2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benım doktor zaten kendi biliyor 20.günde çatlatma iğnesi vurduğunu Allahtan o ayarlar benim satı 1 hafta ileri atar büyük ihtimalle😂

Valla ben hiç anlamıyorum canim kac haftalık vs. Ama uygulamada bugün tam 5 haftalık gosteriyor. 20 gün bekleyip direk kalp.atisina doktora gitmeyi düşünüyorum. Sen ne yapacaksın ne durumdasın verdin mi bir daha kan
Yok canım 24 e randevu aldım geç gidicem biraz 6+4 felan oluyor ozaman kan vermicem tekrad stres yapıyorum 😊

Mide bulantısı, hamilelik belirtisi varmı sizde?😃 bende gaz, gögüs ağrısı, bazende karın bel ağrısı başkada bir şey yok🙄 acaba normalmı
Ben daha cok yeniyim ama bende de sadece karın şişliği, karın ağrısı , rahim batması ve gaz oluyo birde göğüs ucu hassasiyeti🙂 bulantılar genelde 7.haftadan sonra baslıyormus sanırım umarım baslamaz cok zor oluyor arkadasımdan biliyorum

Ben daha cok yeniyim ama bende de sadece karın şişliği, karın ağrısı , rahim batması ve gaz oluyo birde göğüs ucu hassasiyeti🙂 bulantılar genelde 7.haftadan sonra baslıyormus sanırım umarım baslamaz cok zor oluyor arkadasımdan biliyorum
Evet bendede öyle🙄 birde uykuluk hali🙄 eskiden çok rahat uyanan biri şimdi 10 alarmla zorla kalklyorum

Evet bendede öyle🙄 birde uykuluk hali🙄 eskiden çok rahat uyanan biri şimdi 10 alarmla zorla kalklyorum
Uyku bende de 3 gundur var. Geceden sabaha 9 saat rahat uyuyorum ki normalde 7 saat uyurum en fazla. Oglen bayiliyorum.resmen oturdugum yerde. Nasi uyudum ne ara uyudum anlayamiyorum. Oglum da yazik uyudugumu gorunce bana hic dokunmuyo allah ne verdiyse 2 3 4 saat😬 uyuyorum. Bugun 3 saat uyudum suan o kadar uykum var ki🤭🙈

Kızlar benim 2 yaşında kızım var 13 kg felan ara ara kucağıma almak zorunda kalıyorum sizce sıkıntı olurmu gebelik için
16 kiloluk da bende var. Birinde almasak digerinde aliyoruz. Almasak iyi aslinda. Oturarak alirsan kucagina kucaginda tasimazsan daha guvenli olur

Bende de gün içi uyku ve yorgunluk hissi ve şişlik ile hafif kasık ağrısı ile bel ağrısı ama bin şükür hepsi hafif bulantımız hiç olmasın inşallah kötü bişey🌺

X