AminnnnnSağlıkla sıhhatle rabbim bize bağışlasın
Ay sorma valla canım başıma gelmeyen kalmadı biraz gamsız olsam düşünemiyorum olacakları neler yaşamadım kiKime güveneceğimizi şaşırdık artık. Devlet hastanesindeki doktordan çok memnundum aslında ben. Doktordan ziyade diğer çalışanlar sıkıntılıydı. Sistem kesinlikle yok. Hastaneye yatisin yapıldığında normal doğumda ebe yaptırıyor. Sezaryen olacaksa acildeki doktor kimse o yapiyordu. Benim şansıma kendi doktorum denk gelmişti ama denk gelmeyen niceleri var. İnsan hiç bilmediği birine de emanet etmek istemiyor. Insallah hepimizin sağlıkla doğumlari gerçekleşir canım. Sen de çok zor şeyler yaşamışsın. Kadınların doğum, erkeklerin askerlik hikayeleri bitmez derlerdi o zaman anladım neden bitmediğini
Ben iki gün önce marul gördüm limon sıkıp yiyordumBen sürekli rüya görüyorum kızlar ama belli belirsiz sabah uyandığımda sanki hiç uyumamış gibi oluyorum. gündüz uykularımda rüya görmüyorum ama daha da sersemliyorum rüya gören var mı aranızda
Insallah olmaz kuzum benimde tek umudum o erken zaten rahat 1 2 haftamiz varİnşallah canım benimde baya bulantım oldu oğlumda bunda daha bişey yok umarım hiç olmaz daha erken ama inşallah yani
Bende altin bileklik gordum gogsume igneliyodum baskada gormedim canimBen sürekli rüya görüyorum kızlar ama belli belirsiz sabah uyandığımda sanki hiç uyumamış gibi oluyorum. gündüz uykularımda rüya görmüyorum ama daha da sersemliyorum rüya gören var mı aranızda
Hayirli sonuclarla don hadi bakalimKızlar bugün kan vermeye gidicem dua edinnen son cumartesi 9.2 çıkmıştı sonucum
Bende ya gece gunduz ayni tikandim iyiceAy kabusum oldu o burun tıkanıklığı. Boğazımı kurutuyor gece uyuyamıyorum
Geçer inşallah geçen burda Bi haber okumuştum bununla ilgili. Doktora söylemek gerekiyormuş. Adı varmış bu durumun ama unuttumBende ya gece gunduz ayni tikandim iyice
Soylerim olmazsa ya hapsur hapsur cigerim söküldü zaten akut sinuzit hastasiyim bide bunla ugrasamamGeçer inşallah geçen burda Bi haber okumuştum bununla ilgili. Doktora söylemek gerekiyormuş. Adı varmış bu durumun ama unuttum
Ay hadi inşallah kuzumKızlar bugün kan vermeye gidicem dua edinnen son cumartesi 9.2 çıkmıştı sonucum
Hahah bende eşim diyor yeter artık dünyaya kazık mı çakacaksınSoylerim olmazsa ya hapsur hapsur cigerim söküldü zaten akut sinuzit hastasiyim bide bunla ugrasamam
Iste ozelde sikayetleri iletebilecegin hatta aninda gidip gorusu sonuc alabilecegin bi mekanizma oluyo. Devlette bu imkansiz. Ben kotu muamele hic gormedm. Aciline ne zaman gitsek gayet yeterli hizmet aldik. Oglum icin ne zaman istesem damar yolu acmaya yenidogan hemsiresi cagirdilar. Ne bi surat nr bi igneleme. Devlette mumkun mu. Oglum kasini yardi 1 bucuk yasinda. Adam kucagimdan aldi agliyo cocuk. Aglama bak igne yaparim diyo. Sakinlestircek sanip izin vermistim. Cocugu aldigim.gibi kactm. Cani resmen dokundurur muyumAy canım ben oğlumu özelde doğurmuştum o zaman çalışıyordum özel sağlık sigortam çok iyiydi. Ama teyzem devlet de doğum yapmıştı biz doğum hane kapısından hemşireyle ebe nin bağırmalarını duyunca içeri girip müdahale edecektik nerdeyse o kadar kötü davrandılar ki aslında benim mantığım şu devlet yada özel önemli olan insan orada çalışan insanların insanlığı merhameti empati kurması. Çatlatma iğnemi memorial da yaptırayım demiştim 1 saat acil de beklettiler tek hemşire kimsenin yüzüne bakmıyor dedim bu ne ya devlette de bu kadar beklerdim ben hemşire demesin mi başka hastaneye git hastane mi yok bana ben şikayetleri duymak zorunda değilim diye tabi sonra aldığınız hizmetten memnun kaldınız mı diye mesaj geliyo ben de yardırdım oraya
Ayy hadi insallah canim allah gonlune gire versinBen ssvd düşünüyorum Allah nasip ederse canım. Bu yüzden heralde birkaç ay doktor doktor dolaşırım
Ben baktm benim de kiz cikiyo. Bi oglum var bi de kziim olsa fena olmaz. Hayirli saglikli bi evlat olsun da tabiGünaydın kızlar oğlumda özel doktora gittim yine aynı doktoruma gideceğim 28 inde randevum var bilerek erkene almadım ki gittiğimde herşeyi göreyim icim rahat etsin inşallah devlete gittim iki ay önce aynı anda 4 5 hastayı içeri aliyorlar ve korona dönemi olmasına rağmen pek bir önlem göremedim o yüzden de devlet tercih etmem hele ki böyle riskli bir dönemde Allah korusun hepimizi ınsalalh sağ salim kavuşuruz hepimiz bu arada Çin takvimine bakan oldu mu benim kız çıkıyor bakalım tutacak mı
Canımm hayırlı haberini duyarız inşallahKızlar bugün kan vermeye gidicem dua edinnen son cumartesi 9.2 çıkmıştı sonucum
Guzel haberler getir insallah canimKızlar bugün kan vermeye gidicem dua edinnen son cumartesi 9.2 çıkmıştı sonucum
Benim kızımda tutmamisti canim erkek çıkıyordu Çin takvimindeGünaydın kızlar oğlumda özel doktora gittim yine aynı doktoruma gideceğim 28 inde randevum var bilerek erkene almadım ki gittiğimde herşeyi göreyim icim rahat etsin inşallah devlete gittim iki ay önce aynı anda 4 5 hastayı içeri aliyorlar ve korona dönemi olmasına rağmen pek bir önlem göremedim o yüzden de devlet tercih etmem hele ki böyle riskli bir dönemde Allah korusun hepimizi ınsalalh sağ salim kavuşuruz hepimiz bu arada Çin takvimine bakan oldu mu benim kız çıkıyor bakalım tutacak mı