet canım 4 gün önce kan testim 16.66 çıktıVar canım koyulasma. Kan testi yaptırmış miydin
Bende Saçma şeyler görüyorum hep hamilelik boyunca da devam ediyor bu rüyalar maalesef bugün de kanamam vardı hep rüyamda çok korkunçtu yaBen sürekli rüya görüyorum kızlar ama belli belirsiz sabah uyandığımda sanki hiç uyumamış gibi oluyorum. gündüz uykularımda rüya görmüyorum ama daha da sersemliyorum rüya gören var mı aranızda
ben ilk hamileliğimde hiç böyle rüyalar görmemiştim her hamilelik farklı serüven dedikleri bu olsa gerekBende Saçma şeyler görüyorum hep hamilelik boyunca da devam ediyor bu rüyalar maalesef bugün de kanamam vardı hep rüyamda çok korkunçtu ya
Ben nedense hamilelikle ilgili falan degil ama oglumu goruyorum hep. Bugun ruyamda kaybettim cocugu. Aglaya aglaya ariyoem. Uyaniyorum agladigima. Uyuyorum ruya kaldigi yerden devam ediyo. Uyudum uyandim devam ettim sabaha kadar kabus gibiydi bulamadm bi turluBende Saçma şeyler görüyorum hep hamilelik boyunca da devam ediyor bu rüyalar maalesef bugün de kanamam vardı hep rüyamda çok korkunçtu ya
Umudunu kaybetme kuzum sürekli yat dinlen ayaklarının altına yastık koy bol bol Meryem suresş dinle progestan yada prolutex iğne felan vermedimi düşüğü engellemek içinÇıktım kızlar. Kese 10 mm olmuş büyümesini az buldu haklı olarak. Pekte bi umut kalmadı sanırım Sağlıksız bi gebelik olabilir kanama ondan devam ediyo olabilir dedi vajinal bakmadı haftaya perşembe çağırdı ama benim doktorum izinden geldi cuma kendi doktoruma gidicem.
Ne kadar olmaliymis ki? Bebek kalp atisi falan bisi goremedi miÇıktım kızlar. Kese 10 mm olmuş büyümesini az buldu haklı olarak. Pekte bi umut kalmadı sanırım Sağlıksız bi gebelik olabilir kanama ondan devam ediyo olabilir dedi vajinal bakmadı haftaya perşembe çağırdı ama benim doktorum izinden geldi cuma kendi doktoruma gidicem.
Buranın ultrasonu pek iyi değil gelişimde yavaşladı göremedi haliyle vajinalde bakmadı nedense 15 mm falan olmalıymışNe kadar olmaliymis ki? Bebek kalp atisi falan bisi goremedi mi
Sen kotu dusunme kendi doktoruna git canimBuranın ultrasonu pek iyi değil gelişimde yavaşladı göremedi haliyle vajinalde bakmadı nedense 15 mm falan olmalıymış
İğneyi geçen hafta yaptı progestana da devam ediyorum.Umudunu kaybetme kuzum sürekli yat dinlen ayaklarının altına yastık koy bol bol Meryem suresş dinle progestan yada prolutex iğne felan vermedimi düşüğü engellemek için
Kötü değil canım hem tecrübeden hemde ters giden bişey var bende anlıyorum başından beri bekleyip görücez inşallahSen kotu dusunme kendi doktoruna git canim
çok geçmiş olsun inşallah haftaya doktorun iyi şeyler söylerÇıktım kızlar. Kese 10 mm olmuş büyümesini az buldu haklı olarak. Pekte bi umut kalmadı sanırım Sağlıksız bi gebelik olabilir kanama ondan devam ediyo olabilir dedi vajinal bakmadı haftaya perşembe çağırdı ama benim doktorum izinden geldi cuma kendi doktoruma gidicem.
Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah canım benim dualarım seninleİğneyi geçen hafta yaptı progestana da devam ediyorum.
Sağlıksız bi gebelikse düşsün zaten kuzum
Sağlıklı göremiyoruz şuan Allah bilir tabiki hayırlısı hakkımızda
Hakkinda hayirlisi olsun canimKötü değil canım hem tecrübeden hemde ters giden bişey var bende anlıyorum başından beri bekleyip görücez inşallah
çok geçmiş olsun inşallah haftaya doktorun iyi şeyler söyler
Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah canım benim dualarım seninle
Hakkinda hayirlisi olsun canim
Benimde genelde ailemle ilgili rüyalar oluyor bugün farklıydı bi çok kötü olanlar da oluyor ya son aylar daha kötü zaten azıcık uyuyosun o da rüyaya gidiyor sinir bozucuBen nedense hamilelikle ilgili falan degil ama oglumu goruyorum hep. Bugun ruyamda kaybettim cocugu. Aglaya aglaya ariyoem. Uyaniyorum agladigima. Uyuyorum ruya kaldigi yerden devam ediyo. Uyudum uyandim devam ettim sabaha kadar kabus gibiydi bulamadm bi turlu
Hakkında hayırlısı olsun canımKötü değil canım hem tecrübeden hemde ters giden bişey var bende anlıyorum başından beri bekleyip görücez inşallah