- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.417
- 33
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
hayirli olsun canim kalp atisinida duyarsiniz insallahKızlar bugün doktora gittim kese göründü çok şükür ama vajinal baktı karından görünmedi.
Ağrım olduğunu söyledim progestan hap verdi tutunması kolaylaşır dedi. Bir terslik mi var mı yok şimdilik güzel herşey dedi.
10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı.
İnşallah darısı kalp atışına olsun seninki geç döllenme miydi? Yani beta değerin kaçtı? Ama korkma sağlıkla ilerler içini ferah tutKızlar bugün doktora gittim kese göründü çok şükür ama vajinal baktı karından görünmedi.
Ağrım olduğunu söyledim progestan hap verdi tutunması kolaylaşır dedi. Bir terslik mi var mı yok şimdilik güzel herşey dedi.
Çok güzel inşallah kalp atışınıda alıcaksın bende yarın gidicem hem heyecanlıyım hem de korkuyorum inşallah herşey yolundadırKızlar bugün doktora gittim kese göründü çok şükür ama vajinal baktı karından görünmedi.
Gunaydın kızlar aranıza yeni katıldım 5+6gunluk gebeyım arada kaldım Aralık anneleri ocak anneleri arasında dogum bazı programda 31.12 bazında 02.01 neyse bu hafta Dr gıttgımde bana bir suru tahlıl verdı bu tahlilleri saglık ocağında yaptıran varmı devlet karsılıyormu ozel 850 ıstedı yuh dedım
Kızlar bugün doktora gittim kese göründü çok şükür ama vajinal baktı karından görünmedi.
Kızlar bugün doktora gittim kese göründü çok şükür ama vajinal baktı karından görünmedi.
Hayırlı olsun canım. Günlerimiz yakın.ben de yarın gidecem doktora inşallah keseyi görürüm
hayirli olsun canim kalp atisinida duyarsiniz insallah☺
İnşallah darısı kalp atışına olsun seninki geç döllenme miydi? Yani beta değerin kaçtı? Ama korkma sağlıkla ilerler içini ferah tut
Çok güzel inşallah kalp atışınıda alıcaksın bende yarın gidicem hem heyecanlıyım hem de korkuyorum inşallah herşey yolundadır
Aaaynılarını bugün ben de yaşadım lilakarından baktı gözükmeyince vajinal baktı. Küçücük bişi gözüküyo. Ama tahlillerin çıksın sonra net konuşucam dedi Yüksek ihtimal de haftaya yine çağırıcam seni dedi
[/QUOTE]Aynı testleri bugün ben de verdim canım. Bir sürü tüp kan aldılar. İdrar da verdim öğleden sonra çıkıcak sonuç. Özelde gittim bende. 205 lira mıydı neydi yalan olmasın.
Aaaynılarını bugün ben de yaşadım lilakarından baktı gözükmeyince vajinal baktı. Küçücük bişi gözüküyo. Ama tahlillerin çıksın sonra net konuşucam dedi Yüksek ihtimal de haftaya yine çağırıcam seni dedi
Eki Görüntüle 2630806
Hayırlı olsunKızlar bugün doktora gittim kese göründü çok şükür ama vajinal baktı karından görünmedi.
Hayırlı olsun☺Darısı kalp atışına inşallah
Güzel haberlerle gel kuzumay kızlar çok sevindimmmm
ben de yarın sabah gidicemmmm ❤
Umarim senin icin de hersey yolunda gider önündeki maçlardaSelam kızlar
Sizler için herşey yolunda gider inşallah
ben negatifi gördüm aranızdan süzülerek sessizce ayrılıyorum
En azından bir neticeye bağlanması rahatlattı beklemek manyak ediyor insanı üzülmedim şükür Allah büyük kalın sağlıcakla
bizim aynı seninle pazar gecesi 600 çıktı tam. bir daha baktırmadım canımO değil de kızlar. Doğum tarihi benimle yakın olanlarınızın hcg değerlerini öğrenebilir miyiimm??
benim gecen hafta pazartesi 2298diO değil de kızlar. Doğum tarihi benimle yakın olanlarınızın hcg değerlerini öğrenebilir miyiimm??
yumurtlamam 2 gun erken oldu ondan mi bilmiyorum ama bana ikiz gibi geliyor ruyamda oyle gormustum belkide ondan yuksektirsenin çok yüksek ya
onun da mutlaka etkisi vardıryumurtlamam 2 gun erken oldu ondan mi bilmiyorum ama bana ikiz gibi geliyor ruyamda oyle gormustum belkide ondan yuksektir