2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
hayirli olsun canim kalp atisinida duyarsiniz insallah

İnşallah darısı kalp atışına olsun seninki geç döllenme miydi? Yani beta değerin kaçtı? Ama korkma sağlıkla ilerler içini ferah tut

Çok güzel inşallah kalp atışınıda alıcaksın bende yarın gidicem hem heyecanlıyım hem de korkuyorum inşallah herşey yolundadır

Aynı testleri bugün ben de verdim canım. Bir sürü tüp kan aldılar. İdrar da verdim öğleden sonra çıkıcak sonuç. Özelde gittim bende. 205 lira mıydı neydi yalan olmasın.

Aaaynılarını bugün ben de yaşadım lila karından baktı gözükmeyince vajinal baktı. Küçücük bişi gözüküyo. Ama tahlillerin çıksın sonra net konuşucam dedi Yüksek ihtimal de haftaya yine çağırıcam seni dedi

[/QUOTE]

Hayırlı olsun canım. Günlerimiz yakın.ben de yarın gidecem doktora inşallah keseyi görürüm

İnşallah canım çok sağol.

hayirli olsun canim kalp atisinida duyarsiniz insallah☺

Sağol canım amin inşallah

İnşallah darısı kalp atışına olsun seninki geç döllenme miydi? Yani beta değerin kaçtı? Ama korkma sağlıkla ilerler içini ferah tut

Evet geç döllenme geçen hafta çarşamba 224tü beta. İnşallah sağlıklı ilerler hepimizin hamilelikleri

Çok güzel inşallah kalp atışınıda alıcaksın bende yarın gidicem hem heyecanlıyım hem de korkuyorum inşallah herşey yolundadır

İnşallah canım ben de çok stres yaptım da şükür gördük.

Olsun senin de görünmüş canım gözün aydın. Benden artık tahlil filan istemedi işte en geç 2 haftaya gelin dedi.

Büyük ihtimal haftaya cuma gideriz biz de.

[/QUOTE]
Hayirli olsun saglıkla kucagına alırsın ıns

Hayırlı olsunDarısı kalp atışına inşallah

Selam kızlar
Sizler için herşey yolunda gider inşallah
ben negatifi gördüm aranızdan süzülerek sessizce ayrılıyorum
En azından bir neticeye bağlanması rahatlattı beklemek manyak ediyor insanı üzülmedim şükür Allah büyük kalın sağlıcakla

Umarim senin icin de hersey yolunda gider önündeki maçlarda ovulasyon testleri kullan canım cok faydasi oluyor eger herhangi bi sorununuz yoksa

Selam kizlar
Vajinal muayene olmuşsunuz
Benim haftaya salı randevum var ama vajinal muayeneden korkuyorum ilk hamilelikte karindan ultrasonda göremeyip vajinal bakmıştı
Düsük yapmistim sonra. tabiki onunla ilgili degildir doktor sonuçta en iyisini bilir ama nebileyim yinede korkuyorum umarim vajinal muayene gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…