2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay sorma valla canım başıma gelmeyen kalmadı biraz gamsız olsam düşünemiyorum olacakları neler yaşamadım ki
Hayırlısı hakkımızda inşallah ya

Ben iki gün önce marul gördüm limon sıkıp yiyordum hamile olduğumu öğrenmeden öncede mantar gördüm kilo kilo mantar alıyordum galiba doğuma kadar böyle bişeyler görüp durcam

Bende altin bileklik gordum gogsume igneliyodum baskada gormedim canim

Iste ozelde sikayetleri iletebilecegin hatta aninda gidip gorusu sonuc alabilecegin bi mekanizma oluyo. Devlette bu imkansiz. Ben kotu muamele hic gormedm. Aciline ne zaman gitsek gayet yeterli hizmet aldik. Oglum icin ne zaman istesem damar yolu acmaya yenidogan hemsiresi cagirdilar. Ne bi surat nr bi igneleme. Devlette mumkun mu. Oglum kasini yardi 1 bucuk yasinda. Adam kucagimdan aldi agliyo cocuk. Aglama bak igne yaparim diyo. Sakinlestircek sanip izin vermistim. Cocugu aldigim.gibi kactm. Cani resmen dokundurur muyum

Ben baktm benim de kiz cikiyo. Bi oglum var bi de kziim olsa fena olmaz. Hayirli saglikli bi evlat olsun da tabi

Kızlar geç döllenme olduğu için benim gebelik haftayı hesaplayamıyorum yaa ama galiba bende ya ağustos ya Eylül annesiyim

Benim kızımda tutmamisti canim erkek çıkıyordu Çin takviminde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…