-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
Kizlar bizlerin 5-6 hafta içinde olmamız kimyasal gebelik veya dış gebelik riskini biraz atlatmış olduk mu yksa halen korkmalimiyiz ?
Ben henüz gitmedim kadın doğuma p.tesi evde gebelik yaptm iki çizgi çıkınca bana en yakın özel hastenede acil bölümnden kan verdim sonuç bana mesaj olarak geldi bende daha gitmedim dün de sağlık ocağına gittim yükselmişmi diye henüz çıkmadı galiba en nabizdan kontrl ediyrm bir şekilde korkuyorum çünkü internete yazılar okuyorum erken gidilince bebek kese olmadığı icn doktorlar dış gebelik kimyasal vs. Gbi ihtimaller verince morel bozuluyr bn 7. Hafta bitsn gidecm hersy kesinleşinceMerhaba, ben de idrar testiyle evde kontrol ediyorum belli ki yükseliyor koyulaşıyor çünkü.
Sen doktora ne zaman gideceksin ?
Ben henüz gitmedim kadın doğuma p.tesi evde gebelik yaptm iki çizgi çıkınca bana en yakın özel hastenede acil bölümnden kan verdim sonuç bana mesaj olarak geldi bende daha gitmedim dün de sağlık ocağına gittim yükselmişmi diye henüz çıkmadı galiba en nabizdan kontrl ediyrm bir şekilde korkuyorum çünkü internete yazılar okuyorum erken gidilince bebek kese olmadığı icn doktorlar dış gebelik kimyasal vs. Gbi ihtimaller verince morel bozuluyr bn 7. Hafta bitsn gidecm hersy kesinleşince
Vala sen bilirsn ama dış gebelikte kanama ağrı sızı falan oluyormuş kasık ağrıları gibi bende çok şükür ben de bsi yok göğüslerm şişmiş agryr sdece okdr sizde ne belirtiler varBen de baştan öyle düşünüyordum ama dış gebelik ihtimali de varmış ve o yüzden sağlık ocağındaki ebe de git keseyi gör dedi, doktorum da çağırdı keseyi görmek için.
Ben de böyle evde kafamda kuracağıma gideyim bari diyorum.
Vala sen bilirsn ama dış gebelikte kanama ağrı sızı falan oluyormuş kasık ağrıları gibi bende çok şükür ben de bsi yok göğüslerm şişmiş agryr sdece okdr sizde ne belirtiler var
Aynen bnde hersyn hayırlısi sizde hafif beyaz şekilde akıntı varmı pekiYorulunca özellikle kasık ağrım oluyor öyle fazla değil hafif şiddetli.
Duygusallık hat safhada
Başka da bir belirtim yok bulantım filan hiç olmadı daha.
Aynen bnde hersyn hayırlısi sizde hafif beyaz şekilde akıntı varmı peki
İyi ozamn normalmiş bnde bnde oluyo sandmHı evet onu söylemeyi unuttum bazen şeffaf bazen de beyaz akıntım oluyor.
benim ağrılı geçiyor canım karın ağrılarım oluyor :)Şuan ağrım sızım hiç bsi yok bulantı hiç inanasim gelmiyr hissetmedigm icn sizde de öyle mi ?
aynen canım benimde adet ağrısı gibi . inşallah sağlıklıdır bizde sorun yok :)bende kasık ağrısı var ya ama psikolojik mi bilmiyorum öğrendiğimden beri var
azıcık iş yapsam hemen ağrı sancı oluyor
inş sağlıklıdır kese kalp atışı falan gerçekleşir.
bugün resmi tatil evet.Bugun sağlık ocağı faln damı kapali sizce ben kan sonuçlarımi alamadım arıyorum kimsede açmıyor
Baktimda çıkmamış bnce p.tsi 558 kan değerim 3 günde 0 olmz beklemede bnce çünkü ondan önceki aylar sonuçlarim 00.00 yaziyr bu sdece 0e devletten deneyin bakmayı
benimki koca eşek oldu teyzesi :) kuru üzüm kadar yazıyor :)Kızzlarrr mercimeğini alan gelmişbiz de 4+2 detiz inşallah pazartesi günü kesemizi göreceğiz